Rossiczka
Moderatorka
I co powiedziała ?Już mi pielęgniarka wytłumaczyła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I co powiedziała ?Już mi pielęgniarka wytłumaczyła
Mam tak samo. Chciałabym już być z dziećmi w domu po porodzie. Jakoś te przygotowania szpitalne i to wszystko mnie przeraża.Siedze od rana nad listami co musze kupic i co mi do szpitala bedzie potrzebne i jestem zielona (( normalnie mnie to doluje. Chyba musze sie przejsc do szpitala bo mam za rogiem i sie wypytac o jakas liste co mi będzie trzeba....tutaj w niemczech trzeba wszystko szybciej zalatwic. Wczesniej sie zglosic i zameldowac w szpitalu gdzie chce sie rodzic. Mam juz jedno dziecko a czuje sie jakbym rodziła po raz pierwszy bo nie wiem czego mi trzeba. I denerwuje mnie jak mowie to mojemu Piotrkowi a on do mnie : masz jeszcze czas.. ta czas . Ten czas mi leci jak szalony. To juz 24 tydzien. Chwila moment bedzie listopad a ja zostane z niczym.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja brałam fragmin a potem miałam tańszy zamiennik neoparinDziewczyny ktore maja zastrzyki z heparyna, jakie bierzecie, bo clexane nie moge nigdzie dostsc? Jest jakis zamiennik, a hematologna urlopie i nie wiem czy moge go brać. Jedna farmaceutka mowi, ze lepiej zeby skonsultować, a inna ze to oni sa od lekow i ze jest ok.