reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

A ja zaczynam dziś drugi trymestr. Może mina mi mdłości i senność. Oby [emoji16][emoji16]
1497940233-aaaaaa.png

m3sx3e3k25iia4nv.png
Witaj w bractwie drugiego trymestru. Test kwalifikacyjny- pierwszy trymestr- przeszlas poprawnie

reklama
Witam się ja w 15 tyg!!! ;)))
Ja też mam dziś wizytę ale u dentysty na 12. Jak ja się panicznie ich boję...[emoji33] osttanio mam odczucie że mnie cała szczęka nawala, jedna malutka dziurkę znalazłam może to przez to. Nie wiecie jak jest ze znieczuleniem? Ja miałam wyrwana 8ke w 8 miesiącu ciąży w pierwszej ciąży bo puchlam. A w tym tyg będę mogła je zrobić?

......:::::::::15t. i 0d::::::::.........
Od drugiego trymestru spokojnie można dawać znieczulenie. Ten pierwszy jest tylko taki chuchany i dmuchany ;) U mnie udało się mimo wszystko bez. Jak zawsze płaczę z bólu tak tym razem nic nie czułam ^^

@maggie9, @Lenka0103, @Millo, @oska 305 miłych wizyt :)

@Millo, kurcze tak mi przykro że masz problemy z moczem. Całe szczęście że dziś masz wizytę to na pewno lekarz Ci pomoże w walce ze złymi wynikami. :)

Dziewczyny, wspaniałego dnia. Ponoć dziś ma być najcieplejszy dzień lata także uważajcie na siebie ;) Ja idę nakarmić kłółika i wracam do łóżka po tej porąbanej nocy.

WItajcie Dziewczyny :)
To jesli pozwolicie to jeszcze ja do Was dolacze. Jutro koncze wg USG 15 tydzien ciazy, wg OM tydzien wiecej. To moje drugie dziecko - pierwszy Antek skonczy 13 lipca 4 lata :) Strasznie mi milo, ze na Was trafilam - mam nadzieje, ze przygarniecie.. zawsze to lzej miec dookola siebie tyle pozytywnych osob z podobnymi problemami i radosciami.. :)

Witam się weekendowo,

Mam pytanie do dziewczyn które robiły test papp-a. Jakie parametry wyszły wam dla trisomii 21, mnie wyszło 1:667 więc grupa średnia. Zastanawiam się nad Nifty. Ale czy to by coś zmieniło...
U mnie prawdopodobieństwo podstawowe trisomii 21 było 1:215, po usg, które wyszło dobrze wynik się polepszył do 1:1076.
Niestety test pappa wyszedł kiepsko i nowe ryzyko było 1:424.

Zdecydowałam się na NIFTY, wynik wyszedł prawidłowy i jestem dużo spokojniejsza.

c55f3e3k8o9ruv7g.png

km5se6ydojac30hy.png

reklama
Do góry