wyglada ze jeszcze ni otworzyla sie stronaJak zobaczyłaś te wzory ? U mnie tylko takie coś
reklama
mrsMalec
Fanka BB :)
U nas imię dla córci wybierał mążBardzo mi się podoba to imię.. Już to kiedyś pisałam. Jak za tydzień na usg wyjdzie, że to dziewuszka to użyje wszelkich starań, żeby mąż się zgodził na to imię
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę ze na początek nie ma sensu kupować większych niż 56 tym bardziej ze to bliźniaki to raczej większe nie będąOk dzięki,nie mam tylko pojęcia jakie rozmiary kupić,to moje pierwsze dzieci i nie wiem jak duże się urodzą dziewczynki,a nie znam się na tych rozmiarach
A faktycznie,mam. Dzięki mi się podoba 1 i 18 dla dziewczynek fajneTam na dole aukcji jak przeglądasz przez tel. masz taki przycisk pokaz oryginalny opis aukcji czy jakoś tak
Chyba zacznę kupować już tez ubranka
eklerkaa
Fanka BB :)
Trzymam kciuki a Ty zadbaj o siebie i zjedz coś kobieto!! Będzie dobrzeEch, no i na 17 jedziemy do veta. Właśnie dzwoniła do mojego Męża, że Jej królik też ledwo żyje a zawsze znieczulenie wziewne pięknie znosił i coś musiało być nie tak z gazem -.- Chce naszego uszaka obejrzeć jeszcze raz i pomóc. Może kroplówke dostanie i jeszcze dodatkowo przeciwbólowe. Kurcze tak bardzo mi źle że naraziłam go na taki dyskomfort... Miało pójść wszystko gładko i miał o tej godzinie już brykać. A tu dupa No nic czekam na Ł... Do tego wczoraj za mało zjadłam ze stresu i dziś ledwo żyję. Nie mogę usnąć. Idę zagrzać jakieś jedzenie. Może dojem knedle.
......:::::::::19t. i 2d::::::::.........
Rossiczka
Moderatorka
@Manique dzięki za linki pooglądam sobie co tam ciekawego mają
Musze Wam powiedzieć, że ja bardzo lubię kupować produkty polskich producentów. To taki mój lokalny rodzaj patriotyzmu Co do ubranek dziecięcych ja mam sprawdzona polską firmę pinokio, bardzo mi się ich ubranka podobają, a jakość naprawdę jest suuuper. Często maja różne promocje, a w ich outlecie ceny też są fajne. Chociaż takiego wyboru kolorów nie mają, jak na tych aukcjach
Musze Wam powiedzieć, że ja bardzo lubię kupować produkty polskich producentów. To taki mój lokalny rodzaj patriotyzmu Co do ubranek dziecięcych ja mam sprawdzona polską firmę pinokio, bardzo mi się ich ubranka podobają, a jakość naprawdę jest suuuper. Często maja różne promocje, a w ich outlecie ceny też są fajne. Chociaż takiego wyboru kolorów nie mają, jak na tych aukcjach
StraszneWłaśnie mi koleżanka napisała, że wczoraj przy a właściwie 2h po porodzie zmarła żona jej kuzyna... To ich 4 dzieciątko.... Straszne... Nie mogę dojść do siebie.... Jak ten biedny facet sobie poradzi...
reklama
Masz racje,mogą być nawet mniejsze przecież,ale faktycznie fajne te linki z Allegro dzięki,popatrzę sobie i coś wybioręMyślę ze na początek nie ma sensu kupować większych niż 56 tym bardziej ze to bliźniaki to raczej większe nie będą