reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Fajnie macie z weselami. Ja tak jak Milo mam w ostatnia sobote pazdziernika, wiem ze fizycznie nie dam rady a na pojse do kosciola sukienki kupowac nie bede. Kurtki zimowej tez nibede kupowac bo mam zamiar na cc isc miedzy 1-4 grudnia termin wg om i wzrostu na 10. Kosz mojzesza fajnie wyglada ,ale 6miesiecznego bobasa nie trzymalabym w tym koszu jednak to ma niskie boki i balabym sie ze wypadnie. Ja do salonu wstawie lozeczko turystyczne
Ja ogółem wytrzymać mogę dlugo i wiecznie jestem w ruchu, jedyne co to następne dni jestem bardziej przybita i nie do życia. Mam nadzieję, że to się mocno nie zmieni.

reklama
O kurcze współczuję... [emoji20] a do kiedy pracujesz?
Ogółem to jeszcze nie wiem. Sierpień i wrzesień może jeszcze popracuje i wtedy pójde na zwolnienie. Chociaż czuje się na tyle dobrze, że mogłabym i dłużej. Tylko jak mam na rano do pracy to ciężko mi się obudzić i pózniej odsypiam trochę. Dobrze mieć taką pracę, tylko wstawanie męczy :D

Ogółem to jeszcze nie wiem. Sierpień i wrzesień może jeszcze popracuje i wtedy pójde na zwolnienie. Chociaż czuje się na tyle dobrze, że mogłabym i dłużej. Tylko jak mam na rano do pracy to ciężko mi się obudzić i pózniej odsypiam trochę. Dobrze mieć taką pracę, tylko wstawanie męczy :D
Mi został jeszcze tydzień pracy i ani dnia dłużej. Bolą mnie plecy od siedzenia przy kompie, poza tym jestem coraz bardziej rozkojarzona, no i stresu dużo. Postanowiłam się nie poświęcać, tym bardziej że długo czekałam na tą ciążę [emoji4] Szukają dopiero kogoś na moje miejsce, ale ja już się nie będę tym przejmować mam na głowie remont i przeprowadzkę [emoji53]

No i już mam pospane pobudka o 4. Czego ja tak spać nie mogę w nocy!!!!!!!! Byłam wczoraj u kuzynki jechałam autem i złapał nas taki deszcz że musiałam zatrzymać się na przystanku najbliższym bo nic dosłownie nie widzialam aż się przerazilam w pewnym momencie, jeszcze tak mi szyby zaparowaly [emoji44]

QUOTE="Angella210, post: 15451751, member: 172208"]Jestem po wizycie.Widziałam swojego szkraba na monitorze ale z niego ruchliwe dziecko :) Waży już 483g a ja już 55 kgMikołaj jest Mikołajem i to już się nie zmieni Miałam robione dokładne pomiary i wszystko jest dobrze.A łożysko mam na przedniej ściance i wysoko czyli jest ok??[/QUOTE]
Super gratulacje! Duży chłopczyk <3 dużo osób ma na przedniej ścianie łożysko w tym i ja jest OK ;)

@Oska305 matko jakie piękne kosze.!!!! faktycznie jak się widzi takie cuda to się chce juz takie maluszka by już był z nami [emoji7]

@Monia12390 wytrwałości dziś w pracy. No i podziwiam za chęci ;)

reklama
Mi został jeszcze tydzień pracy i ani dnia dłużej. Bolą mnie plecy od siedzenia przy kompie, poza tym jestem coraz bardziej rozkojarzona, no i stresu dużo. Postanowiłam się nie poświęcać, tym bardziej że długo czekałam na tą ciążę [emoji4] Szukają dopiero kogoś na moje miejsce, ale ja już się nie będę tym przejmować mam na głowie remont i przeprowadzkę [emoji53]
Kurcze to nie dziwie się, że nie chcesz dłużej pracować. Mi chociaż zmienniczka odchodzi na emeryturę dali pracownika od przeszkolenia gdybym źle się poczuła siada za mnie. Pracuje 6 godz dziennie, fakt 6 dni, ale nie mam męczącej pracy. No i ludzi mam super w pracy, których żal zostawiać z nowym kierownikiem...
No i już mam pospane pobudka o 4. Czego ja tak spać nie mogę w nocy!!!!!!!! Byłam wczoraj u kuzynki jechałam autem i złapał nas taki deszcz że musiałam zatrzymać się na przystanku najbliższym bo nic dosłownie nie widzialam aż się przerazilam w pewnym momencie, jeszcze tak mi szyby zaparowaly [emoji44]

QUOTE="Angella210, post: 15451751, member: 172208"]Jestem po wizycie.Widziałam swojego szkraba na monitorze ale z niego ruchliwe dziecko :) Waży już 483g a ja już 55 kgMikołaj jest Mikołajem i to już się nie zmieni Miałam robione dokładne pomiary i wszystko jest dobrze.A łożysko mam na przedniej ściance i wysoko czyli jest ok??
Super gratulacje! Duży chłopczyk <3 dużo osób ma na przedniej ścianie łożysko w tym i ja jest OK ;)

@Oska305 matko jakie piękne kosze.!!!! faktycznie jak się widzi takie cuda to się chce juz takie maluszka by już był z nami [emoji7]

@Monia12390 wytrwałości dziś w pracy. No i podziwiam za chęci ;)[/QUOTE]
Heh. Dzięki wielkie
Jeśli chodzi o kosze Mojżesza; to my uznaliśmy, że kupujemy łóżeczko z regulacją i tylko to.W mieszkaniu za dużo się nie nabiegam, a nie chcę też zagracać mieszkania, bo i tak już ledwo wszystko mieszcze, a jeszcze nie ma łóżeczka :D a kase zamiast na kosz chcemy przeznaczyć na leżaczek bujaczek, bo na tyn nam bardziej zależało niż na koszu. Ale nie powiem, że są piekne

Do góry