reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Jaj Wam sie podova taka fryzura to zrobcie taka dziecku . Mi podobaja sie u vhlopcow grzybki ,ale mojemu tak sie wlosy plataly a latem glowa pocila wiec jest obciety na pikarza heh.

Janehart wspolczuje bolu ja to mialam na kocu ciazy.

Nie bede komentowac komentarzy o wielorybach fokach itpw koncu jestesmy w ciazy.

Mam znajoma ktora jest juz wysoko ciazy i na wadze -3,5 niz 0zed ciaza i kobueta ginekolog mowi ze to nie problem jeszcze przytyje a dziecko super sie rozwija i rosnie wiec w czym problem?

U nas festyn ale ja mam ochote na blogie lenistwo taka pogoda ze wypoczac mozna.

Dziewczyny jestem aktualnie w 16 tygodniu ciąży. W pierwszym trymestrze w ogóle nie wymiotowałam. Wczoraj rano miałam wymioty, dzisiaj rano też. Czytałam w internecie, że powinnam skonsultować się z ginekologiem, bo w drugim trymestrze nie powinno być wymiotów. Co myślicie? Pomocy :(

Cześć dziewczyny, nie wiem czy was dzisiaj doczytam... Łeb mi pęka jakbym obuchem dostała, zaraz idę się znowu położyć.

Nie mogłam spać w nocy... położyłam się, mąż usnął a ja leże... nagle czuje dym taki troche papierosowy... myślę, może jakiś sąsiad wpadł na pomysł palić gdzieś przy płocie, a że ja zawsze była wyczulona na takie zapachy, a teraz w ciąży to już w ogóle, to poczułam. Ale leże i czuję coraz bardziej jakby coś się gdzieś paliło, więc budzę męża. Rozglądamy się przez okna, wyszliśmy na balkony na taras, nigdzie nie widać łuny ani ognia. Mąż potem chodził po domu i szukał czy może nie jakaś instalacja, ale wszystko wyglądało ok i znikąd nie śmierdziało jakoś bardziej. Więc jeszcze raz wyszliśmy na balkon i jak wiatr trochę zawiał to poczuliśmy... sąsiedzie palą jakieś ***** w kominku... w lato... gdzie w nocy jest mega ciepło...

Pomimo, że zamknęliśmy wszystkie okna w domu już było nadymione, przeniosłam się na partem bo tam mniej dymu było, oglądałam telewizje do 2, bo nie mogłam zasnąć, ale jak wróciłam do łózka to jeszcze do 4 się przewalałam z boku na bok... masakra...

Także dziś darowałam sobie kalendarz, dziś nikt nie miał wizyt, a od jutra ktoś miał mi pomóc go wklejać, bo już przygotowania do wylotu ruszają pełną parą.

Magda u mnie dookola wszystkie domy pala na wode i wlasnie wrzucaja smieci.Wczoraj jak sie ochlodzilo chcialam w kocu okna pootwierac no i nie moglam chyba wkrotce zaczne wojne ze wszystkimi bo jak tak mozna. Zima okien nie otwieram to niby ok choc atmosfera nadalatruwana ale latem to i ciuchy i w domu smrod.

Pozdrawiam :-) ja i mój brzuchol :-)

1497186822-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Nadrabiam Was dziewczyny ale jestem padnięta :)Impreza ze znajomymi trwała do rana i teraz odpoczywam.Po sprzątałam cały dom bo był istny bałagan :)Jutro chyba cały dzień będę leżeć:)

reklama
Dziewczynki a mi się wydawało że będę mieć spokojna niedzielę i w sumie taka jest rano się obudziłam nic mnie nie bolało czułam się dobrze, ale popołudniu koło 14:00 zaczął boleć mnie brzuch dość mocno i plecy w krzyżu, więc leżę sobie jasiek pod dupą, wzięłam paracetamol i bóle ustąpiły, teraz wstałam do ubikacji to tak dość mocno kłuje mnie w lewej pachwinie aż promieniuje na nogę, myślicie że to rozciąganie macicy i wiązadeł?

Do góry