reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Czesc dziewczyny. Piekne te Wasze dzieciatka i Jakie duże :)))
Eklerkaa widać podobieństwo do rodzeństwa, śliczny maluszek :)
Jane ależ ujęcie ::D
Zinc gratuluję! Piękny chlopczyk rośnie w brzuszku :)
Eraja jaką piękna odsłona :* przypomnialas mi ze jesień się zbliza a ja nie mam nic kompletnie do ubrania :D
wszystkim wizytujacym powodzenia :))))!
Ja nie mam dosłownie energii na nic. To lezenie tak mmnie rozleniwilo i nie wyobrażam sobie tego co bedzie dalej.
Jasiu bardzo fika w brzuchu. Czasem mam wrazenie ze nic innego nie robi:)
Wczoraj em odebrał moje wyniki i powiem wam ze jestem pod wrazeniem . Hemka skoczyla w górę o ponad 1 jednostkę ! Wiec mam 12,7 . Nie wiem czy to od lykania tardyferum razem z acerola czy od zwiekszenia suplementacji witb6 ktora mam w magnezie, Ale sie ciesze. Do tego mocz idealny. Toxo i cytomegalia nieobecne. Wiec walcze z ta bakteria na szyjce. Globulki sa okropne. Mam wrazenie ze sie sypia w środku i bardzo podrazniaja :( piaalyscie o glukozie...Ja pewnie dzisiaj dostanę skierowanie.
Zapomniałam się dopisać do kalendarza z wizytą.
Musze się jakoś ogarnąć ......
Póki co zjadłam troche kotletów z cukini przepis z kwestii smaku. Bardzo pycha!
Buziaki dla Was

reklama
Dziewczyny które czują już kopniaki i widać je na brzuszku powiedzcie mi czy wasze maluchy mają jakieś stałe pory aktywności czy raczej zależy od dnia ? Bo moja zaczęła ostatnio mnie kopać i nie wiem czy powinna codziennie o tych samych porach kopać czy to zależy od niej kiedy się jej zachce? Wiem że głupie pytanie ale to moja pierwsza ciąża a nie mam się kogo zapytać bo u teściowej jestem

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie po obfitych posiłkach w ciagu dnia i od 23 tez ostro szaleje

A mnie teraz dopadł kryzys chcę mi się płakać i jak bym mogła to bym uciekła od wszystkiego już mnie dołuje ciąża i to że sama jestem z dziećmi jeszcze mi dziś mąż oświadczył że 21 sierpnia jedzie na Niemcy i jak na razie tam będzie siedział tzn co 2 tyg będzie zjeżdżał ale ja już mam dość powiem wam bo nawet mnie dzieci nie słuchają wszystko sama musze robić mam po prostu dość nawet mężowi określiłam że nie jadę z nimi bo chce być sama ok uciekam dalej do poduszki

Mój się uaktywnia w różnych porach. Nawet ciezko określić dokładnie. Zazwyczaj rano i wieczorem ale jak usiądę oo chodzeniu to też widać jak kopie.

Ja jeszcze glukozr mam przed sobą. Mam nadzieję że mój mąż pójdzie że mną bo sama zwariuje :)

Co do ruchow to ja mam wrażenie że ona kopie caly czas :D raz mocniej raz lżej ale ciagle sie przemieszcza :D 24 tydzien

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Co do ruchow to ja mam wrażenie że ona kopie caly czas :D raz mocniej raz lżej ale ciagle sie przemieszcza :D 24 tydzien

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To ja mam tak samo a jestem w 23 ;) co chwila zauważam jak brzuszek podskakuje a jak przyłoże rękę to kopię jak szalona :)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej po wizycie wszystko ok Antek waży juz 600g i jest bardzo aktywnym maluszkiem.Ostatnio bardzo mnie tu mało jestesmy same z Zosia i ciężko mi sie wszystko ogarnia teraz w sobotę jeszcze urodzinki Zosi i coś trzeba przygotowac.Najlepsze w tym to że Konrad nie da rade zjechać dopiero pod koniec miesiąca, ale to normalne zaczął nowa prace i nie może sobie pozwolic na jakies wolne.Ale dzis tescie oznajmili że nie bedzie ich bo nie maja kasy i glupio im z pusta ręka.Krew mnie zalala maja aż 7 km do nas i nie racza być, no cholera ja ich nie zapraszam dla prezentow tylko obecnosci i radości dziecka.To ze my sie nie dogadujemy nie znaczy że Zosia ma cierpieć, a niestety jest z nimi bardzo zwiazana.

@Karolcia1992 @Oska305 @reniuszek mam nadzieję że wizyty udane [emoji16]
@Millo od rana zaciskałam kciuki za echo! Mam nadzieję, że wynik pokaże, że wszystko jest ok [emoji6].
@Maglik udanych połówkowych [emoji6]

@mrsMalec u mnie na początku kopniaki były dość niespodziewane [emoji6] o różnych porach (i musiałam się spokojnie położyć by się Mała rozkręciła [emoji6]). Teraz szaleje często o różnych porach [emoji6]. Najbardziej wieczorem [emoji6] i jak tylko się obudzę. Ale też czuję i widzę kopniaki w ciągu dnia, jak jadę autem czy próbuję pracować [emoji6].
Ale mam już 24t0d [emoji6].

Dołączam do grupy dziewczyn z leniem [emoji6]. Najchętniej leżała bym z pilotem przed tv [emoji6]. Ale usiłuje po trochu pracować aby w "razie w" nie zostawić zaległości w papierkach [emoji6]. Dlatego nawet na forum zajrzałam dopiero teraz [emoji6].
Czas się zbierać do domu [emoji6]. Dziś chyba zjemy obiad na słodko [emoji16] jakieś naleśniki z dżemem i bitą śmietaną [emoji6].

Miłego popołudnia [emoji16]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny bardzo serdecznie Wam gratuluję takich pięknych dzieciątek :) Już nam bliżej jak dalej do spotkania na żywo z naszymi małymi cudami ^^

Ech, ja mam na dziś dość... Mam nad sobą sąsiadów którzy co jakiś czas wylewają resztki za okno -.- A że my na parterze to parapet ugnojony, okna uciapane... Nie mam pojęcia które to piętro tak nam syfi. Jak tak dalej pójdzie to chyba kodeksem wykroczeń postraszę :/

Wyszorowałam to wszystko ale teraz tak mnie brzuch ciągnie że do porodu to chyba ostatni raz. Chciałam sobie jeszcze troszkę poodkurzać a tu bach - trzeba leżeć.

W sklepie to samo kolejka jak 150. Same starsze babcie i żadna nie przepuści w kolejce a ja mało co nie upadłam. Już sama do sklepu nie wyjdę...

Nie lubię dziś ludzi :( Chowam się pod kocyk... Najętniej z lodami bym się ukryła ale jeszcze mi nie wolno.

Do góry