reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzień dobry Dziewczyny :) blair pięknej wizyty !
My właśnie uwijamy się jak pszczółki bo wczoraj spontanicznie zapowiedzieli się przyjaciele z Lublina, będą za jakieś 3h u nas. Mega się cieszę bo dawno się nie widzieliśmy :D ma być gorący weekend więc szykuje chłodnik, pijasa a mój A swoje popisowe danie chill karaibskie czyli z mango :)

reklama
Ja dziś sprzątam w domu bo sanepid przyjeżdża (teściowa) no i ogólnie trochę rodzinki. Grilla rozpalimy, mam nadzieję, że będzie miło. A najważniejsze że Bartusia mi szwagierka przywozi <3 Aj moje kochaniosci, tak go wyściskam jak go dorwę ;) Miłego dnia dziewczynki :)

To prawda. Budżetówka lepsza, niestety mi nie było dane tam pracować heh. A na jakim etapie budowy już jesteście?
Wykończenia ;-) mój gruntuje ściany, a fachowiec robi pierwszą z dwóch łazienek. Ma jeszcze robić płytki na całym dole, sufit podwieszany itp... A mój po gruntowaniu zajmie się malowaniem, panele i drzwi mamy z montażem ze sklepu także spoko ;-) no i u nas i ja i mój Ł budżetówka ;-)

Wykończenia ;-) mój gruntuje ściany, a fachowiec robi pierwszą z dwóch łazienek. Ma jeszcze robić płytki na całym dole, sufit podwieszany itp... A mój po gruntowaniu zajmie się malowaniem, panele i drzwi mamy z montażem ze sklepu także spoko ;-) no i u nas i ja i mój Ł budżetówka ;-)
No to zaraz będziecie na swoim. Super! Trochę się musicie przemęczyć z tym, że każdy dzień wolny teraz spędzacie na budowie, ale za to później jaka wygoda.

Dzięki za kciuki.
Ja już po wizycie. Chłopak a 110% jak to pan doktor powiedział :D
Zdjęć nie mam bo nie chciał Ignaś z nami współpracować. Lekarz zmierzył wszystko i jest dobrze. Mały waży 250g i według USG to 18tyg 5dni. Czyli nadal tydzień starszy.
19.08 na następnej wizycie zrobimy polowkowe w ramach normalnej wizyty więc prawie 300zl w kieszeni. Bo myślałam, że będę musiała się zapisać osobno.

m3sx3e3k25iia4nv.png

@blair_90 Już miałam wysyłać wiadomość z życzeniami udanej wizyty ale skoro po, to edytuję od razu. Zatem gratulacje zdrowo rosnącego synka. ;)
@basiulka9 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. :D
@M@gda Brak pogorszenia i bólu gardła też jest dobrym znakiem, zatem całkowitego powrotu do zdrowia teraz życzę ;)
@daruuunia3 To super że już lepiej. ;)
Ja dziś się obudziłam z mega przeziębieniem ale na szczęście to było tylko chwilowe bo już jest troszkę lepiej.
@Angella210 Ja w sumie bym sobie pojeździła ale jak już miałam taką możliwość, to droga była bardzo nie równa i się bałam, tym bardziej że wtedy troszkę miałam zawroty głowy. Stąd jeszcze nie miałam takiej możliwości.

Miłego dnia wszystkim. Ja dziś mam dosyć aktywny dzień, teraz zaraz zabieram się za sprzątanie przed przyjazdem siostry, a po obiedzie w planach wyjazd za miasto być może z imieninowym grillem.

reklama
Dzięki za kciuki.
Ja już po wizycie. Chłopak a 110% jak to pan doktor powiedział :D
Zdjęć nie mam bo nie chciał Ignaś z nami współpracować. Lekarz zmierzył wszystko i jest dobrze. Mały waży 250g i według USG to 18tyg 5dni. Czyli nadal tydzień starszy.
19.08 na następnej wizycie zrobimy polowkowe w ramach normalnej wizyty więc prawie 300zl w kieszeni. Bo myślałam, że będę musiała się zapisać osobno.

m3sx3e3k25iia4nv.png
Super. Gratuluję małego Księcia [emoji7] [emoji4]

Do góry