reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

@pieszczoszka @daruuunia3 eeee kurcze super wieści !!!! bardzo się cieszę, ale nam już dzieciaczki rosną aż nie mogę się nadziwić jak ten czas leci.
Pieszczoszka co do porodu ja mojego lekarza chyba nie namówie na cc. I będę też szła do psychiatry po zaświadczenie, sam mi tak podpowiedzial. Jestem po Kleszczowym porodzie i popekanej szyjce i się naprawdę boję....... [emoji33] plus to gdy biegam, skacze lub wykonuje coś ciężkiego czasem potrafię popuscic, mam bardzo słaby pęcherz ;/

@Manique ja mało jeszcze komu co powiedziałam o ciąży ale kto wie to też tak reagował "planowaliście" a jak mówię ze TAK to że mnie podziwiają no i że w tym wieku będę mieć już 3 dzieci i wielkie WOW. (gdy urodze 3cie będę miała 27 lat) tylko pierwsze było nie planowane ale odrazu pokochane .

@Asiula24 widzisz? A mówią tak że drugie łatwiej... No ja się o tym też doskonale przekonałam że to nie prawda. ;)

......:::::::::14t. i 6d::::::::.........
mam to samo z pęcherzem ... :(

reklama
@Asiula24 ja miałam zszywana szyjke macicy i ***** z tego brzydko pisząc. Mówi mi gin że czuję blizny dość gruba ale to nie powód by nie spróbować najpierw naturalnie a ja się boję że pekne.!!! Ze znowu skurcze będą nieregularne że znowu omecze się jak bury pies a na koniec i tak zrobią mi cc. Znam swoje ciało, tak jak i przy drugim opierałam się na CC a gdy po 29 godzinach nie urodziłam i skurcze nadal regularne nie były zdecydowali na CC po czym okazało się że jest już za późno i kleszcze wyjeli, nawet w tej sytuacji że pisałam ręcznie z podpisem że nie zgadzam się na kleszcze. A na dole było małym druczkiem że w celu ratowania życia dziecka lekarz użyje to co uważa. No i po 30 h urodziłam.

......:::::::::14t. i 6d::::::::.........

Gdyby mi zszyli peknieta szyjke to pewnie nie byłoby Tak źle a że ta zrosla się sama i do tego powstały zrosty to nie mogła się rozszerzyć nawet po ich. Teraz będzie to samo więc nie wiem po co chcą próbować sn :/

ja tez nie wiem czemu u mnie chcą kombinować miałam 18 szwów w środku to była normalnie rzeźnia ...

@Asiula24 może jest tak, jak piszesz, że nie wiem, że to to :)
Przebudziłam się na siku i śniadanie. Ja od kilku dni czuję się w miarę normalnie, ale doskwiera mi już tylko ciągła senność. Dotrwanie do późniejszej godziny niż 22 bez dziennej drzemki jest dla mnie niemożliwe :)
Bardzo się cieszę na dzisiejsza wizytę, mam dobre nastawienie :)

Jak śnieżynki z nieba, posypią nam się dzieci.
Czekamy na pierwszy śnieg, a z nim nasze maleństwa.

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz Grudniowe mamy 2017

2017-06-20 maggie91 wizyta kontrolna i usg
2017-06-20 Lenka0103 wizyta kontrolna
2017-06-20 Millo wizyta kontrolna i usg
2017-06-20 Oska 305 Usg kontrolne
2017-06-21Małgoś86 wizyta u gin prowadzącego ciążę i usg
2017-06-21 Lake882 usg prenatalne
2017-06-22 allime wizyta kontrolna
2017-06-23 Natkaa01 Wizyta kontrolna i usg
2017-06-26 Eraja wizyta kontrolna i usg
2017-06-26 iwilleatyou wizyta kontrolna i usg
2017-06-26 Zinc wizyta kontrolna bez usg
2017-06-27 gie_er wizyta kontrolna
2017-06-27 Eklerkaa wizyta kontrolna i usg 16 tydz
2017-06-28 reniuszek Wizyta kontrolna
2017-06-30 misianka wizyta kontrolna
2017-06-30 Angella210 Wizyta kontrolna i usg
2017-07-04 Angella210 badania prenatalne
2017-07-05 JaneHeart wizyta kontrolna 19tydzień
2017-07-05 Mikado93 wizyta kontrolna
2017-07-06 mrsMalec Wizyta kontrolna i usg
2017-07-10 Kasia12345 Wizyta kontrolna i usg
2017-07-12 Karolcia1992 wizyta kontrolna
2017-07-14 panda88 Wizyta kontrolna I usg 18 tyg
2017-07-18 Karolcia1992 USG połówkowe
2017-07-18 Zinc USG połówkowe
2017-07-31 Eraja USG połówkowe
2017-08-10 Mikado93 USG połówkowe

Hej dziewczyny. Trochę mnie tu będzie przez tydzień mniej, bo muszę nacieszyć się mężem. Super, ze wczorajsze wizyty udane[emoji9][emoji9]

Dziś proszę trzymajcie kciuki za mnie. Idę na usg jak na ścięcie. Jakoś ostatnio mniej czuję ruchy. Jeszcze wczoraj pół dnia plewiłam w ogródku i w nocy tak mnie brzuch bolał, że myślałam, że wyląduję na pogotowiu. Masakra. Mam jakieś czarne myśli.. . Bogu dzięki, że mój mąż jest ze mną.

Hejka:*

Oska bedzie wszystko dobrze:*i poznasz pewnie Dzidziusie dzis♡Nie denerwuj sie za mocno.Na ktora masz?

Trzymam kciuki za reszte wizytujących:*

Ja sie ciesze ze wkoncu po miesiacu zobacze Dzidziusia.Mam nadzieje ze wszystko dobrze.
Odebralam wynik moczu i dalej b.liczne bakterie,nablonki plaskie..leukocyty spadly ale pojawily sie erytrocyty i szczawiany..wiec ta zurawina w takiej ilosci nie byla dobrym pomyslem.Lece zaraz oddac mocz na posiew.. :(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

ja tez nie wiem czemu u mnie chcą kombinować miałam 18 szwów w środku to była normalnie rzeźnia ...
A napisali Ci na wypisie że byłaś szyta w środku? Bo mi ciule napisały tylko szycie naciętego krocza, a że w środku im popękałam, a na koniec mi lekarz palec w dupę wpakował, żeby sprawdzić czy odbytu nie zaszył to już pominęli...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Kciuki za wizyty dziewczyny [emoji8] Oska proszę spocząć na tyłku i zostawić ogródek w spokoju! Ja za niedługo jadę po owoce bo dziś przyjdzie mój sokownik, więc będę miała co robić popołudniu [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry