reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Co wizytę mam nowe majtki :D [emoji23]

p19uflw1nv024jhl.png
Ja.sobie nawet z okazji wizyty paznokcie pomalowalam,a ostatnio nieczęsto to robię, zwłaszcza u.nóg bo.muszę się nieźle nagimnastykowac ze względu na wielkość brzuszka :)

@doublemummy rozumiem, że metki nie odrywasz ? [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] aby było widać że nówki sztuki niesmigane :-)

Ja idę w sandalach pedi mam, tylko nie wiem w co tłustą dee man ubrać ;-)

@Endywia a super wieści!! macie imię już dla córeczki? ;) na cc bym zdecydowała, jednak.

@Zinc ja też ani dekoracje jeszcze nie przytyłam wręcz przeciwnie w dalszym ciągu -3 kg, nie masz się czym martwić nasza waga nie ma nic wspólnego z rozwojem dziecka, jedni mają tak drudzy tak.

Ale maluch mi się dziś rusza próbowalam wam film nagrać ale jak nie dzieci coś moje to nie w porę wlaczylam kamerę itd. Hehe. Ale faluje mi brzuch. Nadrabia te 2 dni co mało się ruszał. ;)

......:::::::::19t. i 1d::::::::.........
A najlepsze, że jem na prawdę sporo. Chyba maluszek czerpie z moich zapasów :)

@Endywia a super wieści!! macie imię już dla córeczki? ;) na cc bym zdecydowała, jednak.

@Zinc ja też ani dekoracje jeszcze nie przytyłam wręcz przeciwnie w dalszym ciągu -3 kg, nie masz się czym martwić nasza waga nie ma nic wspólnego z rozwojem dziecka, jedni mają tak drudzy tak.

Ale maluch mi się dziś rusza próbowalam wam film nagrać ale jak nie dzieci coś moje to nie w porę wlaczylam kamerę itd. Hehe. Ale faluje mi brzuch. Nadrabia te 2 dni co mało się ruszał. ;)

......:::::::::19t. i 1d::::::::.........

Z imieniem tez mamy problem bo kazdemu sie podoba inne :D ja bym chciala Olge, Maz Pole albo Nele, a synek by chcial Rozyczke :)

reklama
Do góry