reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Cześć dziewczyny! Czy myślicie o pieluchowaniu wielorazowo od noworodka?
Ja jestem za. Pieluchowalam wielobranżowa swojego synka i bardzo polecam osobom które mają czas na pranie i pielęgnację tego wszystkiego :-)
Przy Jasiu rezygnuje ze względu na czas. Może jak będziemy blisko etapu odppieluhcowania to wtedy włączę wielorazowki.

reklama
Tak patrzylam na innych wątkach i chyba mamy najwięcej stron zapisanych :D sierpniowki 200mniej a juz sie rozpakowuja :D pobijemy jakiś rekord nim sie wszystkie rozladujemy :D

p19uflw1nv024jhl.png
Kochana, byłam na sierpniówkach i uwierz...było tempo pisania jak u nas :) po prostu dawno temu przeniosły się na zamknięty wątek.

Ja juz powiedziałam, ze po karmieniu od razu zgon po szklance piwka i to 2% ha ha ha :D pilam radlera 0.0% ale to nie to. Czuć różnice :D karmi mi sie znudzilo (dwa razy pilam) a i tak ma do 0.5% . poszukam takiego Winka :D ale chętnie bym siadła pod parasolkami wieczorem na starówce i wypiła zimne piwko i zapaliła fajkę :D czekam na przyszłe lato

p19uflw1nv024jhl.png
Ja to teraz co Mąż jakieś lepsze piwko otwiera to sobie wącham chociaż xD Hihihihi. Ale ogólnie to omijam to wszystko szerokim łukiem bo mi się tęskni ^^

No I usg połówkowe za mną. Z dzidziusiem wszystko dobrze, zdrowy jak rybka. :D
Niestety płci nadal nie znam bo sobie łobuziak pępowinę wpakował między nogi. Może 10 sierpnia u mojego doktorka uda się podejrzeć.
Waży około 320 gram. Termin porodu potwierdzony 21-22 grudnia.

W temacie alkoholowym to też bym sobie zimne piwko wypiła szczególnie w te upały. Może za rok się uda...

Niestety płci nadal nie znam bo sobie łobuziak pępowinę wpakował między nogi. Może 10 sierpnia u mojego doktorka uda się podejrzeć.

W temacie alkoholowym to też bym sobie zimne piwko wypiła szczególnie w te upały. Może za rok się uda...
Gratulacje :-) oby na następnej wizycie się udało :,

Super wieści [emoji846]

ckai0tc7tdnrtlqy.png

reklama
Ja tez nie mieszkam w polsce. Lekarz tylko powiedzial zeby nie jesc nic słodkiego z rana i ze dostane slodki soczek do wypocia i ze moge sobie przyniesc cytryne zeby mi lepiej weszlo :) pozniej godzina w poczekalni :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w Szwecji i nie wiem nic jeszcze o tym badaniu :/ ale w 24 tyg mam wizytę u położnej to zapytam,bo nie wiem jak to tu wyglada .

Do góry