reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ankus no z pyszne.pl to częsty problem tym bardziej w weekendy, jeszcze ten mecz i się nie wyrabiaja.

T. wczoraj na mecz poszedł więc ja wieczorem miałam spa z popcornem ;-)

Ankus ja w pierwszej ciąży długo chudlam do 20 tygodnia w sumie byłam na minusie 5 kg. Potem szybko zaczęłam przybierać, w końcu skończyłam na plus 6.

Teraz mam już na plusie 2,5 i ryczec mi się chce, żeby nie było jak w ciąży z Tobiaszkiem chudlam też płakałam. Więc tak źle i tak nie dobrze. Nie stresuj się tak wagą, wszystko z Malenstwem jest dobrze

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze 2.5kg przy twoim wzroście to jest nic :-O!!
Zjadłam kiwi i jest mi tak piekielnie niedobrze. :-(

Taka piękna pogoda dzisiaj a ja mam ochotę w łóżku leżeć ehhh :-(

reklama
Dobra laski szukam opini bp z racji ze mojemu malemu odrosly juz wlosy moj mąż chce zebym go obciela tak jak rok temu zaraz wam wrzuce zdjecia a ja nie jestem przekonana i ciekawa jestem waszego zdania
1497167746-aaaaaa.jpeg
1497167785-aaaaaa.jpeg
1497167835-aaaaaa.jpeg
w sumie przed obcieciem mu wlosow moglam mu juz z tylu kucyka robic :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Szczerze to mi się nie podobają tego typu fryzury :-)
Lubie klasykę jak Góra jest lekko dłuższą z grzywką na bok a boki i tył podgolone.

Mi się płakać chce, bo rwa kulszowa się nasila z dnia na dzień. Teraz już boli przy chodzeniu. Nie wiem co ja zrobię... przecież jeszcze cała ciąża przede mną [emoji29] [emoji30]

yuudhqvkh0cpri5e.png

Mi się płakać chce, bo rwa kulszowa się nasila z dnia na dzień. Teraz już boli przy chodzeniu. Nie wiem co ja zrobię... przecież jeszcze cała ciąża przede mną [emoji29] [emoji30]

yuudhqvkh0cpri5e.png
Kochana może to tylko chwilowe?? Też przez to przechodziła trwało kilka dni. Mam nadzieję, że u ciebie będzie podobnie :*

Szczerze to mi się nie podobają tego typu fryzury :-)
Lubie klasykę jak Góra jest lekko dłuższą z grzywką na bok a boki i tył podgolone.
Mi też nie, mój młody boki ma krociutkie tył też a na górze albo delikatny Irokez albo na bok może się zaczesać ;-)
JaneHeart bardzo współczuję rwy... nic fajnego :-(

Jedziemy dzisiaj do znajomych, chciałam ubrać strój kąpielowy i jak zobaczyłam się w lustrze to płacz.... jadę w sukience.

Wyglądam jak wieloryb....

Ja też jak dziewczyny nie lubię takich fryzur. Mi się góra długa podoba, A boki krótko

Kochana może to tylko chwilowe?? Też przez to przechodziła trwało kilka dni. Mam nadzieję, że u ciebie będzie podobnie :*
Oj dzięki kochana :* Martwi mnie fakt, że od pierwszych tygodni dokuczały mi lekkie objawy, które ustąpiły jak macica się zaczęła przemieszczać do góry. Teraz wróciły dużo silniejsze i boję się, jak to będzie dalej wyglądać...Poczekam kilka dni i zobaczymy co dalej.

yuudhqvkh0cpri5e.png

reklama
Do góry