reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny, powodzenia dla wizytujacych! A dla mających problemy z partnerami dużo, duzoooo siły :*
Ja od 9:30 jestem w pociągu i wracam wreszcie do Brodnicy :) męcząca podróż, ale niedługo już się kończy :) i zaczynam maraton - dziś jeszcze urodziny babci, w sobotę jedne urodziny i w niedziele następne :) oby tylko pogoda się poprawiła...

Ja nadal nie czuję ruchów. Kilkakrotnie coś było, ale jestem raczej przekonana, że to jelita. 26.07 mam polowkowe i liczę, że wtedy na 100% potwierdzi się płeć. Dzień później wyjeżdżamy na kilka dni do Krynicy Morskiej.
Niedługo zaczynam szkole rodzenia :)

reklama
Ja dzisiaj miałam mieć usg,ale jednak go nie było_Ogólnie wszystko ok.Wyniki dobre.Powiedział,że oby tak dalej ;)Dał mi chociaż posłuchać serduszka ;)Czekamy do wtorku bo jedziemy na połówkowe więc dopiero wtedy poznamy płeć ;)Jak czekałam na wizytę to maleństwo zaczęło się wiercić a teraz w domu cisza ;)

@Oska305 @Endywia Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu ;)Wielu słodkich lat razem ;)
@daruuunia3 Dla synka wszystkiego najlepszego ;)100 lat ;)

Ja dzisiaj miałam mieć usg,ale jednak go nie było_Ogólnie wszystko ok.Wyniki dobre.Powiedział,że oby tak dalej ;)Dał mi chociaż posłuchać serduszka ;)Czekamy do wtorku bo jedziemy na połówkowe więc dopiero wtedy poznamy płeć ;)Jak czekałam na wizytę to maleństwo zaczęło się wiercić a teraz w domu cisza ;)

@Oska305 @Endywia Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu ;)Wielu słodkich lat razem ;)
@daruuunia3 Dla synka wszystkiego najlepszego ;)100 lat ;)
Super, że wszystko w porządku. Usłyszeć bicie serca Maleństwa to coś niezapomnianego [emoji7] [emoji7] [emoji9]

Digital gratulacje!!!Teraz bedzie czesciej i wiecej intenstywniej:* ja juz czuje na calego nawet jak chodze czy siedze bez dotykania:)a jak ide spac to sie zaczyna impreza tam hihi

Angella to czekamy razem na wtorek:* na ktora masz?

Musze jechac po Leosia do Tesciowej a tak wieje ze chyba glowy nam pourywa:(az sie wychodzic nie chce buuu

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gieer ja mam termin na 26 listopada a z usg 23.Polowkowe bede miala 20t2d

Andzela ja dopiero na 17:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry