reklama
Brzuchatka bierz to lozeczkp to swietna cena a szczebelki maz Ci wykombinuje jaj przerobic na wycigane. To jest orzydatna funkcja przy wiekszym maluszku sam wchodzi i wychodzi z lozeczka. Mozesz przejsc sie do sklepu zoczyc jak wyciagane szczeble dzialaja i jak mozesz w swoim lozeczku pokombinowac.
@Oska305 z opuszczanym bokiem mialam stycznosc w szpitalu wiem ze sa glosne a i tak dziecko samo chyba nie wyjdzie i nie przyjdzie do Twojego lozka.
@Maglik witaj , rozgosc sie.
@Oska305 z opuszczanym bokiem mialam stycznosc w szpitalu wiem ze sa glosne a i tak dziecko samo chyba nie wyjdzie i nie przyjdzie do Twojego lozka.
@Maglik witaj , rozgosc sie.
Rossiczka
Moderatorka
Nie mam doświadczenia z opuszczanym bokiem, ale wydaje mi się że szczebelki wyjmowane lepsze.Czyli wyjmowane szczebelki lepsze od opuszczonego boku?
Z tego co widzę na fotkach w necie, to opuszczanie pokazane jest w tych wysokich polozeniach łóżka, gdzie stosunkowo prosto się wyciąga, w przeciwieństwie do najniższej pozycji. Poza tym często dzieci siadają przy szczebelkach, stają, szarpia etc, więc byłabym się że samo się otworzy i bok opadnie. To samo z dzieckiem stojącym przy łóżeczku .
Rossiczka
Moderatorka
Hej, pewnie zapraszamy :-)Cześć, czy można do Was dołączyć? Mam termin na 25.12.17
Napisz coś nam o sobie i czuj się jak u siebie
@rosiczka popieram Cie z tym opadaniem . Nawet ogladalam smierc na 1000sposobow i facet przebrany za dzidka z pamperswm na dupce i czepkiem na glowie wsadzil glowe miedzy szczeble blokada puscila 8bok sie z sunal i go udusil- przynajmniej tak to bylo przedstawione . ile w tym prawdy nie wiem ale podzialalo na wyobraznie,
Witaj wśród nas[emoji4]Jestem z Krakowa, to moja trzecia ciąża, mam już dwie dziewczyny, a teraz podobno będzie mały facecik. Jeśli chodzi o łóżeczko to ja się zastanawiam nad dostawką do naszego- ktoś ma doświadczenie jak to się sprawdza?
Ja myślałam o dostawnym łóżeczku, ale zazwyczaj są inne małe 90 na 40 cm. Maleństwo z takiego szybko wyrośnie. Standartowe ma 120 na 60 chyba
Witamy [emoji1] o ten sam termin co ja [emoji57] piękne święta będą heheCześć, czy można do Was dołączyć? Mam termin na 25.12.17
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Tak, Święta będą wyjątkowe planuje być już z maluchem w domuWitamy [emoji1] o ten sam termin co ja [emoji57] piękne święta będą hehe
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom