reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

1501872829-aaaaaa.jpeg
moje biale dziecko spalo caly dzien a teraz stwierdzilo ze ma ochote sie pobawic i nie da sie matce polozyc... fajny chlodniejszy tydzien sie u mnie zapowiada. Jutro chyba skoczymy z mlodym gdzies pochodzic po lesie zeby sie wybiegal zreszta pies tez. A teraz sprobuje sobie nogi wylozyc i poogladac pierdoly bo cos spania nie mam ostatnio.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No I usg połówkowe za mną. Z dzidziusiem wszystko dobrze, zdrowy jak rybka. :D
Niestety płci nadal nie znam bo sobie łobuziak pępowinę wpakował między nogi. Może 10 sierpnia u mojego doktorka uda się podejrzeć.
Waży około 320 gram. Termin porodu potwierdzony 21-22 grudnia.

W temacie alkoholowym to też bym sobie zimne piwko wypiła szczególnie w te upały. Może za rok się uda...
Super wiesci, no to moze na nastepnym usg sie uda zobaczyc wstydliwy dzidzius poprostu sie wam trafił☺

my też po badaniu usg, 540g, potwierdziło się że chłopiec. Lekarka powiedziała że termin z usg na 30.11 (wg okresu 12.12), ale ponieważ ja i moje rodzeństwo (mąż zresztą też) ważyliśmy powyżej 4000g, to lekarka stwierdziła że bardziej prawdopodobne że urodzi się duże w terminie.

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt! Super wieści ;-) ja jeszcze 10 dni do połowkowych...
Mój synuś wrócił, zadowolony i teraz ćwiczy w pokoju u siebie , pompki, deski, przysiady :-D za długo jechał i musi się rozruszać ;-)
Mój Ł wraca z budowy właśnie, A ja leżę i odpoczywam ;-)

Dobry wieczór. Gratuluje dobrych wieści o maluszkach :)Tak siedziałam i czytałam Was odpoczywając po całym dniu sprzątania,faktycznie ciężko nadążyć :yes:
U nas dziś pogoda była zmienna, raz lało a potem słońce i znowu leje,ale fajne powietrze jest.Jak się wkręciłam w sprzątanie to nie mogłam przestać,a teraz plecki dokuczają :( miłego wieczoru

To mówisz,że ręczniczki godne polecenia? Właśnie zamierzam kupić te pierwsze reczniczki tu w Ikea,ale właśnie nie wiem czy kupić te 80•80 czy te większe? Nie wiem jak to wyglada z takimi maluszkami i jak długo mogą posłużyć.

my też po badaniu usg, 540g, potwierdziło się że chłopiec. Lekarka powiedziała że termin z usg na 30.11 (wg okresu 12.12), ale ponieważ ja i moje rodzeństwo (mąż zresztą też) ważyliśmy powyżej 4000g, to lekarka stwierdziła że bardziej prawdopodobne że urodzi się duże w terminie.
No to fajnie duzy chłopak z niego☺

Dziewczyny załamka. Zrobiłam morfologię. Biorę Tardyferon i Sorbifer już 3 tyg a hemoglobina z 10,4 spadła mi na 10,3...[emoji22][emoji22]

reklama
@padiq, @chucherko gratuluję zdrowego Maluszka :*

@iwilleatyou mam taki sam kocyk <3

@Oska305 ja bym powiedziała że stoi w miejscu, wiesz? ;) Taka różnica to nie różnica. Spokojnie coś lekarz napewno wymyśli :*

Jeju już drugi raz się przebudziłam. Pierwsza pobudka o 1 przez gorąc. Teraz 4:30 i kolejna. Tak mi lędźwia zaczęły dawać popalić że ledwo leżę. No i miałam koszmary ze żłobkami że nie trafiliśmy żadnego -.- Echś... Mam doła przez upał :(

Do góry