Ja mam super przepis pyszny sernik. Później wstawię na forum garnkoweDzień dobry Mnie dziś pęcherz obudził o 4 i pożegnałam się ze snem Przynajmniej szybko usnęłam bo gdzieś koło 23. No i spałam jak zabita - nareszcie! Nastroje dziś lepsze, także spróbuję z tym sernikiem. Zobaczymy czy wyjdzie, bo jeszcze nigdy nie robiłam
@Małgoś86, @Lake882 dziś 21.06 także miłych wizyt!
reklama
reniuszek
Love in the knick of time
Najważniejsze że jest ☺tez po tablet sięgnęłam specjalnie@reniuszek w tym samym czasie dodałyśmy kalendarz bo udało mi się z tableta to ogarnąć
@Manique współczuję, chyba nie ma nic gorszego od wiercenia się w nocy.....
Mi też się to dzisiaj przytrafiło,raz ze Borys zaczął szczęka a dwa wizja włamania kradzieży auta itp. Mieszkam10m od lasu na podwórku mam mase krzaków i drzew dużych do tego latarnia już tak nie bardzo dochodzi na moją posesje iczęsto ostatnio się boję...ehh podejrzewam że to wina hormonów oczywiście
reniuszek
Ja robię robię kwestii smaku.Ja mam super przepis pyszny sernik. Później wstawię na forum garnkowe
Mam zaufanie ogromne nigdy nie nacielam się z żadnym przepisem. I t3z wszystko wychodzi takie ładne
Załączniki
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Powodzenia na wizytach [emoji8]
Ja jak w zegarku zaczęłam drugi trymestr i już spać nie mogę. Zasypiam koło 3 budzę się o dziwo wysłana koło 7.
Ale tak samo miałam w poprzedniej ciąży. W nocy piekłem ciasta [emoji23]
Od wczoraj się dobrze czuje i dziś nawet pomyślałam, że mogła bym do pracy wrócić. [emoji23][emoji23]
@reniuszek też uwielbiam kwestie smaku. Wczorajsze cukinie też z przepisu z kwestii. [emoji4]
Ja jak w zegarku zaczęłam drugi trymestr i już spać nie mogę. Zasypiam koło 3 budzę się o dziwo wysłana koło 7.
Ale tak samo miałam w poprzedniej ciąży. W nocy piekłem ciasta [emoji23]
Od wczoraj się dobrze czuje i dziś nawet pomyślałam, że mogła bym do pracy wrócić. [emoji23][emoji23]
@reniuszek też uwielbiam kwestie smaku. Wczorajsze cukinie też z przepisu z kwestii. [emoji4]
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Dzień dobry ;-)
Powodzenia na wizytach!!! Trzymam kciuki!
Mnie coś głowa pobolewa od wczoraj, ehhh jeszcze leżę w łóżku, miałam jechać na ciążowe zakupy jakieś spodnie itp... muszę się pozbierać i jechać chociaż nie chce mi się....
Miłego dnia, a taki serniczek to bym zjadła ale nie mam siły go zrobić...
Powodzenia na wizytach!!! Trzymam kciuki!
Mnie coś głowa pobolewa od wczoraj, ehhh jeszcze leżę w łóżku, miałam jechać na ciążowe zakupy jakieś spodnie itp... muszę się pozbierać i jechać chociaż nie chce mi się....
Miłego dnia, a taki serniczek to bym zjadła ale nie mam siły go zrobić...
reniuszek
Ale bomba :-) !!Ja jeśli chodzi o ciasta to zawsze moje wypieki .
Kwestia smaku lubię, ale jeśli chodzi o potrawy
U mnie plan jest dzisiaj na taki
kosa1212
Fanka BB :)
To wskakuj pod kocyk i się kuruj. Jeszcze masz 3 dni więc może przejdzie.Maggie gratuluje corci bo zapomnialam wczoraj napisac:*
Kodap a zelazo jesz z wit c?
Doublemummy fiu fiu ale mązekstra!
U mnie wczoraj byl kiepski dzien ze nawet mi sie pisac nie chcialo.. najpierw ta wizyta a pozniej sie okazalo ze tam gdzie chcialam robic polowkowe u super lekarza nie ma zadnego terminu na lipiec a tam mam skierowanie za darmo albo do Sosnowca gdzies ale lekarz ma skrajne opinie i w sumie ocena (3).. to pojde do tego dobrego i zaplace bo co zrobic ...
A do tego na weekend wyjezdzamy na wycieczke na ktora czekalam caly rok i co? Sie przeziebilam..od wczoraj leje mi sie z nosa..glowa ćmi.Wygladam jak zombieMasakra taki pech..
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kosa1212
Fanka BB :)
Zazdroszczę wam zdolności kulinarnych. Ja mam dwie lewe ręce do tego. Ostatnio chciałam zrobić tort bezowy. Zaznaczę że bezę kupiłam więc została mi do zrobienia jedynie masa a i tak nie wyszło tak jak trzeba[emoji23]Ja jeśli chodzi o ciasta to zawsze moje wypieki .
Kwestia smaku lubię, ale jeśli chodzi o potrawy
U mnie plan jest dzisiaj na taki
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom