reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Powodzenia na wizytach [emoji8]

Ja jak w zegarku zaczęłam drugi trymestr i już spać nie mogę. Zasypiam koło 3 budzę się o dziwo wysłana koło 7.
Ale tak samo miałam w poprzedniej ciąży. W nocy piekłem ciasta [emoji23]

Od wczoraj się dobrze czuje i dziś nawet pomyślałam, że mogła bym do pracy wrócić. [emoji23][emoji23]
@reniuszek też uwielbiam kwestie smaku. Wczorajsze cukinie też z przepisu z kwestii. [emoji4]

m3sx3e3k25iia4nv.png
A ja właśnie ostatnio jakoś słabo się czuje. Oczywiście dalej bym tylko spała. Ale jeszcze po całym dniu i z rana mam bardzo napięty brzuch.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry :)
dzisiaj obudziłam się o 6-tej bo tak mi się siku chciało, a że do budzika zostało 20min, to już nie zasnęłam... Jak Wy to robicie, że wstajecie tak wcześnie, ja jakbym była na L4 to bym spała do 13tej z przerwami tylko na sikanie :)
Dzisiaj u mnie dobrze, nic mi nie ciekło... że tak powiem. Myślę, że to śluz, tak jak pisałyście. Próbowałam wczoraj kupić papierki lakmusowe, ale w aptekach brak, chyba zamówię online, bo widziałam.

Pyszne te serniki wrzucacie, uwielbiam takie! :) My wczoraj z kolei zrobiliśmy typowo dziecięcy obiad, bo makaron z musem z truskawek, ze śmietaną i serem białym... :p Zjedliśmy obydwoje gigant porcje :D

Maggie gratuluje corci bo zapomnialam wczoraj napisac:*

Kodap a zelazo jesz z wit c?

Doublemummy fiu fiu ale mąz:)ekstra!

U mnie wczoraj byl kiepski dzien ze nawet mi sie pisac nie chcialo.. najpierw ta wizyta a pozniej sie okazalo ze tam gdzie chcialam robic polowkowe u super lekarza nie ma zadnego terminu na lipiec a tam mam skierowanie za darmo albo do Sosnowca gdzies ale lekarz ma skrajne opinie i w sumie ocena (3).. to pojde do tego dobrego i zaplace bo co zrobic ...
A do tego na weekend wyjezdzamy na wycieczke na ktora czekalam caly rok i co? Sie przeziebilam..od wczoraj leje mi sie z nosa..glowa ćmi.Wygladam jak zombie:(Masakra taki pech..:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie już pisałaś zanim ja byłam na tym wątku ☺ ale zapytam skąd jesteś ??

Kosa przy 3latku ciezko pod kocykiem sie kurowac ale dziekuje:*

Lake jestem z Gliwic:)

Ale slodkosciami kusicie!a ja taka lebioda jezeli chodzi o gotowanie czy pieczenie:p ale dzis Babcia mi gołabki zrobila^^

Kosa przy 3latku ciezko pod kocykiem sie kurowac ale dziekuje:*

Lake jestem z Gliwic:)

Ale slodkosciami kusicie!a ja taka lebioda jezeli chodzi o gotowanie czy pieczenie:p ale dzis Babcia mi gołabki zrobila^^

Mamy bardzo blisko do siebie ja dokładnie Knurów ☺ haha jak się ciesze ze mam kogoś do pogadania tak blisko :-) :)

Moja wizyta na 17.30 wiec jeszcze pół dnia czekania ☺
Jakoś przestałam się stresować... może stres wróci jak będzie bliżej godziny wizyty.

Zrobiłyście mi taką ochotę na sernik na zimno ze zadzwoniłam do babci ze przyjadę dzisiaj na sernik :-D
Moja babcia ma bardzo fajny przepis, uwielbiam jej wypieki, desery jest genialna pod tym względem szkoda ze tego fachu nie odziedziczyłam :)

Dzień dobry :)
dzisiaj obudziłam się o 6-tej bo tak mi się siku chciało, a że do budzika zostało 20min, to już nie zasnęłam... Jak Wy to robicie, że wstajecie tak wcześnie, ja jakbym była na L4 to bym spała do 13tej z przerwami tylko na sikanie :)
Dzisiaj u mnie dobrze, nic mi nie ciekło... że tak powiem. Myślę, że to śluz, tak jak pisałyście. Próbowałam wczoraj kupić papierki lakmusowe, ale w aptekach brak, chyba zamówię online, bo widziałam.

Pyszne te serniki wrzucacie, uwielbiam takie! :) My wczoraj z kolei zrobiliśmy typowo dziecięcy obiad, bo makaron z musem z truskawek, ze śmietaną i serem białym... [emoji14] Zjedliśmy obydwoje gigant porcje :D
Ja od 4 nie śpię i niby tu kozaczę że wyspana a ok. 7:45 oczy same mi się zamknęły po śniadaniu i dopiero co wstałam. Hihihihi ^^ Chyba teraz żyję drzemkami ;)

@reniuszek trochę za dużo wczoraj tego sprzątania, oszczędzaj się proszę <tuli>

Wydaje mi się, że wczoraj popołudniu czułam Fistaszka... Motylki, łaskotanie - tak to opisywałyście? Ale jestem pewna że to było jednorazowe. Mimo wszystko bardzo przyjemne ;)

Czas się ogarnąć ze światem bo zginę za moment, hihihihi :)

reklama
Do góry