reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Fajnie macie z weselami. Ja tak jak Milo mam w ostatnia sobote pazdziernika, wiem ze fizycznie nie dam rady a na pojse do kosciola sukienki kupowac nie bede. Kurtki zimowej tez nibede kupowac bo mam zamiar na cc isc miedzy 1-4 grudnia termin wg om i wzrostu na 10. Kosz mojzesza fajnie wyglada ,ale 6miesiecznego bobasa nie trzymalabym w tym koszu jednak to ma niskie boki i balabym sie ze wypadnie. Ja do salonu wstawie lozeczko turystyczne
Ja ogółem wytrzymać mogę dlugo i wiecznie jestem w ruchu, jedyne co to następne dni jestem bardziej przybita i nie do życia. Mam nadzieję, że to się mocno nie zmieni.

reklama
O kurcze współczuję... [emoji20] a do kiedy pracujesz?
Ogółem to jeszcze nie wiem. Sierpień i wrzesień może jeszcze popracuje i wtedy pójde na zwolnienie. Chociaż czuje się na tyle dobrze, że mogłabym i dłużej. Tylko jak mam na rano do pracy to ciężko mi się obudzić i pózniej odsypiam trochę. Dobrze mieć taką pracę, tylko wstawanie męczy :D

Ogółem to jeszcze nie wiem. Sierpień i wrzesień może jeszcze popracuje i wtedy pójde na zwolnienie. Chociaż czuje się na tyle dobrze, że mogłabym i dłużej. Tylko jak mam na rano do pracy to ciężko mi się obudzić i pózniej odsypiam trochę. Dobrze mieć taką pracę, tylko wstawanie męczy :D
Mi został jeszcze tydzień pracy i ani dnia dłużej. Bolą mnie plecy od siedzenia przy kompie, poza tym jestem coraz bardziej rozkojarzona, no i stresu dużo. Postanowiłam się nie poświęcać, tym bardziej że długo czekałam na tą ciążę [emoji4] Szukają dopiero kogoś na moje miejsce, ale ja już się nie będę tym przejmować mam na głowie remont i przeprowadzkę [emoji53]

No i już mam pospane pobudka o 4. Czego ja tak spać nie mogę w nocy!!!!!!!! Byłam wczoraj u kuzynki jechałam autem i złapał nas taki deszcz że musiałam zatrzymać się na przystanku najbliższym bo nic dosłownie nie widzialam aż się przerazilam w pewnym momencie, jeszcze tak mi szyby zaparowaly [emoji44]

QUOTE="Angella210, post: 15451751, member: 172208"]Jestem po wizycie.Widziałam swojego szkraba na monitorze ale z niego ruchliwe dziecko :) Waży już 483g a ja już 55 kgMikołaj jest Mikołajem i to już się nie zmieni Miałam robione dokładne pomiary i wszystko jest dobrze.A łożysko mam na przedniej ściance i wysoko czyli jest ok??[/QUOTE]
Super gratulacje! Duży chłopczyk <3 dużo osób ma na przedniej ścianie łożysko w tym i ja jest OK ;)

@Oska305 matko jakie piękne kosze.!!!! faktycznie jak się widzi takie cuda to się chce juz takie maluszka by już był z nami [emoji7]

@Monia12390 wytrwałości dziś w pracy. No i podziwiam za chęci ;)

reklama
Mi został jeszcze tydzień pracy i ani dnia dłużej. Bolą mnie plecy od siedzenia przy kompie, poza tym jestem coraz bardziej rozkojarzona, no i stresu dużo. Postanowiłam się nie poświęcać, tym bardziej że długo czekałam na tą ciążę [emoji4] Szukają dopiero kogoś na moje miejsce, ale ja już się nie będę tym przejmować mam na głowie remont i przeprowadzkę [emoji53]
Kurcze to nie dziwie się, że nie chcesz dłużej pracować. Mi chociaż zmienniczka odchodzi na emeryturę dali pracownika od przeszkolenia gdybym źle się poczuła siada za mnie. Pracuje 6 godz dziennie, fakt 6 dni, ale nie mam męczącej pracy. No i ludzi mam super w pracy, których żal zostawiać z nowym kierownikiem...
No i już mam pospane pobudka o 4. Czego ja tak spać nie mogę w nocy!!!!!!!! Byłam wczoraj u kuzynki jechałam autem i złapał nas taki deszcz że musiałam zatrzymać się na przystanku najbliższym bo nic dosłownie nie widzialam aż się przerazilam w pewnym momencie, jeszcze tak mi szyby zaparowaly [emoji44]

QUOTE="Angella210, post: 15451751, member: 172208"]Jestem po wizycie.Widziałam swojego szkraba na monitorze ale z niego ruchliwe dziecko :) Waży już 483g a ja już 55 kgMikołaj jest Mikołajem i to już się nie zmieni Miałam robione dokładne pomiary i wszystko jest dobrze.A łożysko mam na przedniej ściance i wysoko czyli jest ok??
Super gratulacje! Duży chłopczyk <3 dużo osób ma na przedniej ścianie łożysko w tym i ja jest OK ;)

@Oska305 matko jakie piękne kosze.!!!! faktycznie jak się widzi takie cuda to się chce juz takie maluszka by już był z nami [emoji7]

@Monia12390 wytrwałości dziś w pracy. No i podziwiam za chęci ;)[/QUOTE]
Heh. Dzięki wielkie
Jeśli chodzi o kosze Mojżesza; to my uznaliśmy, że kupujemy łóżeczko z regulacją i tylko to.W mieszkaniu za dużo się nie nabiegam, a nie chcę też zagracać mieszkania, bo i tak już ledwo wszystko mieszcze, a jeszcze nie ma łóżeczka :D a kase zamiast na kosz chcemy przeznaczyć na leżaczek bujaczek, bo na tyn nam bardziej zależało niż na koszu. Ale nie powiem, że są piekne

Do góry