Mi na taki ból w biodrach bardzo pomaga poduszka między kolanami lub ten rogal z Biedronki. I staram się nie spać na plecach, bo wtedy jest dużo gorzej.@padiq, @chucherko gratuluję zdrowego Maluszka :*
@iwilleatyou mam taki sam kocyk <3
@Oska305 ja bym powiedziała że stoi w miejscu, wiesz? Taka różnica to nie różnica. Spokojnie coś lekarz napewno wymyśli :*
Jeju już drugi raz się przebudziłam. Pierwsza pobudka o 1 przez gorąc. Teraz 4:30 i kolejna. Tak mi lędźwia zaczęły dawać popalić że ledwo leżę. No i miałam koszmary ze żłobkami że nie trafiliśmy żadnego -.- Echś... Mam doła przez upał
reklama
DigitalGirl
Moderatorka
reniuszek
Love in the knick of time
Hej dziewczyny.
@chucherko gratuluję udanej wizyty :-).
Wstawalam dzisiaj od 7 i dopiero teraz mi się udało. Zaraz jedziemy do laboratorium w końcu :-)
Miłego dnia kochane
@chucherko gratuluję udanej wizyty :-).
Wstawalam dzisiaj od 7 i dopiero teraz mi się udało. Zaraz jedziemy do laboratorium w końcu :-)
Miłego dnia kochane
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Dziś obudziło mnie o 5.50 "mamooo zrób naleśniki z serem"
I o dziwo wstałam i zrobiłam [emoji23]
Wskoczylam teraz znowu do łóżka bo mój A. jeszcze śpi.
Dzisiaj chyba trochę chłodniej. Oby tak zostało do końca dnia.
Miłej soboty [emoji4]
I o dziwo wstałam i zrobiłam [emoji23]
Wskoczylam teraz znowu do łóżka bo mój A. jeszcze śpi.
Dzisiaj chyba trochę chłodniej. Oby tak zostało do końca dnia.
Miłej soboty [emoji4]
@doublemummy o to widzę że nie tylko ja się męczyłam Ja teraz na noc śpię pod kocykiem i w samym topie, bo się już rozpuszczałam. Gdyby nie bolące sutki to i ten top bym zrzuciła xD Masakrator normalnie
@reniuszek małej kolejki Ci życzę. Żebyś wpadła, oddała co musisz i wyszła :*
@Oska305 ja o spaniu na plecach to jedynie pomarzyć mogę od 3 miesiąca xD Brzuch mnie wtedy ciągnie, wiesz? Rogal też zbytnio nie pomaga. Podejrzewam że to kwestia braku treningów. Pół roku i mięśnie mi puszczają. Do tego jestem z dnia na dzień co raz cięższa. Bardzo szybko teraz tyję. Poprostu mi kadłubek nie wyrabia Chyba muszę przywyknąć do tego bólu... Mimo to dziękuję Ci za rady :* Bo są bardzo dobre
@reniuszek małej kolejki Ci życzę. Żebyś wpadła, oddała co musisz i wyszła :*
@Oska305 ja o spaniu na plecach to jedynie pomarzyć mogę od 3 miesiąca xD Brzuch mnie wtedy ciągnie, wiesz? Rogal też zbytnio nie pomaga. Podejrzewam że to kwestia braku treningów. Pół roku i mięśnie mi puszczają. Do tego jestem z dnia na dzień co raz cięższa. Bardzo szybko teraz tyję. Poprostu mi kadłubek nie wyrabia Chyba muszę przywyknąć do tego bólu... Mimo to dziękuję Ci za rady :* Bo są bardzo dobre
Rossiczka
Moderatorka
Mam zabronione jakiekolwiek ćwiczenia. Lekarz mnie piorunuje wzrokiem jak co 4 tygodnie się o to samo pytam ^^ Jedyna forma ruchu to spacer :/ Nawet basenu mi zabronił bo między nogami mam jak w muzeum i ma tak zostać aż do grudnia. Coś tam się czasem lekko przeciągnę ale to tyle. Przy tym ile ćwiczyłam wcześniej to ja teraz jestem objadającym się tłuściochem xD HihihiCześć Dziewczyny, ja za to dzisiaj spałam jak bobas :-)
Zjadłam jagodzianke na śniadanie i dobrze mi :-) chociaż moje odżywianie tragiczne jest....
@Eraja A nie możesz ćwiczeń na kręgosłup robić ?
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
A to ja tylko dupsko zakrywam tym kocem. Ostatnio obudziły mnie królicze wąsy na pośladkach ^^ Nietypowe uczucie xD Hahahaha@Eraja ja spie nawet bez kocyka koldra gdzieś w nogach rzucona w razie czego tylko. Spie w bluzce na ramiaczkach a jeszcze obudziłam sie z plama mokra od siary
reklama
Rossiczka
Moderatorka
To może chociaż kręcenie biodrami na dużej piłce ;-)Mam zabronione jakiekolwiek ćwiczenia. Lekarz mnie piorunuje wzrokiem jak co 4 tygodnie się o to samo pytam ^^ Jedyna forma ruchu to spacer :/ Nawet basenu mi zabronił bo między nogami mam jak w muzeum i ma tak zostać aż do grudnia. Coś tam się czasem lekko przeciągnę ale to tyle. Przy tym ile ćwiczyłam wcześniej to ja teraz jestem objadającym się tłuściochem xD Hihihi
Ja trochę ćwiczę, ale to też niewiele ma, wspólnego z wcześniejszym wysiłkiem [emoji23]
Od stycznia ruszymy :-)