reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@Manique :D Ja też Tobiaszka raczej prawie w ogole nie nosiłam , od początku pięknie spał w łóżeczku, w wózku za to nigdy. Za ciekawski był od zawsze :D Do tej pory o 21 robi papa i leci do swojego łóżeczka

@DigitalGirl moim zdaniem zbędny :D Albo inaczej fajne są takie woreczki np w rossmanie zapachowe, pakujesz w niej "prezencik w pieluszcze" . Ja normalnie do kosza wyrzucam i naprawdę nie śmierdzi. Szczerze naprawdę nie czuć. Przecież śmieci się wyrzuca a przy maluszku jak tych pieluszek i po 10 idzie dziennie to wyrzuca się śmieci minimum raz dziennie. Dla mnie to taki gadżet z tych dziwniejszych. Mam znajome co kupiły i żałowały decyzji

No widzisz jak to dobrze mądrego podpytać :)

@Oska305 mam nadzieję, że jednak zniszczenia nie będą jakieś olbrzymie.. Zawsze mi szkoda jak ludzi dotykają takie tragedie [emoji53]. Dobrze, że nikt nie ucierpiał.

@CarlaR @doublemummy @Rossiczka @Małgoś86 @Endywia @Oska305 @gie_er udanych wizyt [emoji16]. Czekamy na dobre wieści i fotki [emoji7]

Krzywa cukrowa mnie przeraża.. Mam w rodzinie dość duże obciążenie cukrzycą, ale cukier na czczo mam ok. Mam nadzieję, że badania wyjdzie ok. I Liczę, że jakoś to siedzenie i czekanie na badanie przetrwam..

@Rossiczka ja też tasuje olx często [emoji16] i się ciągle waham nad chicco next2me [emoji6] podoba mi się to rozwiązanie, ale cena mocno zaporowa, zwykle używki 50-100 zł taniej niż nówki.. Za to wypatrzyłam fajny kombinezon zimowy [emoji16] muszę później zadzwonić i się zapytać czy jest szansa na wysyłkę [emoji6].

@reniuszek zazdroszczę widocznych kopniaków [emoji7] czekam na to z niecierpliwością [emoji6] ale u mnie warstwa tłuszczyku spora to pewnie jeszcze chwilę poczekam [emoji6].

@Eraja dobrze wiedzieć, że nie tylko ja z rana jestem nieprzytomna.. Dziś drzemki w budziku przestawiałam 2h! Masakra..

@DigitalGirl podobał mi się ten kosz [emoji16] ale uznałam, że to całkiem niepotrzebny wydatek.. Mąż by mnie zabił śmiechem jakbym mu powiedziała, że kupujemy kosz na pieluchy za taką kwotę i potem wkłady [emoji6]. Gdybym miała zbyt wielkie pokłady gotówki w zapasie to pewnie bym uległa [emoji16].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba mnie przekonałyście :) olewam kosz na pieluchy
Hej Dziewczyny :)
Dzieki wielkie za kciuki :* Wiec nasza Dziewczynka zostaje na 100% Dziewczynka :) wazy sobie 250g i jest taka wstydliwa, ze ciezko bylo zobaczyc jej buzke :) ale poza tym wszystko w jak najlepszym porzadku.
Dalsze bicie sie z myslami co z porodem sn. Ginek mowi, ze teoretycznie patrzac na blizne i na wielkosc Kruszynki narazie jest pozytywnie nastawiony, ale niestety wskazania na cc podczas pierwszej ciazy czyli moja niewspomiernosc moze byc i tu problemem.. wiec ja sobie bede teraz przez kilka tygodni odpowiadac na ciezkie pytanie - co robic? ehh..
Od 1 sierpnia ide na wolne - bo jak powiedzialam, ze slabo czuje ruchy to sie ginek zapytal czy mam kiedy czuc :D haha bo jak caly dzien w pracy i w biegu to sobie Dzieci moje lulam i ono tknie komara :D
Gratulacje córuni :) :*
Co wizytę mam nowe majtki :D [emoji23]

p19uflw1nv024jhl.png
Posikałam się ze śmiechu :D ja na wizyty pełen makeup i zrobione paznokcie u rąk i stóp, na następna wizyte nie wiem co będzie z goleniem co poniektórych miejsc [emoji14] pewnie A. będzie golił
Endywia gratulacje zdrowej coreczki♡
Zinc super ze wyniki dobre!:)

Ja wlasnie wrocilam z 3h spaceru z synem i nogi mi do dee wchodza:D

Przedstawiam Leosia Lovelasa haha
1500468199-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
A to lowelas ;) super Leo !

Noooo... i powiedz mu cokolwiek, ze bedzie inaczej :D Starszy brat wg niego decyduje :D^^
U mnie jak brat sie urodzil rodzice wybrali mu na imie.Marek, a ja tak plakalam, ze takie paskudne, ze nie bede go kochac i ze Piotrus ladniejsze, ze zostal Piotrem.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha, ja też mezowi mówiłam, ze niedlugo sama kosiara nie bede w stanie tam wjechac :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja nie golę się na każdą wizytę, tzn czasami mam po prostu takie króciutkie włoski. W sumie to wolę tak iść do gina niż świeżo wydepilowana, bo wtedy mam najcześciej podrażnioną skórę.

A ja nie golę się na każdą wizytę, tzn czasami mam po prostu takie króciutkie włoski. W sumie to wolę tak iść do gina niż świeżo wydepilowana, bo wtedy mam najcześciej podrażnioną skórę.
Kochana, ja mam większe owłosienie od mojego faceta [emoji14] no dobra..może nie większe ale dużo ciemniejsze, także jakbym się nie ogoliła to dżungla..myślę, że lekarz miałby problem z dopochwowym sprawdzeniem szyjki [emoji14]

Ja zawsze pod koniec ciąży chodzę niedogolona na wizyty bo po prostu nie jestem w stanie się tam ogarnąć, a nie umiem się przekonać i poprosić o pomoc męża.

Nie no metke sciagam :D mój lekarz majtek i tak nie widzi ale mi lepiej ze są nowe :D ja juz gotowa tylko sie podmyc przed wyjściem :D sikam z nerwów co 3 minuty :D

p19uflw1nv024jhl.png
Ja też tak sikam, przed wyjsciwm robilam i już mnie znów cisnie. Właśnie się zastanawiałam czy to z nerwów czy przypadek. Już dojeżdżam na miejsce. Dziewczyny tak się okrutnie boję, Maluszek jak na złość nic nie drgnie żeby mamę uspokoić... :(

Ja też tak sikam, przed wyjsciwm robilam i już mnie znów cisnie. Właśnie się zastanawiałam czy to z nerwów czy przypadek. Już dojeżdżam na miejsce. Dziewczyny tak się okrutnie boję, Maluszek jak na złość nic nie drgnie żeby mamę uspokoić... :(
Będzie dobrze :* zobaczysz. 3mam kciuki i oddychaj głęboko...wdech...wydech...

@doublemummy spadaj! ;) 2min? Ja jak włażę do wanny to 30min bite!

reklama
U mnie przesunięcie wizyty na nie wiem która godzinę bo dr zostal przed sekunda wezwany do szpitala pilnie. Daj Boże żeby tam wszystko było ok z kobietką i maluszkiem. Minimum godz się zejdzie także idę na lody :)

Do góry