reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Wszystko dobrze ale w sumie zbadala tylko serduszko.Zdjecia nie mam o plci nie potwierdziła..jakas taka zawiedziona jestem tą wizytą..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A napisali Ci na wypisie że byłaś szyta w środku? Bo mi ciule napisały tylko szycie naciętego krocza, a że w środku im popękałam, a na koniec mi lekarz palec w dupę wpakował, żeby sprawdzić czy odbytu nie zaszył to już pominęli...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam naciete krocze,,3 szwy. A też miałam odbyt sprawdzany, z tego co pamiętam nie chodziło czy mi zszyli tylko czy nie ma gdzieś połączenia z pochwa.

Digital z moczem pow ze nie jest tak zle i ze wątpi ze w posiewie cos wyjdzie ale zrobilam dzis.Jutro wynik.Mam duzo pic bo mam te szczawiany i zeby mi sie kwasica nie zrobila czy cos takiego..

@Endywia witamy ciepło :)
@Millo, może to przez to opóźnienie lekarz był trochę nie teges? Właśnie, pomogła Ci ogarnąć mocz? Jakieś leki? I tak jak wspomniała DigitalGirl najważniejsze że Maluch zdrowy :) Wiesz, ja jestem pewna że też nie dowiem się o płci tego 26-go. Obstawiam że w lipcu dopiero coś zobaczą ;)

Idę po lody... ;)

Hej. Powodzenia na wizytach dziewczyny. No i gratulacje dziewczynom, które mają to już za sobą :-)

@Millo na spokojnie, pewnie wszystko się ułoży. Też miałam szczawiany. Ale to wina diety....i chyba wody (rosiczka o tym pisała, że Muszynianka zakwasza). Dwa tyg zmian i już mocz był idealny. Będzie dobrze.

@Ankuś właśnie jak psinka???
@Eraja jak samopoczucie? Lepiej już?? Ściskam kochana :-*

Ja dzisiaj do 11poleze....akurat pranie się robi... Nastawiam dzisiaj wszystkie pościele poduszki itp. A później biorę się za obiad.... Robię dzisiaj zupę z młodej kapusty z dziczyzna i kurczaka w sosie śmietanowym....mnim :-)

Reniuszek mi sie te szczawiany od tej zurawiny zrobily bo w piatek nie mialam a w pon juz tak

reklama
Digital, odpoczywaj!!!!! Nie przemęczaj się, mocno Cię ściskam :*
Millo, domyślam się co czujesz. Też chciałabym znać już dziś plec, pewnie będę rozczarowana jak będzie inaczej.
Wizytę mam o 12:30, ale jak zwykle będzie pewnie godzinna obsuwa. Pojadę sobie wcześniej i pójdę po jakieś zakupy.
Dobrze, że Mąż przyjedzie na wizytę, zawsze to wsparcie :) :)

Do góry