reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

U mnie upaly okropne od wczoraj. Miałam nawet chwilowe zatrzymanie oddechu i palpitacje serca. Czuje sie tragicznie i w dzień u w nocy i juz marzę żeby był listopad :) i chcialabym tym razem urodzić w 38tygodniu zamiast 41 :D

p19uflw1nv024jhl.png
U nas tez od 2 dni po 35 stopni i zapowiadaja upaly na caly weekend wiec bede sie gotowac :) ale planuje poranne spacerki jak jeszcze nie bedzie za goraco zeby kosci rozruszac :)
1501485021-aaaaaa.jpeg
moj dudus wczoraj wygrzebal swoj kapelusz i czapka z daszkiem poszla w odstawke haha a kazda starsza babeczka na ulicy go zaczepia :D wbrew pozora tutaj duzo życzliwych ludzi po ulicach chodzi :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powodzenia na wizytach [emoji7]
Weekend spędziliśmy u mojej siostry. Basen, leżaczek i grill.
Więc było bardzo miło.
Noc całkiem dobrze tylko upał przeszkadzał trochę ale dwa wiatraki w sypialni dają radę. Miałam tylko dziwny sen. Śniło mi się że był wrzesień a ja urodziłam, maluszek był zdrowy. Ale zostawiliśmy to samego na 3 dni w domu. Dopiero po tych trzech dniach zaczęłam się nim opiekować [emoji23]

Córka poszła dziś do przedszkola więc mam wolne [emoji3]

m3sx3e3k25iia4nv.png

U mnie upaly okropne od wczoraj. Miałam nawet chwilowe zatrzymanie oddechu i palpitacje serca. Czuje sie tragicznie i w dzień u w nocy i juz marzę żeby był listopad :) i chcialabym tym razem urodzić w 38tygodniu zamiast 41 :D

p19uflw1nv024jhl.png
U nas podobnie z upalami :( nawet leżąc w cieniu nie było czym oddychać. Mam nadzieję , ze dzisiaj bedzje lżej.
Ja jestem przekonana ze wcześniej urodze. Liczę na to żeby to było po 36 tygodniu.
I tak szczerze to nie wiem jak taka prawdziwa końcówka ciąży wygląda :p jak r odzilam maksa to byłam nawet chuda 59kg brzuch niewielki :D zaraz po porodzie w ygladalam jakbym nie rodziła.
Teraz troszkę czuję że może być z tym inaczej :D

@gie_er Milego podgladania Malenstwa :*
@Eraja Cudowne wiesci! Bardzo sie ciesze, ze wszystko w porzadku! Bedziesz spokojniejsza. Oby tylko Cie ten Twoj Krolewicz mniej molestowal i, zeby nie bolalo :*

@eklerkaa Mialam ten sam problem z nogami w piewszej ciazy :( Pomagalo faktycznie regularne i dosc wysokie suplementowanie magenzu i spanie z nogami w gorze. Ale doskonale rozumiem jak Ci ciezko :*

@reniuszek Mam nadzieje, ze dzieki temu odpoczynkowi czujesz sie chociaz troche lepiej. Zbieraj sily - moga sie nam przydac do opieki nad dwojka :)

Ja dzis ostatni dzien w pracy.. ale mega dziwnie.. ja jestem pracocholik i ciezko bedzie sie przestawic... ale z drugiej strony czuje, ze teraz potrzeba mi odpoczynku i czasu na poukladanie innych niz firmowe spraw. Takze od jutra nie musze wstawac o 6 do pracy!!!

Kochane moje, szalenstwo - Maz namowil mnie na wczasy w Bulgarii, wylot w piatek! Lekarz dal zielone swiatlo wiec jade odpoczac. Ale pytanie do Was - czy ja sie moge w ciazy opalac? Weikszy filtr, wiadomo i nie ciagle smazenie na lezanku, ale czy w ogole moge sie opalac?
No i nie wiem co zabiore na te wczasy - bo ja w malo co sie mieszcze teraz.. o stroju nie mowiac :( ale moj czterolatek tak sie cieszy na ten wyjazd, ze nie mam serca mowic nie... :(

U nas tez od 2 dni po 35 stopni i zapowiadaja upaly na caly weekend wiec bede sie gotowac :) ale planuje poranne spacerki jak jeszcze nie bedzie za goraco zeby kosci rozruszac :)
1501485021-aaaaaa.jpeg
moj dudus wczoraj wygrzebal swoj kapelusz i czapka z daszkiem poszla w odstawke haha a kazda starsza babeczka na ulicy go zaczepia :D wbrew pozora tutaj duzo życzliwych ludzi po ulicach chodzi :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Gdzie jest taka piękna pogoda ? Bo u nas lata nie było :(I nie ma. A dzieci już w czwartek szkole zaczynają.

reklama
Do góry