reklama
Zinc
Fanka BB :)
Mam tak samo, a że dobrze się czuję i mam L4, to jak dla mnie ciąża mogłaby trwać nawet dłużej [emoji3] boję się czy zdążymy z remontem, jak sobie poradzę z dzieckiem (nigdy się nie zajmowałam niemowlakami) i wielu nieznanych mi jeszcze rzeczy. [emoji4]A ja z jednej strony chciałabym grudzień , a z drugiej w ogóle nie jestem gotowa. Z jednej strony znów chciałabym poczuć ten przypływ bezgranicznej miłości i usłyszeć że Helenka zdrowa, a z drugiej boję się tego sajgonu
Narazie cieszę się wakacjami z chłopakami. Kupiłam wreszcie poduszkę dla mam, a także kilka kolejnych ubrań ciazowych :-)
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Mi też dobrze na l4 ;-) nawet bardzo dobrze! Też mam nadzieję że zdążymy z przeprowadzką. Na szczęście dzisiaj zadzwonił do mnie gościu od kuchni i przepraszał ze że się nie odzywał bo jego ojciec miał zawał- nie wnikam, ale cieszę się że we wrześniu będzie montować mi kuchnie i meble do pokoju Barta ;-)Mam tak samo, a że dobrze się czuję i mam L4, to jak dla mnie ciąża mogłaby trwać nawet dłużej [emoji3] boję się czy zdążymy z remontem, jak sobie poradzę z dzieckiem (nigdy się nie zajmowałam niemowlakami) i wielu nieznanych mi jeszcze rzeczy. [emoji4]
A z dzieckiem sobie poradzisz na bank ;-) w końcu mamy ten instynkt macierzyński ;-)
Rossiczka
Moderatorka
Pstryknij fotkę, byłam przekonana, że będzie dużo za duża ta M na CiebieJeej, przyszła kiecka i jest super ^^ Jak mi brzuś podrośnie to będzie idealna A jaka cieplutka <3 Mam w czym chodzić w zimie, hihihi Po tej kiecy widzę jaka się zrobiłam wielka
A proszę Cię bardzo :*Pstryknij fotkę, byłam przekonana, że będzie dużo za duża ta M na Ciebie
Ja mam już w dupsku ponad 100 cm xD Sam tyłek mi zmalał ale biodra mi poszły w bok. A i brzuszek mierzyłam ostatnio 82 cm <3 A miałam 68 przed ciążą ^^ Rośnie dzielnie ten mój domek
Edit. A i wybaczcie ale jestem bez stanika. Niewygodnie mi po domu xD
Kleszcza? Gdzie?! Daj pilnie znać i obserwuj ugryzienie czy nie wyszedł Ci rumień. :*a ja złapałam kleszcza. szybko został wyjęty, był malutki, nienapity i bardzo aktywny po wyjęciu. zawieźliśmy go do badań. mam nadzieję że nie był nosicielem
Zinc
Fanka BB :)
My od września dopiero ruszamy z remontem całego mieszkania, a potem też przeprowadzka...Mi też dobrze na l4 ;-) nawet bardzo dobrze! Też mam nadzieję że zdążymy z przeprowadzką. Na szczęście dzisiaj zadzwonił do mnie gościu od kuchni i przepraszał ze że się nie odzywał bo jego ojciec miał zawał- nie wnikam, ale cieszę się że we wrześniu będzie montować mi kuchnie i meble do pokoju Barta ;-)
A z dzieckiem sobie poradzisz na bank ;-) w końcu mamy ten instynkt macierzyński ;-)
Mam nadzieję że sobie poradzę [emoji4]
śladu po ugryzieniu obecnie nie mam, miejsce obserować będęKleszcza? Gdzie?! Daj pilnie znać i obserwuj ugryzienie czy nie wyszedł Ci rumień. :*
reklama
Mi ostatnio Ł przytachał kleszcza do domu na gałęziach czereśni. Zabić się go nie dało - taki był twardy. Przez papier go wyrzucił za okno... Teraz zanim wniesie królikowi jakiekolwiek krzaki do domu to je sprawdza po 10 razy ^^śladu po ugryzieniu obecnie nie mam, miejsce obserować będę