reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

A ja mam dopiero 8.08 w 21+3

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
to masz bardzo dobrze bo najlepiej robic 22-23 tydz

dziewczyny z bielska polecam ! pyszne obiady !!!
Ja brałam frytki zestaw surówek i dorsz w panierce zamiast w cieśnie i zapłaciłam za jeden taki zestaw niecałe 14 zł a porcja na prawde duza ,że pojadłam ja i córka :) ! Dla tatusia zamówiliśmy od nich hamburgera za 5zł i tez mowi ,że bardzo dobry :) Link do: Dania Obiadowe - Pizzeria Avanti Bielsko-Biała

reklama
Hej kochane. Nie mam czasu was teraz nadrobic. Wpadlam tylko powiedziec ze bylam na prywatnym usg 4d :) moje duze dzidzi prawdopodobnie jest DZIEWCZYNKA :) potwierdze to jeszcze za 2 tyg. Termin z usg wychodzi na 2.12 :) dostalam cudowny film na plycie i teraz bede ogladac na okraglo :) pozdrawiam was serdecznie :***

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane. Nie mam czasu was teraz nadrobic. Wpadlam tylko powiedziec ze bylam na prywatnym usg 4d :) moje duze dzidzi prawdopodobnie jest DZIEWCZYNKA :) potwierdze to jeszcze za 2 tyg. Termin z usg wychodzi na 2.12 :) dostalam cudowny film na plycie i teraz bede ogladac na okraglo :) pozdrawiam was serdecznie :***

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
gratulacje :*

reklama
Hej kobietki:) kurczę tyle piszecie ze nie nadążam czytać; )gratuluję wszystkim udanych wizyt i wszystkim przed życzę wszystkiego dobrego:)u mnie wyniki już lepsze krew z moczu zniknęła.Ale cały czas na urosepcie jestem, bo jak nie piecze mnie to coś tam innego się robi i Tak to jest;)Mój lekarz mówi że w ciazy często są jakieś problemy z tymi infekcjami moczowymi.

Do góry