reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzień dobry :-)
W końcu pogoda spoko ;-) jest czym oddychać
Dzisiaj jakiś specjalnych planów nie mamy, zaraz obiad później do teściów a popołudniu biorę na noc kolegę Bartka ;-)
Miłego dnia ;-)

reklama
U nas w końcu trochę chłodniej. Jadę dziś na drugie urodziny mojego chrześniaka, więc przynajmniej dzień szybko zleci [emoji4]

Powiedzcie, czy Wam też tak puchną stopy?? Mi masakrycznie. Nic nie pomaga. Od południa się zaczyna i wieczorem już ledwo chodzę.

Udanego dnia wszystkim[emoji9]

No i zrobiłam ;)
1502018735-aaaaaa.jpeg

1502018747-aaaaaa.jpeg

1502018764-aaaaaa.jpeg

Mega pyszny [emoji39]

......:::::::::21t. i 5d::::::::.........

Żeby mi tak choć raz coś wyrosło [emoji6] wygląda pysznie [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nigdy nie pieke bo nigdy mi nic nie rośnie ;) dostałam fajny przepis który ponoć zawsze wychodzi i jak mi wyszło to Tobie też by wyrósł. ;) prosty szybki i przepyszny, a w domu piękny zapach hehe. Mąż zachwycony.

U nas w końcu trochę chłodniej. Jadę dziś na drugie urodziny mojego chrześniaka, więc przynajmniej dzień szybko zleci [emoji4]

Powiedzcie, czy Wam też tak puchną stopy?? Mi masakrycznie. Nic nie pomaga. Od południa się zaczyna i wieczorem już ledwo chodzę.

Udanego dnia wszystkim[emoji9]

Mnie puchną , ale dłonie szczególnie podczas upałów. Opuchnięte stopy , nogi w czasie ciąży to niestety dość częste zjawisko. Warto kontrolować ciśnienie I zbadać mocz, bo zbyt duża opuchlizna może być symptomem tzw stanu przedrzucawkowego. Najlepiej wszelkie wątpliwości konsultować ze swoim lekarzem.

reklama
Do góry