reklama
M@gda
Moderatorka
Hej dziewczyny, nie wrzucam dziś kalendarza - nie mam siły. dziś niedziela, więc nikt nie wizytuje.
Noc mnie umordowała, 2 razy się przebierałam, nie wyspana jestem... Będę z doskoku, nawet mi sie nie chce przeczytać co się działo wczoraj wieczorem/dziś rano.... sorki, nadrobię może jutro.
Noc mnie umordowała, 2 razy się przebierałam, nie wyspana jestem... Będę z doskoku, nawet mi sie nie chce przeczytać co się działo wczoraj wieczorem/dziś rano.... sorki, nadrobię może jutro.
JaneHeart
Fanka BB :)
@Eraja To fakt, dla mnie też czas pędzi! Wraca 11.08. Nie jest to jakaś straszna rozłąka, ale wiadomo szczególnie w nocy dopada smuteczek Strasznie nie lubię spać sama. Za kilka dni jadę do Chełma na praktyki więc wtedy już będzie z górki
A z wciąganiem brzucha też to mam dopóki nie myślę o brzuchu albo go nie macam to na wciągu chodzę [emoji23]
Ooo też bym się z chęcią na food trucki wybrała, zazdro!
A z wciąganiem brzucha też to mam dopóki nie myślę o brzuchu albo go nie macam to na wciągu chodzę [emoji23]
Ooo też bym się z chęcią na food trucki wybrała, zazdro!
Hej ja tak na szybko wszystko sie udało było cudnie troche musiałm poleżakować na własny weselu ale goście wyrozumiali i delikatmi przy tancach byli. Jak wrociłam wypiłam dwie nospy bo twardy brzuszek ale juz spoko odpoczywamy bo popludniu mala sciepa rodzina jeszcze. Dziekije wszysykim za zyczenia oby sie spełniły
iwilleatyou
Hej kobietki. O 2 bylam w domu. Udalo mi sie dojechac w 8 godzin ale padnieta jestem. @basiulka9 wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :*
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
CarlaR
Biedna jesteś. Zdrowiej jak najszybciej :*Hej dziewczyny, nie wrzucam dziś kalendarza - nie mam siły. dziś niedziela, więc nikt nie wizytuje.
CarlaR
On już jest wystajacy, heh. Pewnie jedno z drugim się łączy. Dziś boli troche mniej, może przejdzie całkiemKurcze, nie wiem dlaczego możesz tak mieć. Może przez napięcie skory po prostu ? Tak jak swędzenie przy rozciaganiu tylko taki bol, tkliwosc. Albo może pępek będziesz miała wystający i sie robi już taki. Nie mam pojecia
Rossiczka
Moderatorka
W sklepach stacjonarnych pewnie bez problemu zamówisz konkretny model, nie wiem jak z internetowymi. Pewnie w tych największych dino, bobowozki najpierw bym spróbowałaDzień dobry [emoji9]
My od 6.00 na nogach. Wczoraj przyjechaliśmy do mojej siostrę i zostaliśmy na noc. W dzień leniuchowanie w ogrodzie a wieczorem grill
Zdecydowałam się na wozek. I teraz problem? Nigdzie w Internetowych sklepach nie m koloru który chce. Orientujecie się może czy w sklepach z wózkami jest możliwość zamówienia konkretnego koloru? Oczywiście to nie tak, że wymyśliłam kolor. Ten model jest w tym kolorze tylko aktualnie nigdzie nie mogę bo znaleźć[emoji45]
reklama