reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
A ja z jednej strony chciałabym grudzień , a z drugiej w ogóle nie jestem gotowa. Z jednej strony znów chciałabym poczuć ten przypływ bezgranicznej miłości i usłyszeć że Helenka zdrowa, a z drugiej boję się tego sajgonu

Narazie cieszę się wakacjami z chłopakami. Kupiłam wreszcie poduszkę dla mam, a także kilka kolejnych ubrań ciazowych :-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam tak samo, a że dobrze się czuję i mam L4, to jak dla mnie ciąża mogłaby trwać nawet dłużej [emoji3] boję się czy zdążymy z remontem, jak sobie poradzę z dzieckiem (nigdy się nie zajmowałam niemowlakami) i wielu nieznanych mi jeszcze rzeczy. [emoji4]

Mam tak samo, a że dobrze się czuję i mam L4, to jak dla mnie ciąża mogłaby trwać nawet dłużej [emoji3] boję się czy zdążymy z remontem, jak sobie poradzę z dzieckiem (nigdy się nie zajmowałam niemowlakami) i wielu nieznanych mi jeszcze rzeczy. [emoji4]
Mi też dobrze na l4 ;-) nawet bardzo dobrze! Też mam nadzieję że zdążymy z przeprowadzką. Na szczęście dzisiaj zadzwonił do mnie gościu od kuchni i przepraszał ze że się nie odzywał bo jego ojciec miał zawał- nie wnikam, ale cieszę się że we wrześniu będzie montować mi kuchnie i meble do pokoju Barta ;-)

A z dzieckiem sobie poradzisz na bank ;-) w końcu mamy ten instynkt macierzyński ;-)

a ja złapałam kleszcza. szybko został wyjęty, był malutki, nienapity i bardzo aktywny po wyjęciu. zawieźliśmy go do badań. mam nadzieję że nie był nosicielem

Pstryknij fotkę, byłam przekonana, że będzie dużo za duża ta M na Ciebie
A proszę Cię bardzo :) :*
1502199311-aaaaaa.jpeg

Ja mam już w dupsku ponad 100 cm xD Sam tyłek mi zmalał ale biodra mi poszły w bok. A i brzuszek mierzyłam ostatnio 82 cm <3 A miałam 68 przed ciążą ^^ Rośnie dzielnie ten mój domek :)

Edit. A i wybaczcie ale jestem bez stanika. Niewygodnie mi po domu xD

Mi też dobrze na l4 ;-) nawet bardzo dobrze! Też mam nadzieję że zdążymy z przeprowadzką. Na szczęście dzisiaj zadzwonił do mnie gościu od kuchni i przepraszał ze że się nie odzywał bo jego ojciec miał zawał- nie wnikam, ale cieszę się że we wrześniu będzie montować mi kuchnie i meble do pokoju Barta ;-)

A z dzieckiem sobie poradzisz na bank ;-) w końcu mamy ten instynkt macierzyński ;-)
My od września dopiero ruszamy z remontem całego mieszkania, a potem też przeprowadzka...
Mam nadzieję że sobie poradzę [emoji4]

reklama
Do góry