pieszczoszka1988
Jestem mamusią
juz nic nie wiem :/
Obecnie normy są jeszcze zaostrzone z tego co kojarzę, tylko nie mogę znaleźć aktuanych.
@pieszczoszka1988 tu z tego roku ale tylko 2 pomiary znalazłam
Link do: Cukrzyca ciążowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
juz nic nie wiem :/
Obecnie normy są jeszcze zaostrzone z tego co kojarzę, tylko nie mogę znaleźć aktuanych.
@pieszczoszka1988 tu z tego roku ale tylko 2 pomiary znalazłam
Link do: Cukrzyca ciążowa
zdołowałam się i co teraz ?po 60 minutach powinnaś mieć 180 albo mniej, a masz 217,4 więc dość sporo przekroczone.
A widzisz, że według norm nowych te na czczo też obniżyli kiedyś było do 125 teraz tylko 100 i po 120 też ze 199 na max 140. Więc teoretycznie można wnioskować że wszystkie są za wysoko.
Dokładnie tak jak pisze reniuszek zadzwoń jutro do swojej lekarki niech się wypowie i da w razie w skierowanie do diabetologa raz dwa ogarniecie temat [emoji4]@pieszczoszka1988 kiedy masz wizytę??? Może lepiej już się umów do diabetologa?? Na pewno będzie wszystko ok!
No to trzymamy kciuki zeby sie juz nie skracala i jak najdluzej wytrzymala ☺Właśnie dlatego od razu lekarz zlecił wykluczenie infekcji... Niestety. Zobaczymy za tydzień.... Kiepsko się czuje z tym. Pocieszenie jest taka że szyjka twarda jak kamień. Poczytam jeszcze o założeniu szwow. Mój Maks u babci póki co.... Jego mi najbardziej szkoda i bardzo za nim tęsknię :-(
Dziękuje Wam :*
Ja po wizycie i wszystko ok. Dzisiaj bez USG. Dostalam gynoxin dopochwowo 1 kapsułka a później invag przez tydzień następną wizyta z USG 13.09. W 3tygodnie 2kg na plus wiec zaczynam przybierać
Właśnie na jutro mam wizyte u gina wiec tyle dobrze@pieszczoszka1988 kiedy masz wizytę??? Może lepiej już się umów do diabetologa?? Na pewno będzie wszystko ok!