reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Co wizytę mam nowe majtki :D [emoji23]

p19uflw1nv024jhl.png
Ja.sobie nawet z okazji wizyty paznokcie pomalowalam,a ostatnio nieczęsto to robię, zwłaszcza u.nóg bo.muszę się nieźle nagimnastykowac ze względu na wielkość brzuszka :)

@doublemummy rozumiem, że metki nie odrywasz ? [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] aby było widać że nówki sztuki niesmigane :-)

Ja idę w sandalach pedi mam, tylko nie wiem w co tłustą dee man ubrać ;-)

@Endywia a super wieści!! macie imię już dla córeczki? ;) na cc bym zdecydowała, jednak.

@Zinc ja też ani dekoracje jeszcze nie przytyłam wręcz przeciwnie w dalszym ciągu -3 kg, nie masz się czym martwić nasza waga nie ma nic wspólnego z rozwojem dziecka, jedni mają tak drudzy tak.

Ale maluch mi się dziś rusza próbowalam wam film nagrać ale jak nie dzieci coś moje to nie w porę wlaczylam kamerę itd. Hehe. Ale faluje mi brzuch. Nadrabia te 2 dni co mało się ruszał. ;)

......:::::::::19t. i 1d::::::::.........
A najlepsze, że jem na prawdę sporo. Chyba maluszek czerpie z moich zapasów :)

@Endywia a super wieści!! macie imię już dla córeczki? ;) na cc bym zdecydowała, jednak.

@Zinc ja też ani dekoracje jeszcze nie przytyłam wręcz przeciwnie w dalszym ciągu -3 kg, nie masz się czym martwić nasza waga nie ma nic wspólnego z rozwojem dziecka, jedni mają tak drudzy tak.

Ale maluch mi się dziś rusza próbowalam wam film nagrać ale jak nie dzieci coś moje to nie w porę wlaczylam kamerę itd. Hehe. Ale faluje mi brzuch. Nadrabia te 2 dni co mało się ruszał. ;)

......:::::::::19t. i 1d::::::::.........

Z imieniem tez mamy problem bo kazdemu sie podoba inne :D ja bym chciala Olge, Maz Pole albo Nele, a synek by chcial Rozyczke :)

reklama
Do góry