reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

A my świętujemy dziś urodziny syna. Urodził sie w nocy o godzinie 00:00. Położna kazała mi wybrać czy wpisać 23:59 czy 00:01 bo równo nie przyjmował system. Poprosiłam p drugą opcję. Zawsze to o dzień dłuższy macierzyński . Ślinka cieknie, co?

Załączniki

• P_20170611_101047_1.jpg
    P_20170611_101047_1.jpg
    696,6 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Ja w środę idę do ginekologa, to wypytam go o to chudnięcie, bo mnie to martwi. Niestety nie będę miała usg, bo On nie ma sprzętu u siebie w gabinecie i mnie ściąga do siebie na oddział do szpitala. Ciekawe kiedy każe mi przyjechać, bo dzidziusia nie widzę już 23 dni i fatalnie się z tym czuje. Strasznie chciałabym już poczuć ruchy, wtedy będę spokojniejsza. A tak to czuję taką pustkę, wiem że to brzydko brzmi, ale w ogóle nie czuje się ciążowo. Chudne, wciąż podchodzę do lustra i mam wrażenie, że brzuch jakby mniejszy. Zwariować można.
Ja w pierwszej ciąży schudłam 5kg. A brzuch zaczęli być widać dopiero w 6 miesiącu. Jak urodziłam to wazylam tyle co przed ciążą. Nie martw sie. Nadrobisz

Ja nie mam zabronione dzwigac w ciazy, ape wczoraj duzo chodzilismy, czesto podnosilam mlodego i mysle ze to jednak byl powod. Kapiele lubie od zawsze, woda nie byla ciepla, a to jest jedyny czas kiedy sie relaksuje, poloze mlodego do spania i mam chwile dla siebie i moge tak tylko jak maz w domu, bo Franek zawsze kak wejde do wanny to sie przebudzi:).
My dzisiaj grilujemy, ja zostaje przy warzywach i rybie. Smak na salatkr mi juz minal.
Co do wagi to ja tez stracila 1,5kg tyle ze zaczynalam z nadwaga, wiec poki z dzidzia wszystko ok ja sie nie denerwuje utrata wagi, staram sie odzywiac dobrze, fakt zachcianki tez sa, ostatnio kazalam mezowi kupic sobie ostre chipsy do meczu, oczywiscie tylko daltego, zebym mogla podjesc od niego:)
Ja także uwielbiam kąpiele. To jedno z moich ulubionych miejsc na relaks. Książka bądź film i mogę spędzać godziny w wannie [emoji3] oczywiście w ciąży temperatura wody znacznie chłodniejsza niż przed

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A my świętujemy dziś urodziny syna. Urodził sie w nocy o godzinie 00:00. Położna kazała mi wybrać czy wpisać 23:59 czy 00:01 bo równo nie przyjmował system. Poprosiłam p drugą opcję. Zawsze to o dzień dłuższy macierzyński . Ślinka cieknie, co?
Pychotka. Urodzinowe buziaki dla synka[emoji8] [emoji8] [emoji8]

Dobra laski szukam opini bp z racji ze mojemu malemu odrosly juz wlosy moj mąż chce zebym go obciela tak jak rok temu zaraz wam wrzuce zdjecia a ja nie jestem przekonana i ciekawa jestem waszego zdania
1497167746-aaaaaa.jpeg
1497167785-aaaaaa.jpeg
1497167835-aaaaaa.jpeg
w sumie przed obcieciem mu wlosow moglam mu juz z tylu kucyka robic :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie w moim stylu fryzurka Ale ja mam córkę więc może się nie znam[emoji39]

Ja także uwielbiam kąpiele. To jedno z moich ulubionych miejsc na relaks. Książka bądź film i mogę spędzać godziny w wannie [emoji3] oczywiście w ciąży temperatura wody znacznie chłodniejsza niż przed

O... ja tez... A teraz to juz w ogóle pomaga mi sie to rozluźnić

Ja mam 3 dni laby[emoji3] mąż pojechał z córką do teściów na mazury więc cały dom mój. Dzisiaj kompletne nic nie robienie w planach[emoji23]

reklama
Do góry