reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

A ja mam dopiero 8.08 w 21+3

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
to masz bardzo dobrze bo najlepiej robic 22-23 tydz

dziewczyny z bielska polecam ! pyszne obiady !!!
Ja brałam frytki zestaw surówek i dorsz w panierce zamiast w cieśnie i zapłaciłam za jeden taki zestaw niecałe 14 zł a porcja na prawde duza ,że pojadłam ja i córka :) ! Dla tatusia zamówiliśmy od nich hamburgera za 5zł i tez mowi ,że bardzo dobry :) Link do: Dania Obiadowe - Pizzeria Avanti Bielsko-Biała

reklama
Hej kochane. Nie mam czasu was teraz nadrobic. Wpadlam tylko powiedziec ze bylam na prywatnym usg 4d :) moje duze dzidzi prawdopodobnie jest DZIEWCZYNKA :) potwierdze to jeszcze za 2 tyg. Termin z usg wychodzi na 2.12 :) dostalam cudowny film na plycie i teraz bede ogladac na okraglo :) pozdrawiam was serdecznie :***

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane. Nie mam czasu was teraz nadrobic. Wpadlam tylko powiedziec ze bylam na prywatnym usg 4d :) moje duze dzidzi prawdopodobnie jest DZIEWCZYNKA :) potwierdze to jeszcze za 2 tyg. Termin z usg wychodzi na 2.12 :) dostalam cudowny film na plycie i teraz bede ogladac na okraglo :) pozdrawiam was serdecznie :***

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
gratulacje :*

reklama
Hej kobietki:) kurczę tyle piszecie ze nie nadążam czytać; )gratuluję wszystkim udanych wizyt i wszystkim przed życzę wszystkiego dobrego:)u mnie wyniki już lepsze krew z moczu zniknęła.Ale cały czas na urosepcie jestem, bo jak nie piecze mnie to coś tam innego się robi i Tak to jest;)Mój lekarz mówi że w ciazy często są jakieś problemy z tymi infekcjami moczowymi.

Do góry