reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Rownież mam termin na 25.12.2017 ale umówię się na cc wczesniej [emoji6]

P. S. Łóżeczko dla dziecka musi mieć wyjmowane szczebelka lub najlepiej cały bok.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Brzuchatka2017 tez mi sie wydaje, ze lepiej lozeczko ze szczebelkami. Jak sie w nocy wieksze Dziecko obudzi to nie musi Cie wolac tylko moze sobie poprostu przyjsc. A jak usypiasz i nie chcesz wyby wychodzilo wtrakcie to ustawiasz te scianke z wyciaganymi szczebelkami od strony sciany :D okrutni rodzice.. ;)

Dzis poraz pierwszy Maz podczas zakupow (chcialam jakas luzna sukienke na lato): "Ojej, wygladasz jak taka babocha w ciazy..". W wolnym tlumaczeniu chcial mi powiedziec, ze klocek sie robie :D Faceci..

@doublemummy byłam w Tesco w Krasnymstawie i są jeszcze te świąteczne body. One leżą w koszu obok ubranek. Nie wszystkie mają metki, a jeśli mają to tylko z pierwotną ceną. A takie codzienne body są od 5 do 8 zl. Przynajmniej te, które sprawdzałam.

@Brzuchatka2017 tez mi sie wydaje, ze lepiej lozeczko ze szczebelkami. Jak sie w nocy wieksze Dziecko obudzi to nie musi Cie wolac tylko moze sobie poprostu przyjsc. A jak usypiasz i nie chcesz wyby wychodzilo wtrakcie to ustawiasz te scianke z wyciaganymi szczebelkami od strony sciany :D okrutni rodzice.. ;)

Dzis poraz pierwszy Maz podczas zakupow (chcialam jakas luzna sukienke na lato): "Ojej, wygladasz jak taka babocha w ciazy..". W wolnym tlumaczeniu chcial mi powiedziec, ze klocek sie robie :D Faceci..

Ja bym pieszczotliwie palnęła w tył głowy [emoji14] Przecież Ty zgrabna ciężaróweczka jesteś, co się ten chłop czepia?!

@Maglik, cześć ;) Witam Cię również z Krakowa :)

My dziś mieliśmy niezapowiedzianych gości. To co w obecnym stanie sprzątam 5 godzin, uprzątnęłam w jedną. Sporo za to zapłaciłam. Ten cudowny ból... Ech, bywa. Ale za to pojadłam dziś chińszczyzny. Brzuch aż mi od tego wreszcie wyskoczył :D No i przez to wszystko kino odpadło. Za to jak pospałam :D Dobrze mi się w brzuchu po tym żarełku zrobiło i nawet nie wiem kiedy odpłynęłam.

Ja się łamię pomiędzy łóżeczkiem tradycyjnym a turystycznym.... Oba mają wady i zalety i już sama nie wiem. Zawsze marzyłam o takim szczebelkowym, ale znam osoby które za nic nie zamieniłyby swojego turystycznego na tradycyjne. Co tu wybrać, co tu wybrać...

Ja bym pieszczotliwie palnęła w tył głowy [emoji14] Przecież Ty zgrabna ciężaróweczka jesteś, co się ten chłop czepia?!

@Maglik, cześć ;) Witam Cię również z Krakowa :)

My dziś mieliśmy niezapowiedzianych gości. To co w obecnym stanie sprzątam 5 godzin, uprzątnęłam w jedną. Sporo za to zapłaciłam. Ten cudowny ból... Ech, bywa. Ale za to pojadłam dziś chińszczyzny. Brzuch aż mi od tego wreszcie wyskoczył :D No i przez to wszystko kino odpadło. Za to jak pospałam :D Dobrze mi się w brzuchu po tym żarełku zrobiło i nawet nie wiem kiedy odpłynęłam.

Ja się łamię pomiędzy łóżeczkiem tradycyjnym a turystycznym.... Oba mają wady i zalety i już sama nie wiem. Zawsze marzyłam o takim szczebelkowym, ale znam osoby które za nic nie zamieniłyby swojego turystycznego na tradycyjne. Co tu wybrać, co tu wybrać...

Tym bardziej proponuje kiedys spotkanie w Krakowie Dziewczyny :) taki zlot ciezarowek to niezly widok na miescie :D

Ja rowniez lozeczkoz zwykle, a turystyczne uzywalam tylko na wyjazdach, ewetualnie pozniej rozlozone w salonie jako kojec do zabawy dziecka, zebym mogla cos zrobic np ugotowac. Ale tak jak piszesz - znam tez osoby, ktore sobie nie wyobrazaja drewnianych szczebelkow, ze niby dziecko sie obija..

Tym bardziej proponuje kiedys spotkanie w Krakowie Dziewczyny :) taki zlot ciezarowek to niezly widok na miescie :D

Ja rowniez lozeczkoz zwykle, a turystyczne uzywalam tylko na wyjazdach, ewetualnie pozniej rozlozone w salonie jako kojec do zabawy dziecka, zebym mogla cos zrobic np ugotowac. Ale tak jak piszesz - znam tez osoby, ktore sobie nie wyobrazaja drewnianych szczebelkow, ze niby dziecko sie obija..
O to, to, to. Właśnie o to obijanie mi głównie chodzi. A tak logicznie myśląc, my wszystkie byłyśmy w drewnianych i żyjemy ^^ Moja przyjaciółka obłożyła szczebelki podusiami. To tak słodko wygląda <3 Jeżeli moja Mama nie zorganizuje mi kojca to chyba podkradnę ten motyw z turystycznym w roli kojca. Nie mamy aż tak dużo miejsca w dużym pokoju, więc turystyczne łóżeczko w tym miejscu będzie jak znalazł :D

Ja wstałam 4.15 przyszłam Was nadrobić. Śnił mi się seks ehhh ale miło ;) Potem było już mniej ,że szłam uliczką i ciągle oglądałam się za siebie stał tam facet i mówi nie oglądaj się tak ja za Tobą nie idę stoję sobie. Potem zaczął mnie gonić i kiedy był już blisko chciałam krzyknąć mamo!!!

Widzę,że rozmowa z ciuszków i połówkowych przeszła na wózki. Ooo to jest temat którym tak wcześnie mogę się zająć bo bardzo mnie interesuje zakup spacerówki bardziej poręcznej niż to co mam w domu . W domu zwykla parasolka ale nie rozkłada się do pozycji lezącej tylko pół i beznadziejnie się składa , miałam problem zmieścić ją w bagażniku. Znacie może takie modele ,które składają się w pół jednym ruchem i nie są bardzo szerokie bo nie wiem gdzie miałam oczy jak auto kupowałam z tak małym bagażnikiem.
Ja miałam Link do: Quatro Cross Wózek spacerowy lekki ,mega solidny !! radzi sobie w każdym terenie i składa się jednym ruchem ! Jedyny minus to ,że nie rozłożysz go całkowicie do pozycji leżącej .

Espiro magic miałam i byłam zadowolona :) teraz będziemy kupować cybex iris spacerowke, z regulowanym siedziskiem, kubelkowym, czyli całkiem lezaco sie da jednym ruchem i składa sie tez jednym ruchem. Espiro nosilam pod pacha złożony po klatce jak z córka schodzilam na dwor :D także dla mnie lekki i mały, zlozony w szafie w domu trzymalam :D

p19uflw1nv024jhl.png
fajny też jest całkiem rozkładany na leżąco greentom reversible

reklama
Do góry