blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Tak. Pomagało mi w poprzedniej ciąży. Teraz niestety nie.
Próbowałam też rennie. Pomaga na chwilę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Pomagało mi w poprzedniej ciąży. Teraz niestety nie.
Link do: ZGAGA - jakie leki MOŻE ZAŻYWAĆ kobieta w CIĄŻY?Tak. Pomagało mi w poprzedniej ciąży. Teraz niestety nie.
Próbowałam też rennie. Pomaga na chwilę.
Cudownie! Widzisz mówiłyśmy Ci, że będzie dobrzeJestem!Przepraszam ze tak pozno ale mielismy na 19 w innym miescie i jeszcze zapomnialam tel a pozniej syna odebrac i Go uspac.Padam na twarz ale wiesci mam dobreJedna torbiel sie wchlonela a ta 2 jest maluteńkaSerduszko sprawdzone na wszystkie sposoby i jest wszystko dobrze!a Inka to caly moj maz az w szoku jestem!!
Jutro sie odezwe bardziej:*dobranoc
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ale fajne zdjęcie. Słodziak [emoji7] [emoji4] Ja dostałam takie, że nawet nie ma co pokazać.Dziewczyny melduje się po usg- mamy zdrowego 380g chlopca[emoji7]
Byłam na badaniu z NFZ w ramach programu badań prenatalnych ale trafiłam na świetną lekarkę, która wszystko dokładnie sprawdziła i wyjaśniła nawet takie szczegóły jak soczewki w oczach, co więcej zrobiła nam też ujęcie 3d
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gratuluje,maluszki rosną! Ja tez czuje jedna bardziej i to jest chyba moja Sara wiec coś lobuziary te Sary będą hehe@reniuszek przykro mi, ale słuchaj lekarza i będzie dobrze. Teraz liczy się tylko Maluszek.
A u nas i dobrze i tak sobie. Tobinek ma 716 gramów, a Sara 566. Spora różnica, ale są w dwóch owodniach i mam się tym nie przejmować. Na moją anemię nic się nie poradzi ze względu na ciążę blizniaczą. Mam brać to co brałam i jeść mięso i buraki. A teraz najlepsze. Ja, która zawsze miałam niedowagę mam dietę! Zero ziemniaków, makaronów, słodyczy i białego pieczywa. To zę względu na wynik glukozy po 2 godzinach który wynosi 133 i za szybko tyję - 3 tyg 3 kg[emoji38][emoji4]. Szyjka długa i twarda 4,6 cm. A kopię mnie bez przerwy Sara. Oj chyba będzie agentka[emoji7].
Gratuluję wszystkich super wieści dzisiaj[emoji7][emoji7]
Ja biorę codziennie tardyferon i sorbifer, oba to żelazo. I dodatkowo kupiłam sobie tabletki z buraka. No i mama dha, magnez i luteinę.Gratuluje,maluszki rosną! Ja tez czuje jedna bardziej i to jest chyba moja Sara wiec coś lobuziary te Sary będą hehe
A bierzesz żelazo czy witaminy ? Bo ja właśnie brałam,ale przestalam i biorę mix witamin i się zastanawiam czy to Ok czy do tego jeszcze żelazo :/