reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny gratulacje dobrych nowin :)

@gie_er Oby z malutką wszystko tam dobrze było i czekamy na informacje.

U mnie niezła obsuwa była z tym egzaminem i wyszło, że zamiast o 14, to weszłam na ten ustny koło 17... ale zdałam :) także dziękuję za kciuki bo pomogły :D i teraz już tylko obrona pracy mgr mi została :)

Widzę, że pisałyście o połówkowych, ja mam daaaleko bo aż 10.08, to będzie wg OM 22t6d a z USG o 5/6 dni więcej... miałam mieć tydzień wcześniej ale akurat w tym terminie tej pani dr nie ma bo wyjeżdża na jakieś szkolenie do Warszawy.

Jakaś wypompowana po dzisiejszym dniu jestem, a jeszcze nie najlepiej się czuję i znów mnie stawy bolą więc pewnie zaraz padnę spać. ;) Nawet pierwszy raz od dawna apetytu na kolację nie mam, siły brak na cokolwiek, a wiem że jak nic nie zjem to rano będą podwójne mdłości.

@Ka@sos link o który prosiłaś: Link do: Grudnióweczki od kuchni

reklama
Zresztą nie piszesz nic złego, tak naprawdę każda z nas może to trafić (oby nie) . Więcej kciukow nie zaszkodzi <3
Ale pamiętam 6 lat temu mnie tak straszyli porodem w 31 tc, mam nadzieję że tym razem szyjka będzie współpracować i wytrzyma.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, czy wybierając wózek na zimę wybieracie te z największą gondolą, czy nawet jak jest taka średnia to taki bejbik tam wejdzie?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiecie co dziś zauważyłam? Tyłek mi strasznie tyje. Startowałam z 48 kg, a mam już 53. To Za dużo? Martwić się? Czy ze względu na to, że to bliźnięta to wrzucić na luz?? I jeszcze brzuch mi już rośnie tak od splotu słonecznego i nie mogę się granic, bo od razu ciężej mi oddychać.

Do góry