reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Bez%25C2%25A0tytu%25C5%2582u4.png

Obecnie normy są jeszcze zaostrzone z tego co kojarzę, tylko nie mogę znaleźć aktuanych.

@pieszczoszka1988 tu z tego roku ale tylko 2 pomiary znalazłam

Link do: Cukrzyca ciążowa
juz nic nie wiem :/

reklama
po 60 minutach powinnaś mieć 180 albo mniej, a masz 217,4 więc dość sporo przekroczone.

A widzisz, że według norm nowych te na czczo też obniżyli kiedyś było do 125 teraz tylko 100 i po 120 też ze 199 na max 140. Więc teoretycznie można wnioskować że wszystkie są za wysoko.

po 60 minutach powinnaś mieć 180 albo mniej, a masz 217,4 więc dość sporo przekroczone.

A widzisz, że według norm nowych te na czczo też obniżyli kiedyś było do 125 teraz tylko 100 i po 120 też ze 199 na max 140. Więc teoretycznie można wnioskować że wszystkie są za wysoko.
zdołowałam się :( i co teraz ?

Czyli moje 144 po dwóch godzinach też już niezbyt się łapie w obecną normę...
Chyba powinnam odstawić słodkości, nie jest to duże przekroczenie, ale chyba lepiej dmuchać na zimne..

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie dlatego od razu lekarz zlecił wykluczenie infekcji... Niestety. Zobaczymy za tydzień.... Kiepsko się czuje z tym. Pocieszenie jest taka że szyjka twarda jak kamień. Poczytam jeszcze o założeniu szwow. Mój Maks u babci póki co.... Jego mi najbardziej szkoda i bardzo za nim tęsknię :-(
Dziękuje Wam :*
No to trzymamy kciuki zeby sie juz nie skracala i jak najdluzej wytrzymala ☺

reklama
Do góry