reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ankus no z pyszne.pl to częsty problem tym bardziej w weekendy, jeszcze ten mecz i się nie wyrabiaja.

T. wczoraj na mecz poszedł więc ja wieczorem miałam spa z popcornem ;-)

Ankus ja w pierwszej ciąży długo chudlam do 20 tygodnia w sumie byłam na minusie 5 kg. Potem szybko zaczęłam przybierać, w końcu skończyłam na plus 6.

Teraz mam już na plusie 2,5 i ryczec mi się chce, żeby nie było jak w ciąży z Tobiaszkiem chudlam też płakałam. Więc tak źle i tak nie dobrze. Nie stresuj się tak wagą, wszystko z Malenstwem jest dobrze

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze 2.5kg przy twoim wzroście to jest nic :-O!!
Zjadłam kiwi i jest mi tak piekielnie niedobrze. :-(

Taka piękna pogoda dzisiaj a ja mam ochotę w łóżku leżeć ehhh :-(

reklama
Dobra laski szukam opini bp z racji ze mojemu malemu odrosly juz wlosy moj mąż chce zebym go obciela tak jak rok temu zaraz wam wrzuce zdjecia a ja nie jestem przekonana i ciekawa jestem waszego zdania
1497167746-aaaaaa.jpeg
1497167785-aaaaaa.jpeg
1497167835-aaaaaa.jpeg
w sumie przed obcieciem mu wlosow moglam mu juz z tylu kucyka robic :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Szczerze to mi się nie podobają tego typu fryzury :-)
Lubie klasykę jak Góra jest lekko dłuższą z grzywką na bok a boki i tył podgolone.

Mi się płakać chce, bo rwa kulszowa się nasila z dnia na dzień. Teraz już boli przy chodzeniu. Nie wiem co ja zrobię... przecież jeszcze cała ciąża przede mną [emoji29] [emoji30]

yuudhqvkh0cpri5e.png

Mi się płakać chce, bo rwa kulszowa się nasila z dnia na dzień. Teraz już boli przy chodzeniu. Nie wiem co ja zrobię... przecież jeszcze cała ciąża przede mną [emoji29] [emoji30]

yuudhqvkh0cpri5e.png
Kochana może to tylko chwilowe?? Też przez to przechodziła trwało kilka dni. Mam nadzieję, że u ciebie będzie podobnie :*

Szczerze to mi się nie podobają tego typu fryzury :-)
Lubie klasykę jak Góra jest lekko dłuższą z grzywką na bok a boki i tył podgolone.
Mi też nie, mój młody boki ma krociutkie tył też a na górze albo delikatny Irokez albo na bok może się zaczesać ;-)
JaneHeart bardzo współczuję rwy... nic fajnego :-(

Jedziemy dzisiaj do znajomych, chciałam ubrać strój kąpielowy i jak zobaczyłam się w lustrze to płacz.... jadę w sukience.

Wyglądam jak wieloryb....

Ja też jak dziewczyny nie lubię takich fryzur. Mi się góra długa podoba, A boki krótko

Kochana może to tylko chwilowe?? Też przez to przechodziła trwało kilka dni. Mam nadzieję, że u ciebie będzie podobnie :*
Oj dzięki kochana :* Martwi mnie fakt, że od pierwszych tygodni dokuczały mi lekkie objawy, które ustąpiły jak macica się zaczęła przemieszczać do góry. Teraz wróciły dużo silniejsze i boję się, jak to będzie dalej wyglądać...Poczekam kilka dni i zobaczymy co dalej.

yuudhqvkh0cpri5e.png

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry