Ja właśnie cały czas bym coś robiła,a to pranie,sprzątanie,łazienkę wypucowalam jak nigdy,aż mąż mi poodkurzal i mówi ze mam tak nie sprzatac,bo dzidzie chemikalia wdychająobiad zrobiłam i zaraz właśnie zrobię na kolacje naleśniki z bananami,truskawkami i bita śmietana@Karolcia1992 @Oska305 @reniuszek mam nadzieję że wizyty udane [emoji16]
@Millo od rana zaciskałam kciuki za echo! Mam nadzieję, że wynik pokaże, że wszystko jest ok [emoji6].
@Maglik udanych połówkowych [emoji6]
@mrsMalec u mnie na początku kopniaki były dość niespodziewane [emoji6] o różnych porach (i musiałam się spokojnie położyć by się Mała rozkręciła [emoji6]). Teraz szaleje często o różnych porach [emoji6]. Najbardziej wieczorem [emoji6] i jak tylko się obudzę. Ale też czuję i widzę kopniaki w ciągu dnia, jak jadę autem czy próbuję pracować [emoji6].
Ale mam już 24t0d [emoji6].
Dołączam do grupy dziewczyn z leniem [emoji6]. Najchętniej leżała bym z pilotem przed tv [emoji6]. Ale usiłuje po trochu pracować aby w "razie w" nie zostawić zaległości w papierkach [emoji6]. Dlatego nawet na forum zajrzałam dopiero teraz [emoji6].
Czas się zbierać do domu [emoji6]. Dziś chyba zjemy obiad na słodko [emoji16] jakieś naleśniki z dżemem i bitą śmietaną [emoji6].
Miłego popołudnia [emoji16]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dziewczyny melduje się po usg- mamy zdrowego 380g chlopca[emoji7]
Byłam na badaniu z NFZ w ramach programu badań prenatalnych ale trafiłam na świetną lekarkę, która wszystko dokładnie sprawdziła i wyjaśniła nawet takie szczegóły jak soczewki w oczach, co więcej zrobiła nam też ujęcie 3d
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Byłam na badaniu z NFZ w ramach programu badań prenatalnych ale trafiłam na świetną lekarkę, która wszystko dokładnie sprawdziła i wyjaśniła nawet takie szczegóły jak soczewki w oczach, co więcej zrobiła nam też ujęcie 3d
gie_er
Fanka BB :)
Super gratuluję [emoji4]Dziewczyny melduje się po usg- mamy zdrowego 380g chlopca[emoji7]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
reniuszek
Love in the knick of time
Gratuluję wam udanych wizyt dziewczyny.
Ja niestety ze swojej wyszłam zaplakana. Szyjka skrócona..... Muszę leżeć bezwzględnie. Za tydzien mam kolejną wizytę jak dalej będzie źle to do szpitala specjalistycznego gdzie jest oddział neonatologii, w moim przypadku to Opole.... No i tyle. Krążka nie można założyć póki trwa leczenie paciorkowca, Mo i nie wiadomo czy będzie na co zakładać.... To tyle :-(.... Straciłam chęci do wszystkiego....
A torbiel u Jasia też się wchlonela. On ciągle główkowo w kanale ułożony.... No nic modlimy się o każdy tydzień.... Przynajmniej do 30 tyg by się udało, :-(
Ja niestety ze swojej wyszłam zaplakana. Szyjka skrócona..... Muszę leżeć bezwzględnie. Za tydzien mam kolejną wizytę jak dalej będzie źle to do szpitala specjalistycznego gdzie jest oddział neonatologii, w moim przypadku to Opole.... No i tyle. Krążka nie można założyć póki trwa leczenie paciorkowca, Mo i nie wiadomo czy będzie na co zakładać.... To tyle :-(.... Straciłam chęci do wszystkiego....
A torbiel u Jasia też się wchlonela. On ciągle główkowo w kanale ułożony.... No nic modlimy się o każdy tydzień.... Przynajmniej do 30 tyg by się udało, :-(
MagMag
Gratuluję udanych wizyt. Ja dziś odebrałam wyniki krwii. Także bez żadnych lekarstw wyniki ładnie się poprawiły, zwłaszcza hematokryt. Także pokrzywa i barszcz kiszony dały radę anemii
Kciuki za pozostałe dziewczyny, które dziś wizytują.
Kciuki za pozostałe dziewczyny, które dziś wizytują.
Karolcia90
@reniuszek trzymam kciuki by szyjka się zatrzymała i już więcej nie skracała! Przydałoby się jeszcze te 10-12 wytrzymać.. Mam nadzieję, że się uda!
@MagMag i nie brałaś żadnego żelaza z tabletkach?
@MagMag i nie brałaś żadnego żelaza z tabletkach?
MagMag
@Karolcia90 nie, nie brałam. Na ostatniej wizycie wyniki były tuż pod kreską i gin powiedział, że pewnie od przyszłego miesiąca wprowadzimy żelazo. Dlatego każdego dnia piłam jedną szklankę pokrzywy i jedną do dwóch szklanek barszczu kiszonego. I o ile hemoglobina poszła mniej w górę (ale jest teraz w normie) o tyle hematokryt z 33 wskoczył na 36.
Nie wspomnę o zbawienny wpływie barszczu kiszonego na problemy z zaparciami.
Nie wspomnę o zbawienny wpływie barszczu kiszonego na problemy z zaparciami.
reklama