reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Nie mów tak bo zacznę nad ziemią latać :D a poważnie narazie stres obnizył mi ciśnienie i mam 99/62 :) A wieczorem będzie 160 znowu :D Mój gin zerknie w dzienniczek ciśnień i se pomyśli, że to on na mnie tak działa :D
Juz troche mi stres odpuścił na całe szczęście i przeszło w głupawkę :D
Może to te lody :D Endrofiny zadziałały, zrelaksowałaś się. Mam ochotę na sorbet a w zamrażarce jak na złość dwa rodzaje nugatowych xD

Mój gin jest chyba homo ^^ Także na mnie napewno nie działa, hihihihi :)

reklama
Może to te lody :D Endrofiny zadziałały, zrelaksowałaś się. Mam ochotę na sorbet a w zamrażarce jak na złość dwa rodzaje nugatowych xD

Mój gin jest chyba homo ^^ Także na mnie napewno nie działa, hihihihi :)

Ja sama robię sorbety, T. sorbetów nie lubi więc są bezpieczne w zamrażarce. Kupujemy tez w naszej ulubionej lodziarni głownie mleczne, to te znikają w takim tempie że hohohoh :D

Hej Dziewczyny :)
Dzieki wielkie za kciuki :* Wiec nasza Dziewczynka zostaje na 100% Dziewczynka :) wazy sobie 250g i jest taka wstydliwa, ze ciezko bylo zobaczyc jej buzke :) ale poza tym wszystko w jak najlepszym porzadku.
Dalsze bicie sie z myslami co z porodem sn. Ginek mowi, ze teoretycznie patrzac na blizne i na wielkosc Kruszynki narazie jest pozytywnie nastawiony, ale niestety wskazania na cc podczas pierwszej ciazy czyli moja niewspomiernosc moze byc i tu problemem.. wiec ja sobie bede teraz przez kilka tygodni odpowiadac na ciezkie pytanie - co robic? ehh..
Od 1 sierpnia ide na wolne - bo jak powiedzialam, ze slabo czuje ruchy to sie ginek zapytal czy mam kiedy czuc :D haha bo jak caly dzien w pracy i w biegu to sobie Dzieci moje lulam i ono tknie komara :D
Super wiesci. Zdrowa panna, super!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny [emoji3] dzisiaj byłam u mojej endokrynolog i uff wreszcie mam dobry wynik tsh... 1,0 i zostaję więc z tą dawką którą ostatnio mi zaleciła czyli 5 dni w tygodniu 50N, a w weekend 25N. Bardzo się cieszę bo ostatnio to co wizyta to wzrost dawki leku...
A tak w ogóle to byłam kontrolnie u mojej gin i okazało się że kg schudłam... Trochę mnie to zaniepokoiło... [emoji53]

Cześć dziewczyny [emoji3] dzisiaj byłam u mojej endokrynolog i uff wreszcie mam dobry wynik tsh... 1,0 i zostaję więc z tą dawką którą ostatnio mi zaleciła czyli 5 dni w tygodniu 50N, a w weekend 25N. Bardzo się cieszę bo ostatnio to co wizyta to wzrost dawki leku...
A tak w ogóle to byłam kontrolnie u mojej gin i okazało się że kg schudłam... Trochę mnie to zaniepokoiło... [emoji53]
Dobrze ze tsh sie unormowalo, co do wagi... nadrobisz, nie martw sie... jeszcze bedziesz chciala schudnac :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja z takich szaleństw przedporodowych dziś ściągnęłam aplikacje na telefon licząca skurcze :D Wiem ze to jeszcze daleko ale byłam ciekawa jak to działa bo nigdy z takiej nie korzystałam. Wcześniej miałam czarno biały telefon :D

Jaka to :D

p19uflw1nv024jhl.png
"Pora na bobasa"

@Endywia a super wieści!! macie imię już dla córeczki? ;) na cc bym zdecydowała, jednak.

@Zinc ja też ani dekoracje jeszcze nie przytyłam wręcz przeciwnie w dalszym ciągu -3 kg, nie masz się czym martwić nasza waga nie ma nic wspólnego z rozwojem dziecka, jedni mają tak drudzy tak.

Ale maluch mi się dziś rusza próbowalam wam film nagrać ale jak nie dzieci coś moje to nie w porę wlaczylam kamerę itd. Hehe. Ale faluje mi brzuch. Nadrabia te 2 dni co mało się ruszał. ;)

......:::::::::19t. i 1d::::::::.........

reklama
Do góry