reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Mi się marzy stokke [emoji7]
Pochwal się zdjęciem [emoji4]

m3sx3e3k25iia4nv.png

@Eraja dziękuję :-) choć ja ciągle przy tym że zdjęcia kłamią! :-*

Madzia ogladalas/sprawdzałas anexa?? Jak wrażenia??

To wychodzi na to, że ja mam dziwne włosy. Juz 4dzien i suche. Jedyne co mnie cieszy to że cera ładniejsza.

U mnie na obiad Fasolka szparagowa z maselkiem i bułka tarta - nie mogę bez tego żyć. Zjem jeszcze jakiegoś młodego ziemniaczka i zupa botwinka...i tyle.

My już po targach. Kupiłam sobie poduszkę do spania i mojej Anieli taka poduszkę żeby głową w trakcie jazdy nie spadała. Dobra też będzie do samolotu więc się przyda w najbliższym czasie.
Jak dla mnie nic specjalnego nie było. Liczyłam, że wózki poogladam ale bardzo mały wybór był.

m3sx3e3k25iia4nv.png

Jejku dzisiaj usłyszałam historie.
Nie mogę w to uwierzyć.
Mój znajomi spodziewają się bliźniąt a przynajmniej tak myśleli i tak zostali poinformowani przez lekarza nr 1.
Dziewczyna jest teraz w 7miesiacu i okazało się że to pojedyncza ciąża po wizycie u lekarza nr 2.

Nie potrafie tego ogarnąć. Przecież na USG widać jedno lub dwoje dzieci, prawda?
Współczuję tym ludziom.

Nieee! Skasowałam post xD Blondynka....

No to jeszcze raz:
@allime piękny Synuś. Już na USG widać że będzie słodziaszek :D

@blair_90 jakie pyszne żarełko. Umarłam normalnie xD

@reniuszek Tobie się pięknie waga rozkłada. Nie mogę się napatrzeć na Twoje zdjęcia :D Apropos zaparć. Herbata z koperku? Próbowałaś? Raz na jakiś czas nie zaszkodzi. Ja piłam na zatoki i przy okazji przeczyściło mi kiszki ^^

Miłych targów Dziewczyny. Ja wróciłam z miasta. Już dostałam esa że egzamin przesunięty godzinę wcześniej. Więc dobrze że pojechałam i powiedziałam o co kaman. Zakupy z mężem zrobione. I padłam do łóżka - idę spać. Dziś jest kolejny bolesny dzień. Maluch tak daje w dupę że dziś o mało nie krzyknęłam w aucie tak mnie złapało na sekundę :/ Ale coś zaczyna się pomaleńku wysuwać. No i stanik nowy sportowy kupiłam. Stary, mój ukochany się podziurawił. Nawet nie ma jak zacerować :( No i jaki rozmiar musiałam kupić? L -.- W 9 miesiącu będę chodzącą mleczarnią, hihihihi :D Z S do L niezły wynik a to dopiero 4 miesiąc :D
Piłam koperek i rumianek. Po rumianku wydawało mi się że lepiej. Ale wydawało mi się tylko. Lekarz później zabronił spożywać codziennie, jedynie raz na tydz, dwa...:-(
Myślę że to już taka natura.

reklama
Piłam koperek i rumianek. Po rumianku wydawało mi się że lepiej. Ale wydawało mi się tylko. Lekarz później zabronił spożywać codziennie, jedynie raz na tydz, dwa...:-(
Myślę że to już taka natura.
No ja właśnie teraz mam problem z piciem herbat. Przyzwyczaiłam się do ziół. I w sumie ziołami zawsze się leczyłam. Teraz to tego nie wolno, tamtego nie wolno. Piję rumianek raz w tygodniu a tak to owocowe jakieś. No chyba że boli mnie żołądek bardzo to zrobię cienką miętę i koper na zatoki. Na szczęście takie niewygody rzadko mnie łapią :) Daj znać jak to kiwi ;) Ale faktycznie treningi też zawsze na mnie najlepiej działały :) Jak się przebiegłam do utraty tchu to potem samo szło :D

Do góry