reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

hej dziewczyny :) a ja wlasnie wpadlam a tu takie ciezkie pytanie od razu :D

blair gratuluje udanej wizyty :) Ignas taki duzy chlopczyk ! :)
mikado wsystkiego najlepszego !
rossiczka tobie tez wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !:) emek mowil ze najlepiej wyciac wszystko chyba ze chcesz miec puszcze bialowieska . Mozecie tez spradzic po 5-6 drew w obrebie chorego drzewa czy ma nacieki zywicze, lezkowe wglebienia w korze jesli tak to ciac.
Mowil, ze kwestia roku, dwoch lat jak kornik zajmie wszystko

Właśnie kupilam archaiczny kosz mojzesza na olx za grosze ! Przypomina troche te z lilu :D co myyyslicie ?
557426408_2_644x461_lozeczko-wiklinowekosz-mojzesza-dodaj-zdjecia_rev001.jpg

Załączniki

• 557426408_2_644x461_lozeczko-wiklinowekosz-mojzesza-dodaj-zdjecia_rev001.jpg
    557426408_2_644x461_lozeczko-wiklinowekosz-mojzesza-dodaj-zdjecia_rev001.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 387
reklama
Cześć dziewczyny [emoji3] siostra pożyczyła mi książki [emoji4] jedną już czytam a dwie czekają w kolejce [emoji6] A Wy macie jakieś książki do polecenia dla przyszłych mam?
DSC_3441.JPG
DSC_3442.JPG

Załączniki

• DSC_3441.JPG
    DSC_3441.JPG
    51,8 KB · Wyświetleń: 418
  • DSC_3442.JPG
    DSC_3442.JPG
    38,8 KB · Wyświetleń: 402
Ostatnia edycja:
hej dziewczyny :) a ja wlasnie wpadlam a tu takie ciezkie pytanie od razu :D

blair gratuluje udanej wizyty :) Ignas taki duzy chlopczyk ! :)
mikado wsystkiego najlepszego !
rossiczka tobie tez wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !:) emek mowil ze najlepiej wyciac wszystko chyba ze chcesz miec puszcze bialowieska . Mozecie tez spradzic po 5-6 drew w obrebie chorego drzewa czy ma nacieki zywicze, lezkowe wglebienia w korze jesli tak to ciac.
Mowil, ze kwestia roku, dwoch lat jak kornik zajmie wszystko

Właśnie kupilam archaiczny kosz mojzesza na olx za grosze ! Przypomina troche te z lilu :D co myyyslicie ?
Zobacz załącznik 815811
Kosz piękny.
Płakać mi się chce przez te świerki, to drzewa które mają ponad 60 lat :-( część na działce budowlanej więc uzyskanie zgody co najmniej 35 dni, więc pewnie już kolejne chore będą :-( A ona takie piękne, dawały cień w gorące dni....

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Kosz piękny.
Płakać mi się chce przez te świerki, to drzewa które mają ponad 60 lat :-( część na działce budowlanej więc uzyskanie zgody co najmniej 35 dni, więc pewnie już kolejne chore będą :-( A ona takie piękne, dawały cień w gorące dni....

Może jednak coś się da zrobić żeby nie wycinać? [emoji20][emoji22]

Kosz piękny.

Chyba jest leśnik w Pilawie, nie da się załatwić tak, żeby przyszedł leśnik i zobaczył stan tych drzew i "zalecił" wycięcie jeśli jest konieczne?? Zresztą chyba coś się zmieniło apropo wycinania drzew na własnych działkach.

reklama
Chyba jest leśnik w Pilawie, nie da się załatwić tak, żeby przyszedł leśnik i zobaczył stan tych drzew i "zalecił" wycięcie jeśli jest konieczne?? Zresztą chyba coś się zmieniło apropo wycinania drzew na własnych działkach.
Do leśnika w poniedziałek rano będziemy dzwonić. Będziemy oczywiście prosić i nalegac aby zobaczył i wydał jakaś opinię by to przyspieszyć.
My połowę działki mamy w ewidencji gruntu jako.las oznaczoną, tam możemy wycinać co chcemy, natomiast na budowlanej już wycinać bez zgody nie można, Lexmark szyszko w czerwcu przestało obowiązywać. Więc teraz normalnie pismo do urzędu 21 dni.mają na odpowiedź, potem 14 dni jest na sprzeciw więc wychodzi 35 dni....

Do góry