reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Czesc dziewczyny. Piekne te Wasze dzieciatka i Jakie duże :)))
Eklerkaa widać podobieństwo do rodzeństwa, śliczny maluszek :)
Jane ależ ujęcie ::D
Zinc gratuluję! Piękny chlopczyk rośnie w brzuszku :)
Eraja jaką piękna odsłona :* przypomnialas mi ze jesień się zbliza a ja nie mam nic kompletnie do ubrania :D
wszystkim wizytujacym powodzenia :))))!
Ja nie mam dosłownie energii na nic. To lezenie tak mmnie rozleniwilo i nie wyobrażam sobie tego co bedzie dalej.
Jasiu bardzo fika w brzuchu. Czasem mam wrazenie ze nic innego nie robi:)
Wczoraj em odebrał moje wyniki i powiem wam ze jestem pod wrazeniem . Hemka skoczyla w górę o ponad 1 jednostkę ! Wiec mam 12,7 . Nie wiem czy to od lykania tardyferum razem z acerola czy od zwiekszenia suplementacji witb6 ktora mam w magnezie, Ale sie ciesze. Do tego mocz idealny. Toxo i cytomegalia nieobecne. Wiec walcze z ta bakteria na szyjce. Globulki sa okropne. Mam wrazenie ze sie sypia w środku i bardzo podrazniaja :( piaalyscie o glukozie...Ja pewnie dzisiaj dostanę skierowanie.
Zapomniałam się dopisać do kalendarza z wizytą.
Musze się jakoś ogarnąć ......
Póki co zjadłam troche kotletów z cukini przepis z kwestii smaku. Bardzo pycha!
Buziaki dla Was

reklama
Dziewczyny które czują już kopniaki i widać je na brzuszku powiedzcie mi czy wasze maluchy mają jakieś stałe pory aktywności czy raczej zależy od dnia ? Bo moja zaczęła ostatnio mnie kopać i nie wiem czy powinna codziennie o tych samych porach kopać czy to zależy od niej kiedy się jej zachce? Wiem że głupie pytanie ale to moja pierwsza ciąża a nie mam się kogo zapytać bo u teściowej jestem

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie po obfitych posiłkach w ciagu dnia i od 23 tez ostro szaleje

A mnie teraz dopadł kryzys chcę mi się płakać i jak bym mogła to bym uciekła od wszystkiego już mnie dołuje ciąża i to że sama jestem z dziećmi jeszcze mi dziś mąż oświadczył że 21 sierpnia jedzie na Niemcy i jak na razie tam będzie siedział tzn co 2 tyg będzie zjeżdżał ale ja już mam dość powiem wam bo nawet mnie dzieci nie słuchają wszystko sama musze robić mam po prostu dość nawet mężowi określiłam że nie jadę z nimi bo chce być sama ok uciekam dalej do poduszki

Mój się uaktywnia w różnych porach. Nawet ciezko określić dokładnie. Zazwyczaj rano i wieczorem ale jak usiądę oo chodzeniu to też widać jak kopie.

Ja jeszcze glukozr mam przed sobą. Mam nadzieję że mój mąż pójdzie że mną bo sama zwariuje :)

Co do ruchow to ja mam wrażenie że ona kopie caly czas :D raz mocniej raz lżej ale ciagle sie przemieszcza :D 24 tydzien

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Co do ruchow to ja mam wrażenie że ona kopie caly czas :D raz mocniej raz lżej ale ciagle sie przemieszcza :D 24 tydzien

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To ja mam tak samo a jestem w 23 ;) co chwila zauważam jak brzuszek podskakuje a jak przyłoże rękę to kopię jak szalona :)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej po wizycie wszystko ok Antek waży juz 600g i jest bardzo aktywnym maluszkiem.Ostatnio bardzo mnie tu mało jestesmy same z Zosia i ciężko mi sie wszystko ogarnia teraz w sobotę jeszcze urodzinki Zosi i coś trzeba przygotowac.Najlepsze w tym to że Konrad nie da rade zjechać dopiero pod koniec miesiąca, ale to normalne zaczął nowa prace i nie może sobie pozwolic na jakies wolne.Ale dzis tescie oznajmili że nie bedzie ich bo nie maja kasy i glupio im z pusta ręka.Krew mnie zalala maja aż 7 km do nas i nie racza być, no cholera ja ich nie zapraszam dla prezentow tylko obecnosci i radości dziecka.To ze my sie nie dogadujemy nie znaczy że Zosia ma cierpieć, a niestety jest z nimi bardzo zwiazana.

@Karolcia1992 @Oska305 @reniuszek mam nadzieję że wizyty udane [emoji16]
@Millo od rana zaciskałam kciuki za echo! Mam nadzieję, że wynik pokaże, że wszystko jest ok [emoji6].
@Maglik udanych połówkowych [emoji6]

@mrsMalec u mnie na początku kopniaki były dość niespodziewane [emoji6] o różnych porach (i musiałam się spokojnie położyć by się Mała rozkręciła [emoji6]). Teraz szaleje często o różnych porach [emoji6]. Najbardziej wieczorem [emoji6] i jak tylko się obudzę. Ale też czuję i widzę kopniaki w ciągu dnia, jak jadę autem czy próbuję pracować [emoji6].
Ale mam już 24t0d [emoji6].

Dołączam do grupy dziewczyn z leniem [emoji6]. Najchętniej leżała bym z pilotem przed tv [emoji6]. Ale usiłuje po trochu pracować aby w "razie w" nie zostawić zaległości w papierkach [emoji6]. Dlatego nawet na forum zajrzałam dopiero teraz [emoji6].
Czas się zbierać do domu [emoji6]. Dziś chyba zjemy obiad na słodko [emoji16] jakieś naleśniki z dżemem i bitą śmietaną [emoji6].

Miłego popołudnia [emoji16]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny bardzo serdecznie Wam gratuluję takich pięknych dzieciątek :) Już nam bliżej jak dalej do spotkania na żywo z naszymi małymi cudami ^^

Ech, ja mam na dziś dość... Mam nad sobą sąsiadów którzy co jakiś czas wylewają resztki za okno -.- A że my na parterze to parapet ugnojony, okna uciapane... Nie mam pojęcia które to piętro tak nam syfi. Jak tak dalej pójdzie to chyba kodeksem wykroczeń postraszę :/

Wyszorowałam to wszystko ale teraz tak mnie brzuch ciągnie że do porodu to chyba ostatni raz. Chciałam sobie jeszcze troszkę poodkurzać a tu bach - trzeba leżeć.

W sklepie to samo kolejka jak 150. Same starsze babcie i żadna nie przepuści w kolejce a ja mało co nie upadłam. Już sama do sklepu nie wyjdę...

Nie lubię dziś ludzi :( Chowam się pod kocyk... Najętniej z lodami bym się ukryła ale jeszcze mi nie wolno.

Do góry