CarlaR
Fanka BB :)
Różyczka cudnieee <3Z imieniem tez mamy problem bo kazdemu sie podoba inne ja bym chciala Olge, Maz Pole albo Nele, a synek by chcial Rozyczke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Różyczka cudnieee <3Z imieniem tez mamy problem bo kazdemu sie podoba inne ja bym chciala Olge, Maz Pole albo Nele, a synek by chcial Rozyczke
Ale dużoooo! a najbardziej podoba mi się ten misio z uszami przeuroczy!
......:::::::::19t. i 1d::::::::.........
OLGA <3 tak miała mieć na imię moja córka ale będzie syn i teraz nie wiem.
Noooo... i powiedz mu cokolwiek, ze bedzie inaczej Starszy brat wg niego decyduje ^^Różyczka cudnieee <3
Spokojnie - zobaczysz jak szybko zleci do 18! Zrelaksuj sie troche wczesniej, zeby faktycznie z tym cisnieniem nie bylo tak, ze Ci rosnie na widok ginka bo sie przejmie biedaczyna trzymam kciuki za wspaniale wiesci!Ale Ci @Endywia zazdroszczę że już jesteś po :-)
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha, ja też mezowi mówiłam, ze niedlugo sama kosiara nie bede w stanie tam wjechacJa mam o 16.45. Już mnie zaczyna łapać stres. Oby wszystko było ok. Wam również tego życzę dzisiejsze wizytujace Muszę iść się zaraz ogarnąć ale aż się boję jak się dostanę pod brzuch żeby usunąć to co trzeba masakra heheh.
To już druga ciąża którą mi prowadzi, więc już się przyzwyczaił :-) fajne jest to, że teraz te relacje na wizycie sa takie bardziej luźne niż za czasów pierwszej ciąży . Moje ciśnienie na wizycie to nic, ciśnienie w szpitalu to już w ogóle kosmosSpokojnie - zobaczysz jak szybko zleci do 18! Zrelaksuj sie troche wczesniej, zeby faktycznie z tym cisnieniem nie bylo tak, ze Ci rosnie na widok ginka bo sie przejmie biedaczyna trzymam kciuki za wspaniale wiesci!
Ale super!