reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@blair_90 wozek fajny , kolor rowniez ,ale ten miniaturowy kosz na zakupy do bani.
Miałam wozek tej samej firmy z podobnym koszem z córką i nam wystarczał. Fakt nie jest największy ale nie był nam potrzebny większy :)

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Hej dziewczyny, nie wrzucam dziś kalendarza - nie mam siły. dziś niedziela, więc nikt nie wizytuje.
Noc mnie umordowała, 2 razy się przebierałam, nie wyspana jestem... Będę z doskoku, nawet mi sie nie chce przeczytać co się działo wczoraj wieczorem/dziś rano.... sorki, nadrobię może jutro.

@Eraja To fakt, dla mnie też czas pędzi! Wraca 11.08. Nie jest to jakaś straszna rozłąka, ale wiadomo szczególnie w nocy dopada smuteczek ;) Strasznie nie lubię spać sama. Za kilka dni jadę do Chełma na praktyki więc wtedy już będzie z górki :)
A z wciąganiem brzucha też to mam :D dopóki nie myślę o brzuchu albo go nie macam to na wciągu chodzę [emoji23]
Ooo też bym się z chęcią na food trucki wybrała, zazdro! :)

yuudhqvkh0cpri5e.png

Hej ja tak na szybko wszystko sie udało było cudnie troche musiałm poleżakować na własny weselu ale goście wyrozumiali i delikatmi przy tancach byli. Jak wrociłam wypiłam dwie nospy bo twardy brzuszek ale juz spoko odpoczywamy bo popludniu mala sciepa rodzina jeszcze. Dziekije wszysykim za zyczenia oby sie spełniły

@blair_90 Dobry wybór [emoji122][emoji16] Też go chyba kupimy. Już od jakiegoś czasu siedzę i wertuję ogłoszenia z Polski i Niemiec i szczerze to tego koloru nie widziałam...więc może być problem [emoji20]

yuudhqvkh0cpri5e.png

Hej dziewczyny, nie wrzucam dziś kalendarza - nie mam siły. dziś niedziela, więc nikt nie wizytuje.
Noc mnie umordowała, 2 razy się przebierałam, nie wyspana jestem... Będę z doskoku, nawet mi sie nie chce przeczytać co się działo wczoraj wieczorem/dziś rano.... sorki, nadrobię może jutro.
Biedna jesteś. Zdrowiej jak najszybciej :*

Kurcze, nie wiem dlaczego możesz tak mieć. Może przez napięcie skory po prostu ? Tak jak swędzenie przy rozciaganiu tylko taki bol, tkliwosc. Albo może pępek będziesz miała wystający i sie robi już taki. Nie mam pojecia

p19uflw1nv024jhl.png
On już jest wystajacy, heh. Pewnie jedno z drugim się łączy. Dziś boli troche mniej, może przejdzie całkiem:)

Dzień dobry [emoji9]
My od 6.00 na nogach. Wczoraj przyjechaliśmy do mojej siostrę i zostaliśmy na noc. W dzień leniuchowanie w ogrodzie a wieczorem grill :D
Zdecydowałam się na wozek. I teraz problem? Nigdzie w Internetowych sklepach nie m koloru który chce. Orientujecie się może czy w sklepach z wózkami jest możliwość zamówienia konkretnego koloru? Oczywiście to nie tak, że wymyśliłam kolor. Ten model jest w tym kolorze tylko aktualnie nigdzie nie mogę bo znaleźć[emoji45]
1500786521-aaaaaa.png

m3sx3e3k25iia4nv.png
W sklepach stacjonarnych pewnie bez problemu zamówisz konkretny model, nie wiem jak z internetowymi. Pewnie w tych największych dino, bobowozki najpierw bym spróbowała

reklama
Witajcie, ja też zastanawiam się nad mutsy, miałam dla córki gondole 4 ridera i fajnie się sprawdził.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry