reniuszek
Love in the knick of time
Czesc dziewczyny. Piekne te Wasze dzieciatka i Jakie duże ))
Eklerkaa widać podobieństwo do rodzeństwa, śliczny maluszek
Jane ależ ujęcie :
Zinc gratuluję! Piękny chlopczyk rośnie w brzuszku
Eraja jaką piękna odsłona :* przypomnialas mi ze jesień się zbliza a ja nie mam nic kompletnie do ubrania
wszystkim wizytujacym powodzenia )))!
Ja nie mam dosłownie energii na nic. To lezenie tak mmnie rozleniwilo i nie wyobrażam sobie tego co bedzie dalej.
Jasiu bardzo fika w brzuchu. Czasem mam wrazenie ze nic innego nie robi
Wczoraj em odebrał moje wyniki i powiem wam ze jestem pod wrazeniem . Hemka skoczyla w górę o ponad 1 jednostkę ! Wiec mam 12,7 . Nie wiem czy to od lykania tardyferum razem z acerola czy od zwiekszenia suplementacji witb6 ktora mam w magnezie, Ale sie ciesze. Do tego mocz idealny. Toxo i cytomegalia nieobecne. Wiec walcze z ta bakteria na szyjce. Globulki sa okropne. Mam wrazenie ze sie sypia w środku i bardzo podrazniaja piaalyscie o glukozie...Ja pewnie dzisiaj dostanę skierowanie.
Zapomniałam się dopisać do kalendarza z wizytą.
Musze się jakoś ogarnąć ......
Póki co zjadłam troche kotletów z cukini przepis z kwestii smaku. Bardzo pycha!
Buziaki dla Was
Eklerkaa widać podobieństwo do rodzeństwa, śliczny maluszek
Jane ależ ujęcie :
Zinc gratuluję! Piękny chlopczyk rośnie w brzuszku
Eraja jaką piękna odsłona :* przypomnialas mi ze jesień się zbliza a ja nie mam nic kompletnie do ubrania
wszystkim wizytujacym powodzenia )))!
Ja nie mam dosłownie energii na nic. To lezenie tak mmnie rozleniwilo i nie wyobrażam sobie tego co bedzie dalej.
Jasiu bardzo fika w brzuchu. Czasem mam wrazenie ze nic innego nie robi
Wczoraj em odebrał moje wyniki i powiem wam ze jestem pod wrazeniem . Hemka skoczyla w górę o ponad 1 jednostkę ! Wiec mam 12,7 . Nie wiem czy to od lykania tardyferum razem z acerola czy od zwiekszenia suplementacji witb6 ktora mam w magnezie, Ale sie ciesze. Do tego mocz idealny. Toxo i cytomegalia nieobecne. Wiec walcze z ta bakteria na szyjce. Globulki sa okropne. Mam wrazenie ze sie sypia w środku i bardzo podrazniaja piaalyscie o glukozie...Ja pewnie dzisiaj dostanę skierowanie.
Zapomniałam się dopisać do kalendarza z wizytą.
Musze się jakoś ogarnąć ......
Póki co zjadłam troche kotletów z cukini przepis z kwestii smaku. Bardzo pycha!
Buziaki dla Was