reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja tez wczoraj najadlam sie na grillu i skrzydelek i karkowki. Jedyny zgrzyt to gdy dowiedzialam sie, ze grillowane udka sa z królika. Tak mi się przykro zrobiło... Moi sąsiedzi hodują je na mięso i jeszcze kilka dni temu widziałam jak biegają po podwórku.. . Takie życie. Coraz częściej zastanawiam się nad zupełnym zrezygnowaniem z mięsa. Po tej info już nic nie tknęłam i teraz muszę wstać, bo mi w brzuchu burczy.

Ja chyba będę miała już dość grilla na całą ciążę [emoji3]tak się wczoraj przejadlam że masakra. Od dwóch dni nie mam wzdeć, zgagi Ale co za tym idzie większy apetyt.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo no to bardzo dobrze, że nic Cię nie męczy. My mamy grilla za tydzień w sobotę. Już nie mogę się doczekać na warzywa z grilla <3 2 tygodnie za mną chodzi ;)

Właśnie zeszłam z wagi 0.3 kg w tył. Co przytyłam 2 tyg temu zrzuciłam w tym xD Suma sumarum + 1.4 kg od początku ciąży. Mąż na to wszystko zapiekł mi pół bagietki z serem i pieczarkami, żebym Mu już więcej nie chudła ^^

Ooo no to bardzo dobrze, że nic Cię nie męczy. My mamy grilla za tydzień w sobotę. Już nie mogę się doczekać na warzywa z grilla <3 2 tygodnie za mną chodzi ;)

Właśnie zeszłam z wagi 0.3 kg w tył. Co przytyłam 2 tyg temu zrzuciłam w tym xD Suma sumarum + 1.4 kg od początku ciąży. Mąż na to wszystko zapiekł mi pół bagietki z serem i pieczarkami, żebym Mu już więcej nie chudła ^^
Kochany mąż [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w środę idę do ginekologa, to wypytam go o to chudnięcie, bo mnie to martwi. Niestety nie będę miała usg, bo On nie ma sprzętu u siebie w gabinecie i mnie ściąga do siebie na oddział do szpitala. Ciekawe kiedy każe mi przyjechać, bo dzidziusia nie widzę już 23 dni i fatalnie się z tym czuje. Strasznie chciałabym już poczuć ruchy, wtedy będę spokojniejsza. A tak to czuję taką pustkę, wiem że to brzydko brzmi, ale w ogóle nie czuje się ciążowo. Chudne, wciąż podchodzę do lustra i mam wrażenie, że brzuch jakby mniejszy. Zwariować można.

Wczoraj wieczorem miałam tak wielką ochotę na chińskie, że zamówiłam przez portal pyszne.pl. Czas oczekiwania był 40 min. Po godzinie dzwonie i pytam co z zamówieniem? Kierowca będzie do 10 min. Po ponad godzinie dzwonie mówię, że kierowcy wciąż nie ma? Kierowca będzie za 5 min. 1.30h dzwonie i mówię, że chce zrezygnować z zamówienia. Bardzo Panią przepraszamy w ramach przeprosin jedzenie ma Pani gratis. 5 min po telefonie był dostawca. 80 zł w kieszeni, a jedzenie pyszne. Tylko popsuli mi plany tym czekaniem na jedzenie.

Ankus no z pyszne.pl to częsty problem tym bardziej w weekendy, jeszcze ten mecz i się nie wyrabiaja.

T. wczoraj na mecz poszedł więc ja wieczorem miałam spa z popcornem ;-)

Ankus ja w pierwszej ciąży długo chudlam do 20 tygodnia w sumie byłam na minusie 5 kg. Potem szybko zaczęłam przybierać, w końcu skończyłam na plus 6.

Teraz mam już na plusie 2,5 i ryczec mi się chce, żeby nie było jak w ciąży z Tobiaszkiem chudlam też płakałam. Więc tak źle i tak nie dobrze. Nie stresuj się tak wagą, wszystko z Malenstwem jest dobrze

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobra laski szukam opini bp z racji ze mojemu malemu odrosly juz wlosy moj mąż chce zebym go obciela tak jak rok temu zaraz wam wrzuce zdjecia a ja nie jestem przekonana i ciekawa jestem waszego zdania
1497167746-aaaaaa.jpeg
1497167785-aaaaaa.jpeg
1497167835-aaaaaa.jpeg
w sumie przed obcieciem mu wlosow moglam mu juz z tylu kucyka robic :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry