reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Tak. Pomagało mi w poprzedniej ciąży. Teraz niestety nie.
Próbowałam też rennie. Pomaga na chwilę.

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Jestem!Przepraszam ze tak pozno ale mielismy na 19 w innym miescie i jeszcze zapomnialam tel a pozniej syna odebrac i Go uspac.Padam na twarz ale wiesci mam dobre:)Jedna torbiel sie wchlonela a ta 2 jest maluteńka:)Serduszko sprawdzone na wszystkie sposoby i jest wszystko dobrze!a Inka to caly moj maz az w szoku jestem!!

Jutro sie odezwe bardziej:*dobranoc

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem!Przepraszam ze tak pozno ale mielismy na 19 w innym miescie i jeszcze zapomnialam tel a pozniej syna odebrac i Go uspac.Padam na twarz ale wiesci mam dobre:)Jedna torbiel sie wchlonela a ta 2 jest maluteńka:)Serduszko sprawdzone na wszystkie sposoby i jest wszystko dobrze!a Inka to caly moj maz az w szoku jestem!!

Jutro sie odezwe bardziej:*dobranoc

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Cudownie! Widzisz mówiłyśmy Ci, że będzie dobrze :)

Z gory przepraszam ze sie wcinam ale podane wyzej normy cukrow sa jak najbardziej prawidlowe. Jesli choc jedna z wartosci jest przekroczona to jest to uznawane za cukrzyce ciazowa, mi osobiscie pare tygodni temu wyszlo 155 przy normie do 153:/
Wizyta u diabetologa, glukometr opis co jesc, czego unikac i teraz mierzenie cukrow. Nie jest to moze nic strasznego, ale niestety bywa bardzo dolujace no mozna sie starac a i tak poziom cukru jest rozny. Trzymam kciuki za Was :-) Najwazniejsze nagroda na koncu drogi jest najcenniejsza [emoji6]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny melduje się po usg- mamy zdrowego 380g chlopca[emoji7]
Byłam na badaniu z NFZ w ramach programu badań prenatalnych ale trafiłam na świetną lekarkę, która wszystko dokładnie sprawdziła i wyjaśniła nawet takie szczegóły jak soczewki w oczach, co więcej zrobiła nam też ujęcie 3d

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale fajne zdjęcie. Słodziak [emoji7] [emoji4] Ja dostałam takie, że nawet nie ma co pokazać.

@reniuszek przykro mi, ale słuchaj lekarza i będzie dobrze. Teraz liczy się tylko Maluszek.

A u nas i dobrze i tak sobie. Tobinek ma 716 gramów, a Sara 566. Spora różnica, ale są w dwóch owodniach i mam się tym nie przejmować. Na moją anemię nic się nie poradzi ze względu na ciążę blizniaczą. Mam brać to co brałam i jeść mięso i buraki. A teraz najlepsze. Ja, która zawsze miałam niedowagę mam dietę! Zero ziemniaków, makaronów, słodyczy i białego pieczywa. To zę względu na wynik glukozy po 2 godzinach który wynosi 133 i za szybko tyję - 3 tyg 3 kg[emoji38][emoji4]. Szyjka długa i twarda 4,6 cm. A kopię mnie bez przerwy Sara. Oj chyba będzie agentka[emoji7].

Gratuluję wszystkich super wieści dzisiaj[emoji7][emoji7]
Gratuluje,maluszki rosną! Ja tez czuje jedna bardziej i to jest chyba moja Sara wiec coś lobuziary te Sary będą hehe:p
A bierzesz żelazo czy witaminy ? Bo ja właśnie brałam,ale przestalam i biorę mix witamin i się zastanawiam czy to Ok czy do tego jeszcze żelazo :/

reklama
Gratuluje,maluszki rosną! Ja tez czuje jedna bardziej i to jest chyba moja Sara wiec coś lobuziary te Sary będą hehe:p
A bierzesz żelazo czy witaminy ? Bo ja właśnie brałam,ale przestalam i biorę mix witamin i się zastanawiam czy to Ok czy do tego jeszcze żelazo :/
Ja biorę codziennie tardyferon i sorbifer, oba to żelazo. I dodatkowo kupiłam sobie tabletki z buraka. No i mama dha, magnez i luteinę.

Widzę, że imie Sara robi się popularne. Super, chyba jednak nie mam najgorszego gustu[emoji8] [emoji9]

Do góry