reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
A ja z jednej strony chciałabym grudzień , a z drugiej w ogóle nie jestem gotowa. Z jednej strony znów chciałabym poczuć ten przypływ bezgranicznej miłości i usłyszeć że Helenka zdrowa, a z drugiej boję się tego sajgonu

Narazie cieszę się wakacjami z chłopakami. Kupiłam wreszcie poduszkę dla mam, a także kilka kolejnych ubrań ciazowych :-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam tak samo, a że dobrze się czuję i mam L4, to jak dla mnie ciąża mogłaby trwać nawet dłużej [emoji3] boję się czy zdążymy z remontem, jak sobie poradzę z dzieckiem (nigdy się nie zajmowałam niemowlakami) i wielu nieznanych mi jeszcze rzeczy. [emoji4]

Mam tak samo, a że dobrze się czuję i mam L4, to jak dla mnie ciąża mogłaby trwać nawet dłużej [emoji3] boję się czy zdążymy z remontem, jak sobie poradzę z dzieckiem (nigdy się nie zajmowałam niemowlakami) i wielu nieznanych mi jeszcze rzeczy. [emoji4]
Mi też dobrze na l4 ;-) nawet bardzo dobrze! Też mam nadzieję że zdążymy z przeprowadzką. Na szczęście dzisiaj zadzwonił do mnie gościu od kuchni i przepraszał ze że się nie odzywał bo jego ojciec miał zawał- nie wnikam, ale cieszę się że we wrześniu będzie montować mi kuchnie i meble do pokoju Barta ;-)

A z dzieckiem sobie poradzisz na bank ;-) w końcu mamy ten instynkt macierzyński ;-)

a ja złapałam kleszcza. szybko został wyjęty, był malutki, nienapity i bardzo aktywny po wyjęciu. zawieźliśmy go do badań. mam nadzieję że nie był nosicielem

Pstryknij fotkę, byłam przekonana, że będzie dużo za duża ta M na Ciebie
A proszę Cię bardzo :) :*
1502199311-aaaaaa.jpeg

Ja mam już w dupsku ponad 100 cm xD Sam tyłek mi zmalał ale biodra mi poszły w bok. A i brzuszek mierzyłam ostatnio 82 cm <3 A miałam 68 przed ciążą ^^ Rośnie dzielnie ten mój domek :)

Edit. A i wybaczcie ale jestem bez stanika. Niewygodnie mi po domu xD

Mi też dobrze na l4 ;-) nawet bardzo dobrze! Też mam nadzieję że zdążymy z przeprowadzką. Na szczęście dzisiaj zadzwonił do mnie gościu od kuchni i przepraszał ze że się nie odzywał bo jego ojciec miał zawał- nie wnikam, ale cieszę się że we wrześniu będzie montować mi kuchnie i meble do pokoju Barta ;-)

A z dzieckiem sobie poradzisz na bank ;-) w końcu mamy ten instynkt macierzyński ;-)
My od września dopiero ruszamy z remontem całego mieszkania, a potem też przeprowadzka...
Mam nadzieję że sobie poradzę [emoji4]

reklama
Do góry