Cześć dziewczynki. Dziś chyba coś w powietrzu siedzi.bo marnie się czuję. Przejdę kawałek i zaczyna mnie pobolewac dół brzucha, uczucie takie jak kolka tylko cały dół tak boli. Leżę więc jak najwięcej. Nie wiem czy dobrze zrobie jadąc na 15 skoro wizyta o 17.45... doradzcie co zrobic...[/co nie zrobisz to i tak będzie dobrze. Jak pisałaś będzie dużo ludzi więc albo posiedzisz dłużej przed wizytą albo będziesz siedziała dłużej od 17:45.
reklama
Muszę też podkreślić, że większość bodziaków jest przy szyjce na zatrzask. Ja osobiście takie lubiłam bo te na zakładkę u mnie się rozchodziły i się robił dekolt do pępkaDziewczyny, ja Wam z czystym sercem mogę polecić śpioszki, bodziaki itp z allegro. Np.: Link do: ŚPIOCHY Spioszki RÓŻNE WZORY Wyprawka roz. 56
Sprzedających jest kilku, ale szyje to Polska firma tutaj z Bydgoszczy. Bawełna jest naprawdę fajna,mięciutka nic się z nią nie dzieje, po praniu się nie odbarwia i nie farbuje podczas prania, uszyte też są ładnie i porządnie. Ja kupowałam od nich już ubranka dla córki, potem dla synka i teraz też od nich zamówię. Wiem, że to wygląda na reklamę ale nie znam właścicieli firmy Chodzi mi o to, że można tanio kupić coś ładnego.
Widziałam dziś podobne śpiochy na rynku i chciałam takie kupić ale rozmiaru nie było ale dzięki za link jak polecasz to może zamówię bo musze jakieś kompleciki ze śpiochami kupić i kaftaniki bo tego mało nie mówiąc i jakiś cieplejszych dresikachDziewczyny, ja Wam z czystym sercem mogę polecić śpioszki, bodziaki itp z allegro. Np.: Link do: ŚPIOCHY Spioszki RÓŻNE WZORY Wyprawka roz. 56
Sprzedających jest kilku, ale szyje to Polska firma tutaj z Bydgoszczy. Bawełna jest naprawdę fajna,mięciutka nic się z nią nie dzieje, po praniu się nie odbarwia i nie farbuje podczas prania, uszyte też są ładnie i porządnie. Ja kupowałam od nich już ubranka dla córki, potem dla synka i teraz też od nich zamówię. Wiem, że to wygląda na reklamę ale nie znam właścicieli firmy Chodzi mi o to, że można tanio kupić coś ładnego.
Hihihi Ja dzisiaj skołowana jestem także przepraszam za skrótowceHaha!! A ja po przeczytaniu @Eraja zrozumiałam, że się pokłóciła z mężem i się zastanawiałam co ma do tego morfologia, krzywa itp... Już myślałam, że za dwa tygodnie bo w tym czasie ma nadzieje się pogodzić i będzie miała towarzystwo na badaniach Dopiero po twoim wpisie załapałam o co chodzi. Mój mąż też jest "+" a ja "-"
Ładne kompleciki są np tutaj. Też właśnie przeglądamWidziałam dziś podobne śpiochy na rynku i chciałam takie kupić ale rozmiaru nie było ale dzięki za link jak polecasz to może zamówię bo musze jakieś kompleciki ze śpiochami kupić i kaftaniki bo tego mało nie mówiąc i jakiś cieplejszych dresikach
Link do: KOMPLET ŚPIOCHY ŚPIOSZKI + KAFTANIK 56 DUŻO WZORÓW
Na prawdę taniocha! Nie wiesz czy wysyłają do Szwecji może? Ja jeszcze nie zaczęłam żadnych przygotowań i zakupów dla moich dziewczynek wiec chyba czas zacząćDziewczyny, ja Wam z czystym sercem mogę polecić śpioszki, bodziaki itp z allegro. Np.: Link do: ŚPIOCHY Spioszki RÓŻNE WZORY Wyprawka roz. 56
No ładne tylko mi ciężko zdecydować jest jak się nie zna płci ehh ale co tam kolor to dziecko małe jest mu we wszystkim ładnie będzieŁadne kompleciki są np tutaj. Też właśnie przeglądam
Przeglądam, ale z zamawianiem się wstrzymuje do czasu aż poznam płeć. W tym tygodniu jadę do rodziców do Olsztyna tam też chciałam przegląd ciuszków zrobić i już zabrać do prania a tu bez poznania płci lipa będzie...Ładne kompleciki są np tutaj. Też właśnie przeglądam
Nie wiem... Jak chcesz to się umówimy że ja odbiorę na miescu i Ci wysle.Na prawdę taniocha! Nie wiesz czy wysyłają do Szwecji może? Ja jeszcze nie zaczęłam żadnych przygotowań i zakupów dla moich dziewczynek wiec chyba czas zacząć
reklama
Ja to nie mam nic bo wszystko sprzedałam tamtym roku i wszystko kompletuję jedyne co mi zostało to łóżeczko i kombinezon ale na 74 bo mój 4 latek jest niski na swój wzrost ale jak to mówią musi po kimś to mieć i oczywiście po kim to ma po mniePrzeglądam, ale z zamawianiem się wstrzymuje do czasu aż poznam płeć. W tym tygodniu jadę do rodziców do Olsztyna tam też chciałam przegląd ciuszków zrobić i już zabrać do prania a tu bez poznania płci lipa będzie...