reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

A ja zaczynam dziś drugi trymestr. Może mina mi mdłości i senność. Oby [emoji16][emoji16]
1497940233-aaaaaa.png

m3sx3e3k25iia4nv.png
Witaj w bractwie drugiego trymestru. Test kwalifikacyjny- pierwszy trymestr- przeszlas poprawnie

reklama
Witam się ja w 15 tyg!!! ;)))
Ja też mam dziś wizytę ale u dentysty na 12. Jak ja się panicznie ich boję...[emoji33] osttanio mam odczucie że mnie cała szczęka nawala, jedna malutka dziurkę znalazłam może to przez to. Nie wiecie jak jest ze znieczuleniem? Ja miałam wyrwana 8ke w 8 miesiącu ciąży w pierwszej ciąży bo puchlam. A w tym tyg będę mogła je zrobić?

......:::::::::15t. i 0d::::::::.........
Od drugiego trymestru spokojnie można dawać znieczulenie. Ten pierwszy jest tylko taki chuchany i dmuchany ;) U mnie udało się mimo wszystko bez. Jak zawsze płaczę z bólu tak tym razem nic nie czułam ^^

@maggie9, @Lenka0103, @Millo, @oska 305 miłych wizyt :)

@Millo, kurcze tak mi przykro że masz problemy z moczem. Całe szczęście że dziś masz wizytę to na pewno lekarz Ci pomoże w walce ze złymi wynikami. :)

Dziewczyny, wspaniałego dnia. Ponoć dziś ma być najcieplejszy dzień lata także uważajcie na siebie ;) Ja idę nakarmić kłółika i wracam do łóżka po tej porąbanej nocy.

WItajcie Dziewczyny :)
To jesli pozwolicie to jeszcze ja do Was dolacze. Jutro koncze wg USG 15 tydzien ciazy, wg OM tydzien wiecej. To moje drugie dziecko - pierwszy Antek skonczy 13 lipca 4 lata :) Strasznie mi milo, ze na Was trafilam - mam nadzieje, ze przygarniecie.. zawsze to lzej miec dookola siebie tyle pozytywnych osob z podobnymi problemami i radosciami.. :)

Witam się weekendowo,

Mam pytanie do dziewczyn które robiły test papp-a. Jakie parametry wyszły wam dla trisomii 21, mnie wyszło 1:667 więc grupa średnia. Zastanawiam się nad Nifty. Ale czy to by coś zmieniło...
U mnie prawdopodobieństwo podstawowe trisomii 21 było 1:215, po usg, które wyszło dobrze wynik się polepszył do 1:1076.
Niestety test pappa wyszedł kiepsko i nowe ryzyko było 1:424.

Zdecydowałam się na NIFTY, wynik wyszedł prawidłowy i jestem dużo spokojniejsza.

c55f3e3k8o9ruv7g.png

km5se6ydojac30hy.png

reklama
Do góry