reklama
O ludzie, jakie cudo!![emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]Mamy nowego czlonka rodziny
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam to samo i te same leki. Dostałam skierowanie do hematologa. Na skierowaniu było, pilne. Pielęgniarka poszła z moimi wynikami do hematolog, żeby powiedziała jej na kiedy mnie zapisać. Jej zdaniem to są normalne wyniki badań w ciąży i mam nie panikować, także ja się uspokoiłam.Dziewczyny załamka. Zrobiłam morfologię. Biorę Tardyferon i Sorbifer już 3 tyg a hemoglobina z 10,4 spadła mi na 10,3...[emoji22][emoji22]
Cześć dziewczyny. Nie dam rady nadrobić wszystkiego co napisałyście tak więc każdej gratuluję zdrowych dzieciaczków. Nie odzywałam się ponieważ przez ostatni czas nie czułam się dobrze. Teraz jest lepiej, czekam też na męża który wraca za tydzień już na dłużej. A 17 sierpnia jedziemy na kilka dni odwiedzić przyjaciela mojego męża na Lubelszczyźnie, nigdy tam nie byłam więc mam nadzieję, że będzie chociaż trochę chłodniej i uda mi się gdzieś pojeździć i zobaczyć coś nowego. Miłego dnia dla Was wszystkich
@mrsMalec piesek jest cudowny
@mrsMalec piesek jest cudowny
Ja też się odżywiam fatalnie, aż mam wyrzuty sumienia.Cześć Dziewczyny, ja za to dzisiaj spałam jak bobas :-)
Zjadłam jagodzianke na śniadanie i dobrze mi :-) chociaż moje odżywianie tragiczne jest....
@Eraja A nie możesz ćwiczeń na kręgosłup robić ?
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samo,21 tc,mieszkam w Szwecji i ta opieka położnej jest śmieszna dla mnie,nie ma porównania do Polski,niczym się nie stresować i wszystko dla nich normalne w ciąży Eh. Pozdrawiam.Dziekuje dziewczyny za odpowiedzi.
Powiem wam ze bardzo brakuje no kontaktu z ukochanym Dr ale w Anglii nie mam tak mozliwosci z dnia na dzien.Oczywiscie mam tu opieke poloznej ale nie umywa sie do Polskich lekarzy niestety.
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj byliśmy z Roksi u Bissenika. Nie mówiąc mu o naszych ostatnich przeżyciach, powiedział że Roksi ma zerwane więzadło krzyżowe. Zapisaliśmy psiaka do Niego na operację. Ja jestem załamana. Sama operacja będzie kosztowała 3500 zł. A gdzie cała reszta... leki, komejne wizyty, rehabilitacja echhh, ale co zrobić. Chcemy, aby wróciła do pełni sprawności. A dzisiaj dostała w prezencie od męża mamy basen dla psów. Obiecalismy jej, że zrobimy wszystko aby w przyszłym roku w nim szalała. Roksi będzie miała swój basen, Iga swój
Angella210
Fanka BB :)
Ja dzisiaj posprzątałam dom,zrobiłam obiad a teraz chwila lenistwa i jedziemy do mojej mamy na imieniny Miłego wieczoru dziewczyny
Kochanego masz Męża Sunia z osobistym basenikiem <3 Koszty faktycznie kosmiczne. Mimo to zwierzaki są nam bardzo bliskie i dla zdrowia takie ceny już nie mają znaczenia. Najważniejsze żeby już była zdrowa.Wczoraj byliśmy z Roksi u Bissenika. Nie mówiąc mu o naszych ostatnich przeżyciach, powiedział że Roksi ma zerwane więzadło krzyżowe. Zapisaliśmy psiaka do Niego na operację. Ja jestem załamana. Sama operacja będzie kosztowała 3500 zł. A gdzie cała reszta... leki, komejne wizyty, rehabilitacja echhh, ale co zrobić. Chcemy, aby wróciła do pełni sprawności. A dzisiaj dostała w prezencie od męża mamy basen dla psów. Obiecalismy jej, że zrobimy wszystko aby w przyszłym roku w nim szalała. Roksi będzie miała swój basen, Iga swój
reklama
Rossiczka
Moderatorka
Czyli jednak zerwane wiązadło.... kurde.Wczoraj byliśmy z Roksi u Bissenika. Nie mówiąc mu o naszych ostatnich przeżyciach, powiedział że Roksi ma zerwane więzadło krzyżowe. Zapisaliśmy psiaka do Niego na operację. Ja jestem załamana. Sama operacja będzie kosztowała 3500 zł. A gdzie cała reszta... leki, komejne wizyty, rehabilitacja echhh, ale co zrobić. Chcemy, aby wróciła do pełni sprawności. A dzisiaj dostała w prezencie od męża mamy basen dla psów. Obiecalismy jej, że zrobimy wszystko aby w przyszłym roku w nim szalała. Roksi będzie miała swój basen, Iga swój
Doskonała wiem, że jak przychodzi do leczenia zwierząt to koszty są kosmiczne. A Bissenik się jeszcze ceni ;-) trzymam kciuki za szybki powrót, a także by wątroba wróciła do normy