Ale najpierw ich dopytaj. Może wyślą bezpośrednio.Nie wiem... Jak chcesz to się umówimy że ja odbiorę na miescu i Ci wysle.
reklama
CarlaR
Fanka BB :)
17 jaka cudnaaaaŁadne kompleciki są np tutaj. Też właśnie przeglądam
Link do: KOMPLET ŚPIOCHY ŚPIOSZKI + KAFTANIK 56 DUŻO WZORÓW
Wybieraj z żółtych, zielonych itp... Ja tak kupowałam pierwsze ciuszkiNo ładne tylko mi ciężko zdecydować jest jak się nie zna płci ehh ale co tam kolor to dziecko małe jest mu we wszystkim ładnie będzie
Ja jak na razie mam kupione w bieli w beżu, zieleni i szare ubranka i tak rozglądam sięWybieraj z żółtych, zielonych itp... Ja tak kupowałam pierwsze ciuszki
Mi się podobają 3,7,13 i 15 17 też jest śliczna17 jaka cudnaaaa
Ech, no i na 17 jedziemy do veta. Właśnie dzwoniła do mojego Męża, że Jej królik też ledwo żyje a zawsze znieczulenie wziewne pięknie znosił i coś musiało być nie tak z gazem -.- Chce naszego uszaka obejrzeć jeszcze raz i pomóc. Może kroplówke dostanie i jeszcze dodatkowo przeciwbólowe. Kurcze tak bardzo mi źle że naraziłam go na taki dyskomfort... Miało pójść wszystko gładko i miał o tej godzinie już brykać. A tu dupa No nic czekam na Ł... Do tego wczoraj za mało zjadłam ze stresu i dziś ledwo żyję. Nie mogę usnąć. Idę zagrzać jakieś jedzenie. Może dojem knedle.
Będzie dobrze. Może potrzebuje troszkę więcej czasu, żeby dojść do siebie....Ech, no i na 17 jedziemy do veta. Właśnie dzwoniła do mojego Męża, że Jej królik też ledwo żyje a zawsze znieczulenie wziewne pięknie znosił i coś musiało być nie tak z gazem -.- Chce naszego uszaka obejrzeć jeszcze raz i pomóc. Może kroplówke dostanie i jeszcze dodatkowo przeciwbólowe. Kurcze tak bardzo mi źle że naraziłam go na taki dyskomfort... Miało pójść wszystko gładko i miał o tej godzinie już brykać. A tu dupa No nic czekam na Ł... Do tego wczoraj za mało zjadłam ze stresu i dziś ledwo żyję. Nie mogę usnąć. Idę zagrzać jakieś jedzenie. Może dojem knedle.
Jak zobaczyłaś te wzory ? U mnie tylko takie coś17 jaka cudnaaaa
Załączniki
Ok dzięki,nie mam tylko pojęcia jakie rozmiary kupić,to moje pierwsze dzieci i nie wiem jak duże się urodzą dziewczynki,a nie znam się na tych rozmiarachAle najpierw ich dopytaj. Może wyślą bezpośrednio.
reklama
Rossiczka
Moderatorka
Tam na dole aukcji jak przeglądasz przez tel. masz taki przycisk pokaz oryginalny opis aukcji czy jakoś takJak zobaczyłaś te wzory ? U mnie tylko takie coś