A my braliśmy ślub 13 czerwca w piątekMy 2 lipca i szłam w płaszczu zimowym
reklama
eklerkaa
Fanka BB :)
@mrsMalec pamiętam jaki to był stres. Najgorszy kościół i przemowa potem pikus ) będę myśleć i was cały dzień. ;* powodzenia. Ja już 7 lat po
@doublemummy super prezenty <3
@maggie91 gratulacje córeczki! Cudne przeżycie.
@gie_er ooo mamoo podziwiam Cie za taką chęć! ja nie potrafię robić żadnych słoików. więc zazdroszczę takich domowych przetworów. Ja biorę od mamy czasem
......:::::::::15t. i 0d::::::::.........
@doublemummy super prezenty <3
@maggie91 gratulacje córeczki! Cudne przeżycie.
@gie_er ooo mamoo podziwiam Cie za taką chęć! ja nie potrafię robić żadnych słoików. więc zazdroszczę takich domowych przetworów. Ja biorę od mamy czasem
......:::::::::15t. i 0d::::::::.........
Pięknie, ale cudowny mążMam najlepszego męża na świecie najpierw prezent na rocznice, później zafundował mi bieliznę w triumphie ( miało być jako na urodziny) a dzisiaj kurier przyniósł mi paczuszke. Otwieram a tam prawdziwy prezent urodzinowy, ten właściwy ciąża jest super pod względem ilości prezentów
Witam wszystkich po przerwie. Zeobilam morfologie i hgb 10.0 zle sie czuje boli mnie glowa bezsenność i nie wiem czym podreperowac wyniki jem wszystko zelazo mam w normie a hgb leci co kilka dni w dół. Jedyne co ze noe mam pragnienia na picie i pije ok 200 ml na dzień. Macie jakies rady ?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry Kochane
Moje samopoczucie dzisiaj jest dobre, obudziłam się o 5, bo musiałam odwieźć Męża do firmy, z tego, co widziałam to raczej nie będzie dziś z niego za dużego pożytku, haha
Staram się tak mocno nie nastawiać na ta córeczkę, bo wielu znajomych miało tak, że potem jednak okazywał się chłopiec. Ale co będzie to będzie najważniejsze, że buba zdrowo się rozwija <3 na żużlu pewnie jeździć nie będzie, tak jak M. sobie wymarzyl
Moje samopoczucie dzisiaj jest dobre, obudziłam się o 5, bo musiałam odwieźć Męża do firmy, z tego, co widziałam to raczej nie będzie dziś z niego za dużego pożytku, haha
Staram się tak mocno nie nastawiać na ta córeczkę, bo wielu znajomych miało tak, że potem jednak okazywał się chłopiec. Ale co będzie to będzie najważniejsze, że buba zdrowo się rozwija <3 na żużlu pewnie jeździć nie będzie, tak jak M. sobie wymarzyl
Witam wszystkich po przerwie. Zeobilam morfologie i hgb 10.0 zle sie czuje boli mnie glowa bezsenność i nie wiem czym podreperowac wyniki jem wszystko zelazo mam w normie a hgb leci co kilka dni w dół. Jedyne co ze noe mam pragnienia na picie i pije ok 200 ml na dzień. Macie jakies rady ?
Ja się zaprzyjaźniłam z 400 ml szklanką i zainstalowałam apkę że mam się napić. Wiecznie piłam za mało Teraz dziennie wypijam 1.8-2.0 l wody Ale musiałam się zmusić przez pierwsze dni. Teraz to już nawyk i samo mnie ciągnie do wody, bo usta suche albo gardło drapie W sumie nic innego już nie piję tylko wodę. ^^
Dzień dobry Mnie dziś pęcherz obudził o 4 i pożegnałam się ze snem Przynajmniej szybko usnęłam bo gdzieś koło 23. No i spałam jak zabita - nareszcie! Nastroje dziś lepsze, także spróbuję z tym sernikiem. Zobaczymy czy wyjdzie, bo jeszcze nigdy nie robiłam
@Małgoś86, @Lake882 dziś 21.06 także miłych wizyt!
@Małgoś86, @Lake882 dziś 21.06 także miłych wizyt!
Rossiczka
Moderatorka
Cześć Dziewczyny :-)
Mój mąż w delegację, ja chyba też dzisiaj powalcze z sernikiem na zimno. Muszę pomyśleć truskawki i biszkopty do sklepu skoczyć ;-)
Udanych wizyt i miłego dnia
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mąż w delegację, ja chyba też dzisiaj powalcze z sernikiem na zimno. Muszę pomyśleć truskawki i biszkopty do sklepu skoczyć ;-)
Udanych wizyt i miłego dnia
Karolcia1992
Zaangażowana w BB
Dzień dobry ma prośbę jak ktoś może niech dziś doda kalendarz laptop mi padl i nie mam jak jutro juz normalnie dodam
reklama
kosa1212
Fanka BB :)
Romantyczny jak nic[emoji39]@doublemummy mojego też wysyłam na kurs !
Pokazuje T jakie super buty dostałas, a on na to "A ktoś Ci konto zablokował czy kartę?" Ja na to "ale to taki super prezent niespodzianka na urodziny", na co T. "A kup sobie z jakiej tam okazji chcesz, może być też okazja bez okazji. Kto Ci broni"
No udusić czasem to za mało
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom