Witaj w bractwie drugiego trymestru. Test kwalifikacyjny- pierwszy trymestr- przeszlas poprawnieA ja zaczynam dziś drugi trymestr. Może mina mi mdłości i senność. Oby [emoji16][emoji16]
reklama
Od drugiego trymestru spokojnie można dawać znieczulenie. Ten pierwszy jest tylko taki chuchany i dmuchany U mnie udało się mimo wszystko bez. Jak zawsze płaczę z bólu tak tym razem nic nie czułam ^^Witam się ja w 15 tyg!!! ))
Ja też mam dziś wizytę ale u dentysty na 12. Jak ja się panicznie ich boję...[emoji33] osttanio mam odczucie że mnie cała szczęka nawala, jedna malutka dziurkę znalazłam może to przez to. Nie wiecie jak jest ze znieczuleniem? Ja miałam wyrwana 8ke w 8 miesiącu ciąży w pierwszej ciąży bo puchlam. A w tym tyg będę mogła je zrobić?
......:::::::::15t. i 0d::::::::.........
Karolcia1992
Zaangażowana w BB
@maggie9, @Lenka0103, @Millo, @oska 305 miłych wizyt
@Millo, kurcze tak mi przykro że masz problemy z moczem. Całe szczęście że dziś masz wizytę to na pewno lekarz Ci pomoże w walce ze złymi wynikami.
Dziewczyny, wspaniałego dnia. Ponoć dziś ma być najcieplejszy dzień lata także uważajcie na siebie Ja idę nakarmić kłółika i wracam do łóżka po tej porąbanej nocy.
@Millo, kurcze tak mi przykro że masz problemy z moczem. Całe szczęście że dziś masz wizytę to na pewno lekarz Ci pomoże w walce ze złymi wynikami.
Dziewczyny, wspaniałego dnia. Ponoć dziś ma być najcieplejszy dzień lata także uważajcie na siebie Ja idę nakarmić kłółika i wracam do łóżka po tej porąbanej nocy.
Endywia
Fanka BB :)
WItajcie Dziewczyny
To jesli pozwolicie to jeszcze ja do Was dolacze. Jutro koncze wg USG 15 tydzien ciazy, wg OM tydzien wiecej. To moje drugie dziecko - pierwszy Antek skonczy 13 lipca 4 lata Strasznie mi milo, ze na Was trafilam - mam nadzieje, ze przygarniecie.. zawsze to lzej miec dookola siebie tyle pozytywnych osob z podobnymi problemami i radosciami..
To jesli pozwolicie to jeszcze ja do Was dolacze. Jutro koncze wg USG 15 tydzien ciazy, wg OM tydzien wiecej. To moje drugie dziecko - pierwszy Antek skonczy 13 lipca 4 lata Strasznie mi milo, ze na Was trafilam - mam nadzieje, ze przygarniecie.. zawsze to lzej miec dookola siebie tyle pozytywnych osob z podobnymi problemami i radosciami..
Spodnie kupione w c&a. Mam jeszcze takie same ale biale.Skąd masz spodnie ja nigdzie nie mogę znaleźć fajnych ciazowych poza H&m a szkoda mi 149zl na 5 miesięcy
Orchidea1312
Początkująca w BB
U mnie prawdopodobieństwo podstawowe trisomii 21 było 1:215, po usg, które wyszło dobrze wynik się polepszył do 1:1076.Witam się weekendowo,
Mam pytanie do dziewczyn które robiły test papp-a. Jakie parametry wyszły wam dla trisomii 21, mnie wyszło 1:667 więc grupa średnia. Zastanawiam się nad Nifty. Ale czy to by coś zmieniło...
Niestety test pappa wyszedł kiepsko i nowe ryzyko było 1:424.
Zdecydowałam się na NIFTY, wynik wyszedł prawidłowy i jestem dużo spokojniejsza.
reklama