reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Powodzenia na wizytach [emoji8]

Ja jak w zegarku zaczęłam drugi trymestr i już spać nie mogę. Zasypiam koło 3 budzę się o dziwo wysłana koło 7.
Ale tak samo miałam w poprzedniej ciąży. W nocy piekłem ciasta [emoji23]

Od wczoraj się dobrze czuje i dziś nawet pomyślałam, że mogła bym do pracy wrócić. [emoji23][emoji23]
@reniuszek też uwielbiam kwestie smaku. Wczorajsze cukinie też z przepisu z kwestii. [emoji4]

m3sx3e3k25iia4nv.png
A ja właśnie ostatnio jakoś słabo się czuje. Oczywiście dalej bym tylko spała. Ale jeszcze po całym dniu i z rana mam bardzo napięty brzuch.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry :)
dzisiaj obudziłam się o 6-tej bo tak mi się siku chciało, a że do budzika zostało 20min, to już nie zasnęłam... Jak Wy to robicie, że wstajecie tak wcześnie, ja jakbym była na L4 to bym spała do 13tej z przerwami tylko na sikanie :)
Dzisiaj u mnie dobrze, nic mi nie ciekło... że tak powiem. Myślę, że to śluz, tak jak pisałyście. Próbowałam wczoraj kupić papierki lakmusowe, ale w aptekach brak, chyba zamówię online, bo widziałam.

Pyszne te serniki wrzucacie, uwielbiam takie! :) My wczoraj z kolei zrobiliśmy typowo dziecięcy obiad, bo makaron z musem z truskawek, ze śmietaną i serem białym... :p Zjedliśmy obydwoje gigant porcje :D

Maggie gratuluje corci bo zapomnialam wczoraj napisac:*

Kodap a zelazo jesz z wit c?

Doublemummy fiu fiu ale mąz:)ekstra!

U mnie wczoraj byl kiepski dzien ze nawet mi sie pisac nie chcialo.. najpierw ta wizyta a pozniej sie okazalo ze tam gdzie chcialam robic polowkowe u super lekarza nie ma zadnego terminu na lipiec a tam mam skierowanie za darmo albo do Sosnowca gdzies ale lekarz ma skrajne opinie i w sumie ocena (3).. to pojde do tego dobrego i zaplace bo co zrobic ...
A do tego na weekend wyjezdzamy na wycieczke na ktora czekalam caly rok i co? Sie przeziebilam..od wczoraj leje mi sie z nosa..glowa ćmi.Wygladam jak zombie:(Masakra taki pech..:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie już pisałaś zanim ja byłam na tym wątku ☺ ale zapytam skąd jesteś ??

Kosa przy 3latku ciezko pod kocykiem sie kurowac ale dziekuje:*

Lake jestem z Gliwic:)

Ale slodkosciami kusicie!a ja taka lebioda jezeli chodzi o gotowanie czy pieczenie:p ale dzis Babcia mi gołabki zrobila^^

Kosa przy 3latku ciezko pod kocykiem sie kurowac ale dziekuje:*

Lake jestem z Gliwic:)

Ale slodkosciami kusicie!a ja taka lebioda jezeli chodzi o gotowanie czy pieczenie:p ale dzis Babcia mi gołabki zrobila^^

Mamy bardzo blisko do siebie ja dokładnie Knurów ☺ haha jak się ciesze ze mam kogoś do pogadania tak blisko :-) :)

Moja wizyta na 17.30 wiec jeszcze pół dnia czekania ☺
Jakoś przestałam się stresować... może stres wróci jak będzie bliżej godziny wizyty.

Zrobiłyście mi taką ochotę na sernik na zimno ze zadzwoniłam do babci ze przyjadę dzisiaj na sernik :-D
Moja babcia ma bardzo fajny przepis, uwielbiam jej wypieki, desery jest genialna pod tym względem szkoda ze tego fachu nie odziedziczyłam :)

Dzień dobry :)
dzisiaj obudziłam się o 6-tej bo tak mi się siku chciało, a że do budzika zostało 20min, to już nie zasnęłam... Jak Wy to robicie, że wstajecie tak wcześnie, ja jakbym była na L4 to bym spała do 13tej z przerwami tylko na sikanie :)
Dzisiaj u mnie dobrze, nic mi nie ciekło... że tak powiem. Myślę, że to śluz, tak jak pisałyście. Próbowałam wczoraj kupić papierki lakmusowe, ale w aptekach brak, chyba zamówię online, bo widziałam.

Pyszne te serniki wrzucacie, uwielbiam takie! :) My wczoraj z kolei zrobiliśmy typowo dziecięcy obiad, bo makaron z musem z truskawek, ze śmietaną i serem białym... [emoji14] Zjedliśmy obydwoje gigant porcje :D
Ja od 4 nie śpię i niby tu kozaczę że wyspana a ok. 7:45 oczy same mi się zamknęły po śniadaniu i dopiero co wstałam. Hihihihi ^^ Chyba teraz żyję drzemkami ;)

@reniuszek trochę za dużo wczoraj tego sprzątania, oszczędzaj się proszę <tuli>

Wydaje mi się, że wczoraj popołudniu czułam Fistaszka... Motylki, łaskotanie - tak to opisywałyście? Ale jestem pewna że to było jednorazowe. Mimo wszystko bardzo przyjemne ;)

Czas się ogarnąć ze światem bo zginę za moment, hihihihi :)

reklama
Do góry