reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Brzuchatka bierz to lozeczkp to swietna cena a szczebelki maz Ci wykombinuje jaj przerobic na wycigane. To jest orzydatna funkcja przy wiekszym maluszku sam wchodzi i wychodzi z lozeczka. Mozesz przejsc sie do sklepu zoczyc jak wyciagane szczeble dzialaja i jak mozesz w swoim lozeczku pokombinowac.

@Oska305 z opuszczanym bokiem mialam stycznosc w szpitalu wiem ze sa glosne a i tak dziecko samo chyba nie wyjdzie i nie przyjdzie do Twojego lozka.

@Maglik witaj , rozgosc sie.

Czyli wyjmowane szczebelki lepsze od opuszczonego boku?
Nie mam doświadczenia z opuszczanym bokiem, ale wydaje mi się że szczebelki wyjmowane lepsze.
Z tego co widzę na fotkach w necie, to opuszczanie pokazane jest w tych wysokich polozeniach łóżka, gdzie stosunkowo prosto się wyciąga, w przeciwieństwie do najniższej pozycji. Poza tym często dzieci siadają przy szczebelkach, stają, szarpia etc, więc byłabym się że samo się otworzy i bok opadnie. To samo z dzieckiem stojącym przy łóżeczku .

@rosiczka popieram Cie z tym opadaniem . Nawet ogladalam smierc na 1000sposobow i facet przebrany za dzidka z pamperswm na dupce i czepkiem na glowie wsadzil glowe miedzy szczeble blokada puscila 8bok sie z sunal i go udusil- przynajmniej tak to bylo przedstawione . ile w tym prawdy nie wiem ale podzialalo na wyobraznie,

Jestem z Krakowa, to moja trzecia ciąża, mam już dwie dziewczyny, a teraz podobno będzie mały facecik. Jeśli chodzi o łóżeczko to ja się zastanawiam nad dostawką do naszego- ktoś ma doświadczenie jak to się sprawdza?

Jestem z Krakowa, to moja trzecia ciąża, mam już dwie dziewczyny, a teraz podobno będzie mały facecik. Jeśli chodzi o łóżeczko to ja się zastanawiam nad dostawką do naszego- ktoś ma doświadczenie jak to się sprawdza?
Witaj wśród nas[emoji4]

Ja myślałam o dostawnym łóżeczku, ale zazwyczaj są inne małe 90 na 40 cm. Maleństwo z takiego szybko wyrośnie. Standartowe ma 120 na 60 chyba

reklama
Do góry