Dziękuję dziewczyny. Jeżeli wątroba będzie w złym stanie przed operacja, to dostanie ktoplówke oczyszczająca.Czyli jednak zerwane wiązadło.... kurde.
Doskonała wiem, że jak przychodzi do leczenia zwierząt to koszty są kosmiczne. A Bissenik się jeszcze ceni ;-) trzymam kciuki za szybki powrót, a także by wątroba wróciła do normy
reklama
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
@Ankuś trzymam kciuki żeby było dobrze [emoji4]
Ja dziś z siostra spędziłam dzień na zakupach. Wybieralysmy wózki w smyku. Zamówiłam wózek teraz trzeba poczekać około 4tyg. Ale się cieszę, że to już z głowy mam [emoji4] [emoji4] [emoji4]
Znowu trafiłam na przeceny więc małemu kupiłam ciuszki. Zdjęcia wstawię w odpowiednim wątku
Potem byłyśmy w Ikei i lozeczko wybierałam.
Teraz wracam do domu ledwo żywa. Prysznic, kolacja i łóżeczko.
Mój A. dziś wychodzi do kolegi więc mam wieczór dla siebie.
Ja dziś z siostra spędziłam dzień na zakupach. Wybieralysmy wózki w smyku. Zamówiłam wózek teraz trzeba poczekać około 4tyg. Ale się cieszę, że to już z głowy mam [emoji4] [emoji4] [emoji4]
Znowu trafiłam na przeceny więc małemu kupiłam ciuszki. Zdjęcia wstawię w odpowiednim wątku
Potem byłyśmy w Ikei i lozeczko wybierałam.
Teraz wracam do domu ledwo żywa. Prysznic, kolacja i łóżeczko.
Mój A. dziś wychodzi do kolegi więc mam wieczór dla siebie.
reniuszek
Love in the knick of time
@ankus zdrówka dla psinki. Oby jak najszybciej wróciła do formy :*
@blair szalejesz :-)) Pochwal się jaki wybrałaś wózek :-)
Ja dzisiaj mam dość tego dnia. Denerwuje mnie dosłownie wszystko, a szczególnie bałagan dookoła. Widzę że emek nie wyrabia sam, a mnie skręca żeby nie ogarniać wszystkiego po kolei....
Ja dzisiaj mam dość tego dnia. Denerwuje mnie dosłownie wszystko, a szczególnie bałagan dookoła. Widzę że emek nie wyrabia sam, a mnie skręca żeby nie ogarniać wszystkiego po kolei....
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Wybrałam Mutsy Igo.@ankus zdrówka dla psinki. Oby jak najszybciej wróciła do formy :*
Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia.[emoji7]
Dokładnie taki jak na zdjęciu.
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Hej hej
Ankuś trzymam kciuki za Twojego psiaka, oby wyniki były ok i po operacji żeby szybko doszła do siebie...
Blair super wózek! Niezły maraton po sklepach dzisiaj miałaś ;-)
Reniuszku ja dzisiaj też jakiś nastrój nie taki, Ł cały dzień na budowie a ja z synem u przyjaciółki i nawet fajny dzień mieliśmy a jednak hormony mi dokuczają. Wczoraj no nie do wiary! Chciałam otworzyć słoik! Zwykły słoik! I nie mogłam i się rozryczałam to już na bank sprawka hormonów!
A jesZcze gościu który robi mi Kuchnie na zamowienie nie odbiera ode mnie telefonu i nie odpisuje na smsy od 5 dni i oczywiście czarne myśli że jednak mnie wystawi i nie Kuchnie a $@%!(@;#& będę miała we wrześniu... ehhh ehh nie wiem co mam robić, może ma jakiś urlop? Aaa najlepsze że nawet nie wiem jak gość się nazywa bo on jest z polecenia od mojego kierownika budowy.... ehhh może dam mu jeszcze tydzień???
Ankuś trzymam kciuki za Twojego psiaka, oby wyniki były ok i po operacji żeby szybko doszła do siebie...
Blair super wózek! Niezły maraton po sklepach dzisiaj miałaś ;-)
Reniuszku ja dzisiaj też jakiś nastrój nie taki, Ł cały dzień na budowie a ja z synem u przyjaciółki i nawet fajny dzień mieliśmy a jednak hormony mi dokuczają. Wczoraj no nie do wiary! Chciałam otworzyć słoik! Zwykły słoik! I nie mogłam i się rozryczałam to już na bank sprawka hormonów!
A jesZcze gościu który robi mi Kuchnie na zamowienie nie odbiera ode mnie telefonu i nie odpisuje na smsy od 5 dni i oczywiście czarne myśli że jednak mnie wystawi i nie Kuchnie a $@%!(@;#& będę miała we wrześniu... ehhh ehh nie wiem co mam robić, może ma jakiś urlop? Aaa najlepsze że nawet nie wiem jak gość się nazywa bo on jest z polecenia od mojego kierownika budowy.... ehhh może dam mu jeszcze tydzień???
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Hej dziewczyny Ja nie dawno wróciłam od rodzinki i padam ...
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Nie dawalam mu zaliczki, nawet nic się nie upominal, w końcu to znajomy mojego kierownika; był na budowie, wziął wymiary bo ma tez robić meble do Bartka pokoju. Na gościu mi zależy bo pięknie robi te meble i w miarę cenowo ok.... najwyżej zadzwonię do kierownika zapytać co z nim....A Dalas mu już zaliczkę ?
Hej dziewczyny ja dziś cały dzień po sklepach chodzę rano małej kupiliśmy trochę wprawki ( wanienke, kocyki, rożek, pieluchy i ubranko na wyjście ze szpitala) oczywiście mój mąż oszalał i kupił jej pigwinka który gra i szumi po prostu oszalał. Potem pojechaliśmy do galerii ale tam pustki w sklepach i nic nie kupiłam i przy okazji dostałam 2 razy skurcze od chodzenia ale już jest ok.
A o to pigwinek[emoji5]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
A o to pigwinek[emoji5]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Też mam taką nadzieję... dzięki ;-)Tyle dobrego, ze nic mu nie dalas. Bo tak mniej Będzie szkoda jak sie nie pojawi. Ale myślę, ze może ma właśnie urlop )