mrsMalec
Fanka BB :)
Mój to co 3 4 tyg przyjedza ale tata praca zawodowego kierowcy . Ale tylko jak malutka się urodzi to pojezdzi chwilkę i zmienia prace
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój to co 3 4 tyg przyjedza ale tata praca zawodowego kierowcy . Ale tylko jak malutka się urodzi to pojezdzi chwilkę i zmienia prace
Na usg z soboty mam napisane, że położenie podłużne glowkowe. Ustawienie 1 czyli grzbiet dziecka po lewej stronie macicyDziewczyny tak sobie myślę, jakie macie ułożenie dziecka ?
Jeszcze jest czas na obrótJa właśnie mam pośladkowe ale jeszcze nie martwie sie bo wiadomo, ze to wcześnie ale córka juz od 21 tygodnia siedziala głową w dol i nie zmienilo sie do końca
Cudna, ja bym brała.Co myślicie? Mam możliwość kupienia za 160 zł. Hybrydowa huśtawka leżaczek firmy bright starts taggies. Zobacz załącznik 815953
Kupiona za 350 zł, cena 180, wytargowałam na 160. Stan idealny po jednym dziecku.
Właśnie taka sama planuje kupić z mężemCo myślicie? Mam możliwość kupienia za 160 zł. Hybrydowa huśtawka leżaczek firmy bright starts taggies. Zobacz załącznik 815953
Kupiona za 350 zł, cena 180, wytargowałam na 160. Stan idealny po jednym dziecku.
Ja na wypisie ze szpitala mam, że główkowe, ale tam jest tyle byków, że miałam wątpliwości czy jest mój [emoji23][emoji23]Dziewczyny tak sobie myślę, jakie macie ułożenie dziecka ?
Mam bardzo podobną, fajna jest. Kupuj i się nie zastanawiaj. Ja kupiłam też dla Tobiasza używaną, korzystał z niej syn przyjaciół i teraz będzie Młoda.Co myślicie? Mam możliwość kupienia za 160 zł. Hybrydowa huśtawka leżaczek firmy bright starts taggies. Zobacz załącznik 815953