reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ok :-) :)dzięki,nie mam tylko pojęcia jakie rozmiary kupić,to moje pierwsze dzieci i nie wiem jak duże się urodzą dziewczynki,a nie znam się na tych rozmiarach :errr:
Myślę ze na początek nie ma sensu kupować większych niż 56 tym bardziej ze to bliźniaki to raczej większe nie będą

Ech, no i na 17 jedziemy do veta. Właśnie dzwoniła do mojego Męża, że Jej królik też ledwo żyje a zawsze znieczulenie wziewne pięknie znosił i coś musiało być nie tak z gazem -.- Chce naszego uszaka obejrzeć jeszcze raz i pomóc. Może kroplówke dostanie i jeszcze dodatkowo przeciwbólowe. :( Kurcze tak bardzo mi źle że naraziłam go na taki dyskomfort... Miało pójść wszystko gładko i miał o tej godzinie już brykać. A tu dupa :( No nic czekam na Ł... Do tego wczoraj za mało zjadłam ze stresu i dziś ledwo żyję. Nie mogę usnąć. Idę zagrzać jakieś jedzenie. Może dojem knedle.
Trzymam kciuki a Ty zadbaj o siebie i zjedz coś kobieto!! Będzie dobrze

......:::::::::19t. i 2d::::::::.........

Ja dziś kupiłam 3 pary Bodziakow bluzeczke z długim rękawem i spódniczkę dzinsowa dla córci ;) ale zdjęcie wstawię wam wieczorem bo jestem u wujka ;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie mi koleżanka napisała, że wczoraj przy a właściwie 2h po porodzie zmarła żona jej kuzyna... To ich 4 dzieciątko.... Straszne... Nie mogę dojść do siebie.... Jak ten biedny facet sobie poradzi...

@Manique dzięki za linki :) pooglądam sobie co tam ciekawego mają :D
Musze Wam powiedzieć, że ja bardzo lubię kupować produkty polskich producentów. To taki mój lokalny rodzaj patriotyzmu :D Co do ubranek dziecięcych ja mam sprawdzona polską firmę pinokio, bardzo mi się ich ubranka podobają, a jakość naprawdę jest suuuper. Często maja różne promocje, a w ich outlecie ceny też są fajne. Chociaż takiego wyboru kolorów nie mają, jak na tych aukcjach

reklama
Do góry