reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzień dobry!
Ochhh mi też brakuje wysiłku porządnego, też niby coś tam się ruszam, chodzę na spacery ale to nie to samo ;-) no i czasami zwycięża leń :-( i tez tyje i rosnę no ale taka kolej rzeczy. Od nowego roku weźmiemy się za siebie ;-)
Mój Bart jeszcze śpi, Ł działa od rana na budowie a ja zaraz wybywam na zakupy, jakiś obiad zrobię i zawieziemy tacie na budowę a potem jadę do przyjaciółki bo jej syn też Bartek starszy od mojego o 7 miesięcy ;-) przyjeżdża z obozu i w koncu chłopaki mają tydzień dla siebie ;-) będzie zabawa ;-)
Miłego dnia!

reklama
Gratuluję samych udanych wizyt.

@Oska305 na poprawę wyników wypróbuj może pić 2 szklanki pokrzywy dziennie. Sama piję bo ostatnie wyniki były na kresce.

U nas na południu kolejny dzień upałów. A kot wtulajacy się we mnie nie pomaga w sytuacji hihi

Miłego dnia

Hej. Ja mam taka podusie. Została że mną po pierwszej ciazy i jest super. Bardzo mi pomaga... ma w środku maleńkie kuleczki i dopasowuje się do mojego ciala. Śpię na boku i jeden koniec mam pod głowa a resztę pomiędzy nogami i tak śpi mi się najlepiej. Cały czas zostaje chłodna.

Załączniki

• 20170805_104826.jpg
    20170805_104826.jpg
    742,7 KB · Wyświetleń: 73
Nocka minęła spokojnie. Spaliśmy na werandzie przy otwartych oknach. Dopiero przed 6 obudziły mnie psy bo chciały na dwór. Potem dzidziuś rozrabiał.
Komodę odebraliśmy I jest super. W takiej cenie spodziewałam się że będzie dużo gorzej. A tu jedyna usterka to odklejona okleina na krawędzi.
Miłego dnia .

Witajcie dziewczyny.
Chcialabym sie was poradzic.
Mianowicie czuje takie dziwne parcie jakby cos od srodka uciskalo mi pochwe.To moja pierwsza ciaza I nie wiem czy sie martwic czy poprostu tak jest.Dodam ze to nasz 23 tydzien

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny.
Chcialabym sie was poradzic.
Mianowicie czuje takie dziwne parcie jakby cos od srodka uciskalo mi pochwe.To moja pierwsza ciaza I nie wiem czy sie martwic czy poprostu tak jest.Dodam ze to nasz 23 tydzien

Całkiem normalne to uczucie, wszystko się rozciąga w środku, także tym się nie stresuj dzidziuś robi sobie miejsce ;-)

reklama
Dziekuje dziewczyny za odpowiedzi.
Powiem wam ze bardzo brakuje no kontaktu z ukochanym Dr ale w Anglii nie mam tak mozliwosci z dnia na dzien.Oczywiscie mam tu opieke poloznej ale nie umywa sie do Polskich lekarzy niestety.

Do góry